- 2 Mart 2017
- 1.327
- 778
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.900Kaç kilo doğdu?
Simdiye kadar anne sutu verdim ama bir aya kalmaz ise basliyorum alistirma icin gunde bi kez mama vermeyi dusunuyorum ama kilosu problem olurmuAnne sutumu yoksa mamami veriyosunz ?
Her gittigimde oo iyi kilo almis fln dediler ama oyle ciddiye alinicak bisey soylemedilerİlk aylarda bebekler fazla kilo alabilir. Ama sizin bebeğinizin kilosu epey fazla olmuş bence. Doktoruyla görüştünüz mü?
Daha gecen hafta gordum doktoru sadece kilo alimi baya iyi dedi kotu bisey soylemedi zararli falanda demedi iki hafta sonra bidaha gorucem bakalimBunları en iyi doktor anlıyor canım ya. Rutin kontrolünde sorarsın zaten ekstrem bi durumsa söylenir. Şimdi kimi bebeğe normaldir kimi toplar sonradan. En iyisini sınırını falan doktor söyler.
Aslinda sagmak istemiyodum ama bugun kararsiz kaldim. Sutumu illa isteyken mola alip sagmam gerekiyomu dolapta ne kadar bekleyebilirİşe başlamak mama için gerekçe değil ki
Sütünüzü sağın zaten Bebek iri doğmuş
Bir sıkıntı yok gibi kilosunda
Basta istemiyodum ama galiba bende yapicam doktoruylada gorusurul ozamana zatenSütünüz varken mama vermeyin. Zaten mamanın kalorisi yüksek olduğu için daha çok kilo alır. Sütünüzü sağıp koyun dolaba. Çalışan ve sütü yeten tüm annenle böyle yapıyor.
Aslinda sagmak istemiyodum ama bugun kararsiz kaldim. Sutumu illa isteyken mola alip sagmam gerekiyomu dolapta ne kadar bekleyebilir
Buzlukta 6 ay, derin dondurucuda 2 yıl bekler süt. Sütün normalden az değilse iş yerinde sağmazsan, göğüslerin şişer ve ciddi ağrılar yaşarsın. Mutlaka sağmalısın.Aslinda sagmak istemiyodum ama bugun kararsiz kaldim. Sutumu illa isteyken mola alip sagmam gerekiyomu dolapta ne kadar bekleyebilir
Her gittigimde oo iyi kilo almis fln dediler ama oyle ciddiye alinicak bisey soylemediler
Gunde 3 kez mama yetiyomu yani? Benim kizim sadece gece uyurken dort bes bazen alti saat dayaniyo gun icinde cok sık emmek istiyoGünde 3 kere sağdım hiç mama vermedim
Günde 11 saat de evden uzak kaldım