- 6 Ekim 2014
- 223
- 204
- 133
- 41
- Konu Sahibi aslantugba
-
merhaba ben doğum yapmadım ama bende rahim filmi çektirdim çektirdiğim yerde bi bayan aynı sizin gibi bi tane çocuğu varmış 2. olmuyo diye gelmişti sezeryan yada normal doğumda tüplerde yapışıklı oluyormuş kan pıhtısı vs olabiliyormuş tıkanıklık yüzündende olmayabilirmiş yani inşallah çok bekletmez meleklerimiz...Merhaba kızlar. Ben 30 yaşındayım. Ilk Bebeğim sorunsuz oldu. 15 aydır 2. Bebek düşünüyoruz. 4 aydır klomen kullanıyorum. Dr bu ay rahim filmi istedi. Doğum yapmış kadindan neden rahim filmi isterler yorumlarınızı ve yasanmisliklarinizi paylaşmanın istiyorum.
Herhaba esfiser . O kadar çok duyuyorum ki ilki sorunsuz olup da 2. Yi bekleyen anneleri. Rabbim iyisini bilir de yediğimiz içtiğimizden midir nedir olmuyo bir türlü.
Benim adetleri m az olmaya başlayınca dR a gittim hafif derecede pko varmış. Ilk Bebeğim de de vardi. Ama o sorunuz oldu. Rahim filmi istedi Dr ama 350 tl. Yaptirmayabilirim. Belki daha sonra devlette yaptırabilir im. Şuan o kadar karışık ki kafam. Bide süt hormonu yüksek çıktı bu ayda. Normalin bir üstünde.
Napican bilmiyorum . Biraz dinleniyim mi devam mi etsem bilemedim.
Rahim filmi hakkında bende öyle düşünüyorum. Sen alttan muayenede rahat oluyorsun. Ya i mesela oğluna doğum yapınca muayene ediyorlar ya arada onlar nasıl geçiyordu . Ben rahatım meselâ. Bazıları yaptırmak da zorluk çekiyor.[/QUOTE merhaba aslantubacim sana da geçmiş olsun bende muayene olunca doğum yapinca sıkıntı çekmedim umarım herşey güzel olur ben kendimi rahatlatmak için biraz ara vermek iyi geldi bakalım herşeyin hayirlisi canım ALLAH im en kısa zamanda yavrularimizi verir
Hayırlı günler aslantugba nasılsın arkadaşım iyimisin seninle görüşmek bana iyi geldi sanki yıllardır gorusuyor gibiyim dertlerimizi paylaşıp destek olmak çok güzel biliyormusun dunden beri kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum rahim filminden de artık az korkuyorum biliyorum ALLAH in izniyle herşey çok güzel olacak görüşmek üzere hoşçakal canımBakalim hayırlısı. Mevlam ne eylerse güzel eyler.
Merhaba savha geçmiş olsun canım umarım herşey çok güzel olacak RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı da gonlumuze razı eylesin kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum kendine iyibak arkadaşımselam bende 2 ci kez anne olmak isteyipte olamayanlardanım malasef hiç bi sorun yok görünürde ama olmuyor işte en son gittiğim dr lar rahim filmi istedi korkunun ecele faydası yok sanırım bu ay Allah nasip ederse bende çektiricem enfeksiyon bile tıkayabilirmuş çünki ama adım kadarda eminimki tüplerim açık çıkıcak herşeyin hayırlısı artık...
