Yaşınız kaç? 35 yaşından önce 1 yıl beklemek gerekiyor çocuk olmuyor diyebilmek için..Tüp bebek vb durumlar için yaniKızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Burda yillarca tedavi gorenlere hakaret gibi birsey olmus yazin. Olmuyo olmuyoKızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
vav ne kadar uzun süre denemişsiniz. Bence dinlenin biraz="rukiyem, post: 54746061, member: 700754"]Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.
Arkadaşım öncelikle rabbim çocuğunu sana bahışlasın sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. 3 ay deniyoruz demişssin psikoloji çok önemli rahat bırak kendini inşallah olur. Ama .Hiç çocuğum yok ve 3 yıldır çocuk hasretiyle yanıyorum isteyen herkese rabbim versin yaptığın şükürsüzlük ve 3 aydan bahsediyorsun 3 ay nerede 3 yıl nerede gerisini sen düşünKızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?