• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.bebegim olamaması

Allahm ya ne dertler var. 3 ayda konu açacak kadar neyin tedirginliği bu. Herseyde böyle iseniz Allah sabır versin :KK70:

Benim arkadasimda 2.cocuk calismalarina basladi ilk ay olmayinca kafayi yemişti esine hergun kürler ,keciboynuzu yediriyor nette hergun arastirma yapiyordu bildiginiz kafayi bozmuştu. Sonra bi olay yasadi o ay ilgilenemedi pek hamile kalmiş :) ama o 3 ayda kendini kisir ilan etmisti..

Var tabi ki ben denememize ragmen ikinci bebegime 8 ay sonra hamile kaldım.Doktora göründüm rahatsızlıgım vardı duruma engel değil demişti.Yine de doktora görünebilirsiniz içiniz rahat eder sonradan kist vb seyler de olabiliyor.

Bi arkadasim 1 sene ugrasti 2. Cocuk icin. Sonra 2. Cocugu 8 aylikken kazara hamile kaldi.
Bu isler belli olmaz. Zamani gelecek olacak

Evladınızı Allah bağışlasın, arkadaşım ikinciyi yakın zamanda olsun istemişti ama 8 yıl sonra oldu ,ilk bebeğine hemen hamile kalmıştı oysaki ,ikinciden sonrada korunduğu halde bebeği 4 aylıkken tekrar hamile kaldı ve onlarda ikiz oldu şuan dört evladı var, bu konularda biraz kaderciyim ben, herşeyin bir vaktinin olduğunu düşünüyorum...

Kızlar 4yasinda bir kız var . Ama 2cisi olmuyor nerdeyse 3 aydır denememize rağmen olmuyo. Benim gibi 2.çocuğu olmayan varmi ?kızıma da kardeş istiyoruz. Ama yok olmuyo ya moralim çok bozuk.nolur birisi bise desin nolur
Bu cehaletle birinciyi yapabilmiş olmanız başarı. 3 ayda şu girdiğiniz tripler hele.

Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.
cok normal benim yedi ay sonra oldu ikinci istedikten sonra. hic belli olmuyo o . bit arkadasimin ilk cocugu ilk ayda oldu simdi ikinci istiyo ki cocugy birki yasinds ama onunda bikac aydi r olmuyo .colkkk normal yani .

Benim 13 aydır olmuyor ikinci.dert edipte konu açma gereksinimi duymadım.siz çocuk olmamasinin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz.saniyorsunuzki bırakınca hemen hamile kalmaliyim.okadar kolay olmuyor.nedense konunuz insanı geriyor.şunuda söyleyim olur merak etme.paniklenme dua et.

3 ay çok erken bir süre "çocuğum olmuyor" demek için. Bu ne acele?

3 ay daha erken ki.
ama 2. nin olmaması günümüzde normal sanırım.
eşimin iş arkadaşı da 2. çocuk için uğraşıyor. adamın karısı sürekli tedaviye gidip geldiği için biliyoruz. sanırım 2 kere de tüp bebek denediler olmadı. kısmet yani bu işler.
siz yanınızdakine şükredip akışına bırakın. 3 ay kısa bir süre yani

Kayinvalidemin ikinci çocuğu 6 yıl olmamış.ikinci çocuğunu hiç korunmadığı halde 4 yıl bekleyen arkadaşlarım var.Bebek nasip işidir ,bu arada öncesinde Bir kadın doğum doktoruna başvurmanız öneririm.İdrar yolu enfeksiyonu ve ya demir eksikligi gebelikten önce çözülmesi gereken problemler oluyor

R rukiyem

Merhaba canım şimdi sana matematiksel olarak acikladigimda neden olmadığını daha iyi anlayacaksın

1 Ay içinde hamile kalman 30 da 1 ihtimal.
Çünkü 1 gün var yumurtanın catladigi
O gün de büyük ihtimal denk gelmemiştir ilişki yasanmamistir .
3 ay diyosun 90 gün içinde de sadece 3 gün var yani bir insanın aslında hamile kalması mucize gibi bir şey

Doktorların açıklaması
Adetin 14. Günü ilişki ama bu her zaman için herkese uymuyor .
Bazı insanlar adetin 7. Günü bazıları 10. Günü bazıları 20. Günü yumurta çatlayıp o gün de degerlendirilmisse hamile kalıyor.

Bağışıklık sistemin zayıflamış da olabilir bebek belki de geliyor ama tutunamiyor her adet bir bebek kaybedistir bazı uzmanlara göre .
Adet olmaya 5 gün kala kesinlikle birlikte olma . Hamile kaldiysan da o bebeği kaybedersin.
Yumurta dollendikten sonra daha o rahme tam yapışmadan ilişki oluyorsa sperm dollenen yumurtayı uyarıyor ve sen adet oldum sanarken aslında bebeğini kaybediyosun .

Bu söylediklerim tamamen bebek olmasının önünde engel olmayan için geçerli .

Allah ol der ve olur ...

Neden şaka yapıyım. 1ci olupda 2.cinin olmaması bana biraz tuhaf geldi sadece ve benim gibi olanlar var mi merak ettim ve sordum.

Doktora gittiniz mi?
Yaşınız kaç?
Yumurta üretiminiz düzensizleşmiştir. Daha 3 ay olmuş..

Back
X