Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilerek mi yoksa cnmm2. çocuğuma 10 sene sonra hamile kaldım :)
2.ciye 2 yıl sonra hamiş kaldım 3.bir sene sonra arada 2 yaş var 3. İstem dışı olmuştu . Düşünüyordum ama 2. Biraz büyüdükten sonra diyordum .Ama iyiki olmuş şimdi 4. İstiyoruz 1 senedir olmadı .birsene sonra oldu düşük oldu. Şimdik biraz ara verdik. Kısmetde nezaman olursa.slm 2. ve3. bebeklerinize n zaman hamile kaldınız arkadaşlarrr bilgilendirirmisiniz lütfen...
2. ye korundunuz mu peki bide doğumlar normalmiş sanırım2.ciye 2 yıl sonra hamiş kaldım 3.bir sene sonra arada 2 yaş var 3. İstem dışı olmuştu . Düşünüyordum ama 2. Biraz büyüdükten sonra diyordum .Ama iyiki olmuş şimdi 4. İstiyoruz 1 senedir olmadı .birsene sonra oldu düşük oldu. Şimdik biraz ara verdik. Kısmetde nezaman olursa.
İkinciye korunmuştuk. İlki normal iki ve üç sezeryan. Normal dogum yapanlara hayranım ben o sancıyı birdaha cekmeye cesaretim yok bana cok zor gelmişti.siz ikinci bebegimi düşünüyorsunuz ilki kac yaşında.2. ye korundunuz mu peki bide doğumlar normalmiş sanırım
Yaşınız güzel kızınızmı var.porfil resminden dolayı sordum canım benim yaşım 41 ben hep istemişimdir . Fakat eşim istememisti paşanın keyfi gelenekadar benim yaş gitti tabi Allah verirse birtane daha istiyoruz . Sağlıkli hayırlısıyla bir oglumuz olsun istiyoruz tabi takdir Allahındır herzaman bu arada küçük kızım 14 yaşında:)))ilkş 2 yaşına girecek ama bnm yaşımda 32 olucak eşimde bende çok istyruz daha yeni başladık ama
İnş Allah isteyen herkeze nasib etsin inş.profildeki ewet kızımız masallah allahım esirgesin siz büyütmüşsünüzz darısıı bizlere allah herkese versin çok güzel bi duygu saglıklı hayırlı bir evlat sahibi daha olursunuz inşlh
2. Sine 5 sene ara verdimslm 2. ve3. bebeklerinize n zaman hamile kaldınız arkadaşlarrr bilgilendirirmisiniz lütfen...
Maşallahprofildeki ewet kızımız masallah allahım esirgesin siz büyütmüşsünüzz darısıı bizlere allah herkese versin çok güzel bi duygu saglıklı hayırlı bir evlat sahibi daha olursunuz inşlh