sağol canım test yapmıştım malesef negatif ama hala adet olmadım çarşamba tekrar yapıcam inşallah pozitif çıkar canım kızım 15 aylık oldu 15 ekim 2009 doğumlu kızım seeryanle dünyaya geldi
inşallah canım sağol son adet tarihim 1 aralık canım çok heycanlıyım sen ne kadarlık hamlelik ve ilk doğumun ne şekilde olduinsallah hamilesindir Allah gonlugune gore versin bebetocum,ben de ekim annesiyim kizim 14 aylik 28 ekim 2009 dogumlu.Simdi ben de 2.ye hamileyim ama ben dusunmuyordum daha bazi sebeplerden dolayi.Ama Allah nasip etmis,bize de bu dunyaya getirip hakkiyla butuymek dusuyor.Ilk hamilelik gibi degil,ilkin heyecani cok baska,hatta sevgim nasil olacak 2.ye diye dusunuyorum,sacmaliyorum bazen o kadar anne var 2-3 cocuklu hepsinin sevgisi ayni olur tabi ama iste hamilelik psikolojisi belki de.
Senin son adet tarihin 31 araliksa eger daha erken olur test icin 1-2 gun daha bekle.hayirlisiysa olsun.
inşallah ıstediğin olur canımm
inşallah canım sağol son adet tarihim 1 aralık canım çok heycanlıyım sen ne kadarlık hamlelik ve ilk doğumun ne şekilde oldu
inşallah canım sabah hemen test almaya çıkıcam inanırmısın uyku bile tutmuyor heycandan çok istememin nedeni ben sorunlu bir hamilelik geçiriyorum kızım küçükken kardeşinin olması daha iyi olucaktır hemen ikisi bir arada büyür gider kızımdan okadar tecrübeliyimki anlatamam rabbim tüm isteyenlere nasip eylesin inşallah
bencce hamilesin oyle dusunuyorum insallah oylesindir bende 7 haftalik hamileyim
olsun canım daha yeniymiş senin hamilelisinde ne kadar şanlısın araları fazla olmucak hemde normal doğum yapmışsın inşallah 2. hamileliğin çok güzel geçer inşallah bende hamileyimdir hep yazışırız bebişlerle ilgili canım benim son adet tarihim 1 aralk 31 arlıkta olmam gerkiyordu 30 günde bir tekrar oluyorum ama olmadım bilmiyorum testtede çıkmadı çok bozuldum hata bitane daha test var evde yapmamak için zor tutuyorum kendimi acaba yapsam şimdi çıkarmıki
bazılarınıki zor geçer ama 2. çok zorlanmayanlarda var canım inşallah kolay hamilelik olur sanırım bende ağustos annesi oluyorum eğer hamileysem tabiki ay ne güzel olur
sağol canım duaların için şimdiden teşekkür ederim bende yatıcam zaten çok uykum geldi dediğin gibi sabah yapmak daha iyi çok teşekkür ederim cevapların için iyi geceler canım allaha emanet ol
zellda Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin. bebeto senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım.ben de aralık 2009 annesiyim ve nasip olursa kızım 15 aylıkken 2.yi düşünüyorum.aralarında 2 yaş falan olmuş olur.Allah hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?