2.bebegim olamaması

rukiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
139
12
98
29
Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur

Yaşınız kaç? 35 yaşından önce 1 yıl beklemek gerekiyor çocuk olmuyor diyebilmek için..Tüp bebek vb durumlar için yani

Burda yillarca tedavi gorenlere hakaret gibi birsey olmus yazin. Olmuyo olmuyo

Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.

Nasip bu işler Can'ım.İlki hemen olup 2.si senelerce olmayanlar var
İlki zor olup 2.si ilk aydan olanlar da var.Nasibiniz de ne Zaman varsa o Zaman gelecektir.Ay hesabı yersiz.

Arkadaşım öncelikle rabbim çocuğunu sana bahışlasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. 3 ay deniyoruz demişssin psikoloji çok önemli rahat bırak kendini inşallah olur. Ama .Hiç çocuğum yok ve 3 yıldır çocuk hasretiyle yanıyorum isteyen herkese rabbim versin yaptığın şükürsüzlük ve 3 aydan bahsediyorsun 3 ay nerede 3 yıl nerede gerisini sen düşün

3 yıl desen anlarım da daha 3 ay olmuş
Benim ilk çocuğumdan sonra istememe ve hiç bir sorunumuz olmamasına rağmen 2 buçuk yıl sonra oldu
Bu kadar paniklemedim...

3ay olmuş hanımefendi
İstediğiniz zamanda hmıle kalamassınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…