merhaba 2. bebeğine hamile anne adayları yada doğum yapmış anneler
2. bebeğinize hamileyken ne tarz korkularınız oldu ben doğumda bana bişey olacak diye korkuyorum sizde de bu tarz korkular oldumu yada oluyormu
Tesekkurler canım, guzel konu...hamılemısın su an?
evet canım bende de oldu hele ki doğuma gideceğim zaman eşime bana bişey olursa sakın çocuklarımı kimseye muhtaç etme
kimsenin onları ezmesine izin verme falan dediydim
evet canım 24 haftalık :)
bende de oluyor şu ara bir ilk öğrendiğimde çok olmuştu bi ara geçer gibiydi şimdi gene ya bana bişey olursa diye ağlıyorum :/
ben sezeryan ile olucam dr um kocaelinde tanınmış ve baya tutulan bir dr hastane ek bina yapıyor sadece doğum üstüne ama ben nedense korkuyorum çok fazla inan yaz için alışveriş bile yapamıyorum ya bişey olur bana alırda giyemem diye
oğlum var birtane 2 yaşında şimdide 24 haftalık hamileyim oğlum bensiz kalmaz diyip ağlıyorum
benimki süpriz bir gebelikti panik atak tedavim yarım kaldı gebelik yüzünden bazen diyorum ki acaba bu korkuların sebebi bu olabilirmi gebelik öncesinde de hep kalp krizi geçirdiğimi sanmıştım kaç kere acile gittim ekg çekildi falan şimdi hamile olduğumu öğrendiğimden beri sadece doğum korkusu yerleşti sanırım panik atak yüzünden takacak bişey arıyorum:?
PAnik atagın cok etkisi var canım..hamileliğim boyunca korktum ben, eşim cok destek olmustu bana ama bı yandan psıkıyatrıstıme de gıttım..ilaç kullanmadım ama konusuyorduk..Sen de bı terapist bul konus bence, her seyi kolaylastırır..
aynı korkular bende de var.ya doğumda bışey olur da kızım arkaya kalır dıye düşünüyrum bazen.ayrıca doğumdan da korkuyorum.ılkınde kuzu gıbı gıdıp yattım ama bu kez bılıyrum başıma ne gelecek.eşim de dalga gecıyodu ama doktorum gulme dedı en cahılı de en okumuşu da 2.doğumlar da korkuyor hep .çok normal dedı.hoş korkunun ecele faydası yok.allah hepimizi sağ salim kurtarsın inşallah.
canım hayırlısı olsun ben 2,5 aylık hamileyiğm ve 2 yaşında kızım var. konak hastanesi funda hanıma gidiyorum.benim de aklıma geliyor ama bu ara kustuğum için sürekli , pek düşünemiyorum bunları, biraz daha ilerleyince sanırım iyice düşünürüm. :) bebişlerin cinsiyeti ne ben öbür ay öğrenicem
benimde kısmetse ilk hamileliğim bir aylık felan bendede var panik atak çok endişeleniyorum doktora gidince kalbim pır pır kötü bişey duyarsam die dogumdanda korkuyorum panikatak oldugunu söyleyen arkadaşlar normal dogum yapan varmı
ben de ikinciye 7 aylık hamileyim ve korkum filan yok çok şükür:) ilk doğumum çok sıkıntılı olduğu için doğum kısmı korkutsa da hiç düşünmemeye çalışıyorum. netice de Allah ne dilediyse onu yaşayacağım, kasmaya gerek yok:) Sadece iki çocuklu hayatım nasıl olacak diye düşünüp, meraklanıyor ve heyecanlanıyorum :)
Seyyaf Büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?