- 16 Haziran 2016
- 322
- 118
- 18
- 42
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
demek istediğim bebek arabası kaçyaşına kadar kullanılacak ki şimdi 20 aylık amabaston araba tavsiye ederim.
pazara gidiyoruz, eline muz ceviz bişiler veriyorum, yiyerek gidiyo, pazara arabasız nasılçıkarım, marketten alışverişi nasıl yapacağım, araba elzem bişi, ayrıca dışarıdayken uyuyor...ucuz hafif bir şey alabilirsin yalnız 20 aylıkken araba kullanımı bizde hiç yoktu durmuyordu arabada. Sizin için nasıl bu kadar elzem oldu ki... Bana gereksiz gibi geldi.
pazara gidiyoruz, eline muz ceviz bişiler veriyorum, yiyerek gidiyo, pazara arabasız nasılçıkarım, marketten alışverişi nasıl yapacağım, araba elzem bişi, ayrıca dışarıdayken uyuyor...
pazara gidiyoruz, eline muz ceviz bişiler veriyorum, yiyerek gidiyo, pazara arabasız nasılçıkarım, marketten alışverişi nasıl yapacağım, araba elzem bişi, ayrıca dışarıdayken uyuyor...
demek istediğim bebek arabası kaçyaşına kadar kullanılacak ki şimdi 20 aylık ama
bugün konuştum servislekullanıcı hatası denirse kargo bedeli +tamirat bedeli kesilecek15 gün eşiniz yapsın alışverişi yada birlikte gidin eşiniz tutsun siz yapın
2 arabaya gerek olmaz
bugün konuştum servislekullanıcı hatası denirse kargo bedeli +tamirat bedeli kesilecek
doğru ama aralık ayında anjiyosu var, full il dışında olacağız, rahat etmesini istiyorumTamiri fazla tutmaz bence ikincu bir araba almayin ben birinciyi almama bile pismanim fazla kullanılmıyor iyide alip kac yaşına kadar kullanacak siniz ki
https://www.e-bebek.com/db-105-snopy-cift-yonlu-bebek-arabasi-p-jhn-41052/1
doğru ama aralık ayında anjiyosu var, full il dışında olacağız, rahat etmesini istiyorum
Eee tamir ettirin o zaman illa garantiye vermeniz gerekmiyor eğer o kadar para verip yenisini alirim.derseniz alin yani bu size kalmış birsey1
doğru ama aralık ayında anjiyosu var, full il dışında olacağız, rahat etmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?