2. Bebegi isteyenler ve hamile olanlar

zuhrealam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
270
179
103
Merhaba arkadaslar 2. Bebegi isteyen biri olarak duygularinizi ve dusuncelerinizi merak ediyorum 1. Bebekte cok anlamiyor sanki insan simdi istemekte dusunmekte daha keyifli sanirim

İlk dogumun nasil gectigine bagli.cok guzel bir duygu ...mucize....

Merhaba arkadaslar 2. Bebegi isteyen biri olarak duygularinizi ve dusuncelerinizi merak ediyorum 1. Bebekte cok anlamiyor sanki insan simdi istemekte dusunmekte daha keyifli sanirim
narkozdan ayılmadan bebegı emzır dıordu hemsıre onu hayal gıbı hatırlıyorum sonra emzırmeden alıp goturmus mama vermıs 2 dk beklememıs kendıme geleyım.şimdi 2, hamıleyım uyarıyorum eşimi kendıme geleyım beklet dıorum:))

Mama olayi sıkıntı oluyor ben ilk bebegimi normal dogumla kucagima aldim yine oyle dusunuyorum Allah izin verirse

1. Sezeryan ama cok rahatti 2. Hamileligim insallah bu da rahat olur.
Spinal oldum ben hemen emzirdim şükürler olsun.

Mama olayi sıkıntı oluyor ben ilk bebegimi normal dogumla kucagima aldim yine oyle dusunuyorum Allah izin verirse
sezaryende de emzırıosun sıkıntı yok fakat daha ayılmamısım hemen goturmus.yoksa 1,5 yıl emzırdım buğum buğumdu 1 yaşına kadar:))

Ordaki hemsirelerin ebelerin bilincli olmasida onemli iste kendi kafalarina gore is yapiyor bazilari cocuga mama vermek kolaylarina gidiyor agladimi msma bazi cocuklar o mamaya alisip emmiyorlar bende 2 yil geceli gunduzlu emzirdim artik fenalik gelmisti

Alakasi yok canim belirli zaman icinde beslenmesi lazim bebegin yoksa sekeri duser Allah korusun.

Elbette beslenmesi lazim ama anne sutuyle mamayla degil o mamayi cocuga biberonla veriyirlar sonra memeyi emmiyor

merhaba bende 2 çocuguk istiyorum bat 1 kasım bakalım ne olacak 3 aydır denıyoruz :)

Doğum dan sonra ameliyat oldum.yogun bakıma alındım.bebegimi sordum nasıl diye..ben getirmezler zannettim.hemsire kucağında getirdi.maskemi bile cikarmyi akıl edemiyorum.isteyemiyorum.saglikli düşünemiyorum.emzir dedi.ama kipirdayamiyorum.yok dedim.mantiksizliga baksana neyle beslenecek ..hemşirenin kucağından benim alamam bana o kadar dokundu ki.1 gün mama yemis.o gece çok ağlamış.su an canım ilk günkü gibi yanıyor.
İkinci gününden 2 yaşına kadar emdi şükür .
Rabbim kimseye yasatmsasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…