2. Bebek düşüncesi.

dzm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
256
15
48
Merhaba arkadaşlar. 3 yıllık evliyim 22 aylık bir oğlum var. Bir kaç zamandır tuhaf bir şekilde anne olmak istiyorum. Sanki durtuler Kabarmis gibi.:) korkularıMDA var. Oğlum küçük herşey yeni yoluna giriyor. Yeni bir bebek tekrar uykusuz geceler. Ya oğlum yeni kardeşi istemezse. Böyle karmakarışık bir durumdayım. Yardım istiyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
canım bence hazır bebeğin de büyümüşken evliliğinin biraz tadını çıkar. hemen hamile kalmışsın sanırım. tabi yine de son karar senin.

Neeeeeer .4.5 aylık k oğlum var allah bagislasin.2. Mi kazara falan olmasin diye sevişmeyi bile dusunmuyorum:KK47::KK48:
4.5 aydir uyku yok yemek yok psikoloji bitik bende.

Neeeeeer .4.5 aylık k oğlum var allah bagislasin.2. Mi kazara falan olmasin diye sevişmeyi bile dusunmuyorum:KK47::KK48:
4.5 aydir uyku yok yemek yok psikoloji bitik bende.
Bilmiyorum ki tuhaf bir istek. :) ben 9 ay uyku bilmemistim. Kolum çatladı beşik sallarken. :) ama yinede bir tane daha istiyorum. Unutuluyor sanırım o günler. Yada şimdi tüm gece uyudugum için unuttum saniyorum. :)

Ayy kuzum ben hatirlatayim dedim .yemek yok kanguru da tek elle yiyiyorum.ayni şekilde wcye daha yeni gidebilmeye basladim.dun gece uyudu bi duş alayim dedim uyanmis ben cikana kadar agladi sonraki kriz .ayyyyy bayilacam
Saka bir yana allah gönlüne gore versin ggüzelim.

benim de oğlum 5 yaşına girdi ben bile hala cesaret edemiyorum.ki zaten eşimde oğlumda kesinlikle istemiyorlar.

başa çıkarım dıyırsanız o başka ama yorgun aylardan sonra ben düşünmüyorum mesela hamılelıgım zordu doğumdan sonrası kabus hala uykusuz yorgun ben yok yok kalsın bana kalsa tek cocuk olsun ama Allah verırse kazara fıcek bişey yok, bu kuzumun keyfını suremıyorum daha, biraz daha dusun derim:)

benim oglum da 19 aylik 2. ye hamileyim simdi :)
rahata alismadan yapmak en iyisi bence. beraber oyunlar oynarlar hem :D

Walla kızlar vazcaydim sanırım. :) oglum şu 1 haftadır çıldırmış durumda. Çok yaramaz ve şuan hayal bile edemiyorum. ..

Walla kızlar vazcaydim sanırım. :) oglum şu 1 haftadır çıldırmış durumda. Çok yaramaz ve şuan hayal bile edemiyorum. ..
huyusuyu yeni belli oluyor yani,bencede kararı erteleyın :) yakında teneke bağlayıp gezecegım sokaklarda

22 aylık konusamiyor. Gerçi doktor çok bile konuşuyor diyor. Derdini anlatamadigi için sinirleniyor saldırgan oluyor. Oyuncak felan hak getire. Kırıp bırakıyor. Geçen gün ağlayarak kayınvalidemi aradım gel kurtar beni diye. :)

Allah kolaylık versin,çıldıracak gibi oluyorum bende bazen oturup ağlıyorum beceremiyorum annelıgı dıye

biz de oğlanı gezmeye cıkarmıstık geçen gün bir soluk alayım diye, yandan geçen bır çift arayı cok açmayın ikinciyle dedı hıı ıyı dedık tekrarladılar bır daha, sanki şu an bize söylenıcek söz yani bu. :) ne yapsak da ikinci yapsak mı dıyor gibi görunduk yani, çocuk gece uyutmazken ikinci de karnımda uyutmazsa vay artık bana vay

2 yaşta da yeni sorunlar ortaya çıkıyormuş öyle duydum bebeklikten daha zor dönem şimdi başlıyormuş, tamam kardeşiyle oynar avutur ama daha büyümesini bekleyebilirsiniz bence. 4-5 ideal derler hep. ben şu an ikinci falan düşünmüyorum artık allah bizimkine uzun ömür sağlık versin olmayanlara da çocuk versin, tabi zaman ne gösterir bilinmez.

benım kızımda 2.5 yasında sanırım bende 2. bebısı yavas yavas dusunmeye baslıyorum.

Siz zaten annesiniz 22 aylik oglunuzun annesi :) bana da cevremdekiler bir tane daha yap diyorlar ama su anki aklimla asla dusunmuyorum. Uykusuz geceler hala var 8 aylikken bile. Devamli kucak da gezdir beniler vs vs:) esimle karar verdik tam gun yatili yada yatisiz yardimci alirsak o zaman ikinci cocugu dusunuruz. Ama suan da yoooook yok :)

Birde bazen eger ikinci cocuk yaparsak sanki ilk cocuguma ihanet etmis olurum gibime geliyor. Sanki pasama hakkettigi ilgiyi veremiycemmis gibime geliyor. Biliyorum komik bir dusunce ama boyle hissediyorum. :)

Back
X