- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Ben de ikinci çocuk için mayıs haziran gibi çalışmalara başlamayı düşünüyordum. Herkes ikinci kez hamile kalmak daha zor oluyor diyor gerçekten acaba daha erken mi başlasam. Bir de hemen hamile kalırsam ikinci bir oğlak burcu çocuk düşünemiyorum :S
bende mayıs ayında bırakmıştım korunmayı kızımada mayısta hamile kalmıştım aynı zamanada denk gelir doğumları diye
nasip işte hemen olmayabiliyor bazen
37 yaşında 2. çocuğumu doğurdum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım bence alakası yok yaş faktörünün iyikide doğurmuşum
Ben oğlumda Şubatta bıraktım nisanda hamile kaldım. Şimdi mayısta bırakayım diyorum. Sağolsun oğlum huysuz uykusuz bir de inatçı. İkinci oğlak olmasın bari diye düşünüyorum :) Oğlum 2 yaşında. Aralarında çok yaş farkı olmasın da istiyorum. Tabi biz planlar yapıyoruz ama rabbim ne nasip eder artık. Hayırlısı inşallah hepimiz için
yine cesaretlisin ben 2 yaşındayken 2. çocukmu aman aman ben almıyım diyordum
2yaş sendormunu çok zor atlattık 4 yaşından sonra cesaret edebildim 2.çocuğa :)
amin hayırlısı hepimiz için
Ya biz de aynı şekilde aslında. Belki diyorum kardeşi olursa düzelir. Daha kötü olma ihtimali de var tabii ama benim de yaşım geçiyor. Diyorum şu an zaten sıkıntı çekiyorum ikisi bir arada çıksın bari.
cocuk isteyip istemedigimi bi türlü karar veremiyorum 20 yasindayım bi yıldır evliyim sizce erken mi yoksa zamanımı bi türlü karar veremiyorum cvp verirseniz sevinirim:18:
tabiki doğru nasip öncelik
ama herkes sizin kadar şanslı olamıyor
özellikle erken menepoz bukadar yaygınlaşmaya başlamışken
inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin
cocuk isteyip istemedigimi bi türlü karar veremiyorum 20 yasindayım bi yıldır evliyim sizce erken mi yoksa zamanımı bi türlü karar veremiyorum cvp verirseniz sevinirim:18:
bir kızım var 5 yaşında 9 aydırda 2.cisini istiyoruz ama olmadı henüz
adetlerim çok düzensiz 3 aydır adet görmüyorum mesela sıkıldığım için gitmedim
doktora kendi gelsin bu sefer dedim ama o benden inat çıktı :) ilaçla adet görüyorum
yarın sabah doktora gidicem artık bu sefer özele gidicem devlet boşa oyalıyor anca
benim gibi olan varmı iki konuşup dertleşsek :)
Ben de arada niyeti bozuyorum ama oğluma tuvaletini öğretene kadar bekliycem galiba. Hayırlısı artık. Adetlerin hep böyle düzensiz miydi. Yoksa sonradan mı böyle düzensiz oldu. Dr a gittin mi bu arada?
bana sorarsan erken henüz yeni evlisin yaşında bence küçük ama buna sen karar vermelisin
sadece duygusal bakma çocuk için uygun ortam hazırmı maddi durum eşin istiyormu buna hazırmı
ilişkiniz nasıl bebeği kaldırabilirmi sen buna duygusal olarak hazırmısın bir bebeğin sorumluluğunu alabilirmisiniz
buna sadece karnını doyurup altını bezlemek gibi bakma çocuk emek istiyor ömür boyu sorumluluk demek böyle düşünürsen karar vermende kolaylaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?