selam kızlar
benim 2,5 yaşında bir oğlum vardı korunmamıza rağmen tekrar hamile kaldım,
şuan 23.haftalık ikiz kızlarıma hamileyim
vallahi gebelik doğum hiçbi korkum felan yok
tek düşüncem korkum evdeki 2 yaşında oğlum;
acaba onu kötü mü etkileriz,onunla eskisi gibi ilgilenebilirmiyiz
hep oğlumu düşünüyorum nedense bilemiyorum
selam kızlar
benim 2,5 yaşında bir oğlum vardı korunmamıza rağmen tekrar hamile kaldım,
şuan 23.haftalık ikiz kızlarıma hamileyim
vallahi gebelik doğum hiçbi korkum felan yok
tek düşüncem korkum evdeki 2 yaşında oğlum;
acaba onu kötü mü etkileriz,onunla eskisi gibi ilgilenebilirmiyiz
hep oğlumu düşünüyorum nedense bilemiyorum
2 yasında oldugundan pek kıskanclık sorununuz olmayabılır ama ikiz durumu farklı bıraz..3 cocuk oluyo birden :)) ilgi azalacaktır otomatık olarak..ama ne guzel ya, ikiz fikri cok hos geldi birden bana..neyime guvenıyosam
Slm...Benimde neredeyse 4 yaşını bitirecek bir oğlum var Allahım nazarlardan saklasın. Aynı zamanda 18 haftalık hamileyim. İlk doğumum normaldi ve çokta rahat geçmişti. Belki de ondan korkmuyorum. Benim de tek korkum iki çocuklu hayatımın nasıl olacağı :))
Benim oglum da 4ü bitirdi..ve benım yogun ılgıme alısmıs bır cocuk..ilginin kardese kayması onu rahatsız edecektır dıye dusunuyorum, dengeyı tutturmak lazım..Bir de dusunuyorum da tek cocukla bıle benım sosyal hayatım bıtmıstı, iki cocukla nolur bılmıyorum..heralde artık kendımı tamamen cocuklara adamam gerekecek ama fazla sosyal bır ınsanım bılemıyorum
Benim oglum da 4ü bitirdi..ve benım yogun ılgıme alısmıs bır cocuk..ilginin kardese kayması onu rahatsız edecektır dıye dusunuyorum, dengeyı tutturmak lazım..Bir de dusunuyorum da tek cocukla bıle benım sosyal hayatım bıtmıstı, iki cocukla nolur bılmıyorum..heralde artık kendımı tamamen cocuklara adamam gerekecek ama fazla sosyal bır ınsanım bılemıyorum
hiç sorma canım bende hep çalışan çok aktif bir insanım 1 gün evde dursam ertesi gün boğuluyorum yapamıyorum
ama oğlum olduktan sonra bir süre mecburen eve bağlandım tek başıma ilgilendim oğlumla yine işime döndüm
ama şuan ikiz bebeklerim olacak birde oğlum herkes ebeni unutun artık diyorum
napacam bilemiyorum sanırım en az iki yılımı feda edecem çocuklarıma
sağlıklı olsunlarda dünyalara bedel onların kokusu katlanıyoruz herşeye napalım
hiç sorma canım bende hep çalışan çok aktif bir insanım 1 gün evde dursam ertesi gün boğuluyorum yapamıyorum
ama oğlum olduktan sonra bir süre mecburen eve bağlandım tek başıma ilgilendim oğlumla yine işime döndüm
ama şuan ikiz bebeklerim olacak birde oğlum herkes ebeni unutun artık diyorum
napacam bilemiyorum sanırım en az iki yılımı feda edecem çocuklarıma
sağlıklı olsunlarda dünyalara bedel onların kokusu katlanıyoruz herşeye napalım