Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2 bucuk ayda 6.800 gr ??

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

A_a_h

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.327
778
43
arkadaslar 2 bucuk aylik kizimi tarttim azsonce 6.800 kl cikti. Internetten ortalamalara bakinca baya bi fazla bebegi boyle olupta sonradan duzene giren varmi. Iki hafta olmadan 500 gr aliyo tirsmaya basladim dogrusu, bebek bu sonucta acikinca veriyorum diyete de sokulmazki.

Bunları en iyi doktor anlıyor canım ya. Rutin kontrolünde sorarsın zaten ekstrem bi durumsa söylenir. Şimdi kimi bebeğe normaldir kimi toplar sonradan. En iyisini sınırını falan doktor söyler.

Sütünüz varken mama vermeyin. Zaten mamanın kalorisi yüksek olduğu için daha çok kilo alır. Sütünüzü sağıp koyun dolaba. Çalışan ve sütü yeten tüm anneler böyle yapıyor.

3920 gr dogmustu kızım 3 aylık 7 kgdı, sonra yavaşladı kilo alması, 25 aylık şu an 13.6 kg daha..
iri doğmuş zaten maşallah sütunüz de yarıyor demek ki dert etmeyin bence

Bunları en iyi doktor anlıyor canım ya. Rutin kontrolünde sorarsın zaten ekstrem bi durumsa söylenir. Şimdi kimi bebeğe normaldir kimi toplar sonradan. En iyisini sınırını falan doktor söyler.
Daha gecen hafta gordum doktoru sadece kilo alimi baya iyi dedi kotu bisey soylemedi zararli falanda demedi iki hafta sonra bidaha gorucem bakalim

İşe başlamak mama için gerekçe değil ki

Sütünüzü sağın zaten Bebek iri doğmuş
Bir sıkıntı yok gibi kilosunda
Aslinda sagmak istemiyodum ama bugun kararsiz kaldim. Sutumu illa isteyken mola alip sagmam gerekiyomu dolapta ne kadar bekleyebilir

Aslinda sagmak istemiyodum ama bugun kararsiz kaldim. Sutumu illa isteyken mola alip sagmam gerekiyomu dolapta ne kadar bekleyebilir
Buzlukta 6 ay, derin dondurucuda 2 yıl bekler süt. Sütün normalden az değilse iş yerinde sağmazsan, göğüslerin şişer ve ciddi ağrılar yaşarsın. Mutlaka sağmalısın.

Her gittigimde oo iyi kilo almis fln dediler ama oyle ciddiye alinicak bisey soylemediler

Doktor sıkıntı yok dediyse tamamdır.
Bu aydan sonra azalması lazım kilo alımının. Takipte olursunuz.
Sütünüzü de sağın. Mama daha çok kilo aldırır.
Sağlıkla büyütün :)

Doğuştan tombik sizin bebis genetik olabilir sizden ya da esinizden veya ailelerinizden kaynaklı

benim oğlum doğduğunda 3.400 idi. ilk ay beş kilo oldu ikinci ay 7. dördüncü ay ise tam 10 kg idi. sadece anne sütü ile. dr inanmıyordu. çocuk endokrine götürdük hormon testtleri tsh ölçümü yapıldı bi sorun yok. şimdi 3 yaşında kilosu 18 ama boyu çok uzun yaşıtlarına göre kilolu bir görüntüsü yok normal duruyor . takılmayın bence :) sevgiler

Günde 3 kere sağdım hiç mama vermedim

Günde 11 saat de evden uzak kaldım
Gunde 3 kez mama yetiyomu yani? Benim kizim sadece gece uyurken dort bes bazen alti saat dayaniyo gun icinde cok sık emmek istiyo

Back
X