2.bebeğinize ne kadar zamanda hamile kaldınız?

hiram2015

❤Allahım ikinci meleğimde geliyor çok şükür
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2.393
1.396
63
slm 2. ve3. bebeklerinize n zaman hamile kaldınız arkadaşlarrr bilgilendirirmisiniz lütfen...

slm 2. ve3. bebeklerinize n zaman hamile kaldınız arkadaşlarrr bilgilendirirmisiniz lütfen...
2.ciye 2 yıl sonra hamiş kaldım 3.bir sene sonra arada 2 yaş var 3. İstem dışı olmuştu . Düşünüyordum ama 2. Biraz büyüdükten sonra diyordum .Ama iyiki olmuş şimdi 4. İstiyoruz 1 senedir olmadı .birsene sonra oldu düşük oldu. Şimdik biraz ara verdik. Kısmetde nezaman olursa.

2.ciye 2 yıl sonra hamiş kaldım 3.bir sene sonra arada 2 yaş var 3. İstem dışı olmuştu . Düşünüyordum ama 2. Biraz büyüdükten sonra diyordum .Ama iyiki olmuş şimdi 4. İstiyoruz 1 senedir olmadı .birsene sonra oldu düşük oldu. Şimdik biraz ara verdik. Kısmetde nezaman olursa.
2. ye korundunuz mu peki bide doğumlar normalmiş sanırım

2. ye korundunuz mu peki bide doğumlar normalmiş sanırım
İkinciye korunmuştuk. İlki normal iki ve üç sezeryan. Normal dogum yapanlara hayranım ben o sancıyı birdaha cekmeye cesaretim yok bana cok zor gelmişti.siz ikinci bebegimi düşünüyorsunuz ilki kac yaşında.

ilkş 2 yaşına girecek ama bnm yaşımda 32 olucak eşimde bende çok istyruz daha yeni başladık ama

ilkş 2 yaşına girecek ama bnm yaşımda 32 olucak eşimde bende çok istyruz daha yeni başladık ama
Yaşınız güzel kızınızmı var.porfil resminden dolayı sordum canım benim yaşım 41 ben hep istemişimdir . Fakat eşim istememisti paşanın keyfi gelenekadar benim yaş gitti tabi Allah verirse birtane daha istiyoruz . Sağlıkli hayırlısıyla bir oglumuz olsun istiyoruz tabi takdir Allahındır herzaman bu arada küçük kızım 14 yaşında:)))

profildeki ewet kızımız masallah allahım esirgesin siz büyütmüşsünüzz darısıı bizlere allah herkese versin çok güzel bi duygu saglıklı hayırlı bir evlat sahibi daha olursunuz inşlh

Back
X