çok sağol iyi dileklerin için Allah razı olsun...Merhaba savha geçmiş olsun canım umarım herşey çok güzel olacak RABBİM kalbimizdekini hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanı da gonlumuze razı eylesin kendine iyi bak güzel haberlerini bekliyorum kendine iyibak arkadaşım
Hayırlı günler aslantugba nasılsın arkadaşım iyimisin seninle görüşmek bana iyi geldi sanki yıllardır gorusuyor gibiyim dertlerimizi paylaşıp destek olmak çok güzel biliyormusun dunden beri kendimi biraz daha rahatlamış hissediyorum rahim filminden de artık az korkuyorum biliyorum ALLAH in izniyle herşey çok güzel olacak görüşmek üzere hoşçakal canım
selam bende 2 ci kez anne olmak isteyipte olamayanlardanım malasef hiç bi sorun yok görünürde ama olmuyor işte en son gittiğim dr lar rahim filmi istedi korkunun ecele faydası yok sanırım bu ay Allah nasip ederse bende çektiricem enfeksiyon bile tıkayabilirmuş çünki ama adım kadarda eminimki tüplerim açık çıkıcak herşeyin hayırlısı artık...
Ayy ne güzel canım. Rabbim bizde nasip eder inş. Şu rahim filmini De halledersek Ins. Bizden iyisi yok ☺☺ben de ilk çocuğumda hemen hamile kaldım. ikincide ise 2 yıl bekledim. birinci yılın sonunda rahim filmi çektirdim, narkoz istedim çünkü çevremde baya ürkütücü şeyler duymuştum. doktor gerek olmadığını söyledi gerçekten de ilaçsız çekildiği halde hiçbir şey hissetmedim. benim acı eşiğim ve vücut direncim çok düşüktür. en ufak acıyı çok fazla hissederim ben bile hiç ağrı hissetmedim. filmi gözünüzde büyütmeyin. hem filmden sonra hamile şansı yüksek. benim hemen olmadı ama sonunda oğlumun kardeşi geldi on aylık bebeğim.
inşallah size de kardeş fazla bekletmeden gelir
Hb canım 2kere klomen çatlatma iğnesi oldum ilkinde kist oldu diğerinde de çatladı ama olmadı mantarda vardı bende omu etkiliyor bilmiyorum bakalım bu ayda olmazsa film çektirme kararı aldım 2.5 yıl oldu benim bir kimyasal gebelik var nisanda onun dışında gebe kalamadımMerhaba canım hosgeldin. Ne zamandır uğraşıyorsun 2. Bebek için. Herhangi bir tedavi gördün mü rahim filmi öncesinde.
Biliyomusun bende Senin gibi düşünüyorum. Yani benimde rahim filmi temiz çıkacak. Ole hissediyorum.
Merhaba canım iyi pazarlar bende ilaç kullanmıyorum incir kuru yapıyorum bakalım sonuç ne olacak herşeyin hayirlisi olsun inşallahYeni gördüm canım yazını kusura bakma. Evet burda bazı şeyleri paylaşmak iyi geliyo insana.
Nasılsın iyi misin? Bu ay ilaç kullanıyorsun. Ben kullanmıyorum. Rahim filmi için daha hastaneye gitmedim. Devlette çok sıra oluyormuş sanırım. Haftaya gitmeyi planlıyorum. Bakalım nolacak.
Hayirlisi canım inş. Olumlu sonuç alırızMerhaba canım iyi pazarlar bende ilaç kullanmıyorum incir kuru yapıyorum bakalım sonuç ne olacak herşeyin hayirlisi olsun inşallah
Anladım. Geçmiş olsun . Bende sadece pko var hafif düzeyde olduğunu söyledi Dr. Klomen kullandım 4 kez catlatma iğnesi ile birlikte her ay düzenli 4-5 yumurta oluşuyordu ama olmadı. Kist falanda olmadı. Şimdi rahim filmi istedi Dr. Bu ay ilaç kullanmadım çarşamba Dr gidicem.bakalim ilaçsız yumurtalarim ne durumdaHb canım 2kere klomen çatlatma iğnesi oldum ilkinde kist oldu diğerinde de çatladı ama olmadı mantarda vardı bende omu etkiliyor bilmiyorum bakalım bu ayda olmazsa film çektirme kararı aldım 2.5 yıl oldu benim bir kimyasal gebelik var nisanda onun dışında gebe kalamadım
Sen ne zamandır istiyorsun sorun nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?