• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 bucuk aylik bebek nasil uyutulur

Duygu2390

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2017
16
4
86
34
uygulamada cok yeniyim umarim dogru yere yaziorumdur bebegim 2bucuk aylik gaz sancilari var zor bi bebek bi uyaninca 5 6 saat uyutmak icin ugrastigimi biliorum her türlü yöntemi neredeyse denedim sabit bi uyuma şekli yok su anda son bi kac gundur ayakta salliorum ama hani şu herkesin dedigi yontem varya 'koyuyorum beşiğine uyuyo' die bnde neden olmuyo bu nasil yapilio bu is lutfen bnada soyleyin ben besige koyduğum gibi gozu kapali aglio memede uyuduguda oluyo ama gaz problemi cok yasadigimiz için memede uyunca gazini cikarirken tekrar uyanio diğer turlu yataga koysam gazi cikmadigi icin kivranio ve ilk cocugun annem yanimda diil en önemlisi cok zorlaniorum kendi kendine nasil uyutabilirim sizce

Benim oğlum da aşırı gazliydi 7 8 saat uyumadiyimi biliyorum . Uyumuyosa uyumuyo gerçekten ama siz yine de şunları yapin rahatlar belki minik .
humana in kimyon rezeneli çayını için sık sık
Kiraz çekirdeği kemeri var ondan alın fırında ısıtıp bebeğin karnına takıyorsunuz bı nebze olsun rahataltiyordu bazen.
Gaz damlası kullanın benimkinde ise yaramamisti ama bazılarında yariyormus.
Bir c k rezene cayi icirebilirsiniz.
Ve her emzirmeden önce aşağıdan yukarı hafif bastırarak gazını çıkarmaya çalışın . Emzirdikteb sonra da biraz Duru pyine aynı şekilde gazını çıkarmaya çalışın . Bir de kolik müzikleri var tavsiye ederim . Gazi olduğu için kıvranıyor da olabilir. Kolik müzik eşliğinde gazını çıkarıp mayistirdiktan sonra yatağına yatırabilirsiniz . İşe yarar inşallah da rahatlarsiniz siz de. Memede uyutmamaya çalışın . Uyur gibi olursa yavaşça omzunuza koyup gaz çıkarma kısmına geçin pıt pıt hareketlerle alttan üste doğru hafif sivazlayip 3 kere vurun tekrarlayim

Benim oğlum da aşırı gazliydi 7 8 saat uyumadiyimi biliyorum . Uyumuyosa uyumuyo gerçekten ama siz yine de şunları yapin rahatlar belki minik .
humana in kimyon rezeneli çayını için sık sık
Kiraz çekirdeği kemeri var ondan alın fırında ısıtıp bebeğin karnına takıyorsunuz bı nebze olsun rahataltiyordu bazen.
Gaz damlası kullanın benimkinde ise yaramamisti ama bazılarında yariyormus.
Bir c k rezene cayi icirebilirsiniz.
Ve her emzirmeden önce aşağıdan yukarı hafif bastırarak gazını çıkarmaya çalışın . Emzirdikteb sonra da biraz Duru pyine aynı şekilde gazını çıkarmaya çalışın . Bir de kolik müzikleri var tavsiye ederim . Gazi olduğu için kıvranıyor da olabilir. Kolik müzik eşliğinde gazını çıkarıp mayistirdiktan sonra yatağına yatırabilirsiniz . İşe yarar inşallah da rahatlarsiniz siz de. Memede uyutmamaya çalışın . Uyur gibi olursa yavaşça omzunuza koyup gaz çıkarma kısmına geçin pıt pıt hareketlerle alttan üste doğru hafif sivazlayip 3 kere vurun tekrarlayim
çok tesekkur ederim cvbniz için bende rezene anason ve kimyon cayini iciorum cok nadiren bi cay kasigida bebegime veriorum ama hic bi degidiklik olmadığı icin okdar sey yapiorum hangisi ise yario cozemez oldum cok nadiren gece uykusu uyudugu oluyo dediklerinizi deniycem cok teskrler tekrar ins bu surec bi an once biter saglikla

çok tesekkur ederim cvbniz için bende rezene anason ve kimyon cayini iciorum cok nadiren bi cay kasigida bebegime veriorum ama hic bi degidiklik olmadığı icin okdar sey yapiorum hangisi ise yario cozemez oldum cok nadiren gece uykusu uyudugu oluyo dediklerinizi deniycem cok teskrler tekrar ins bu surec bi an once biter saglikla
Sadece biraz sabır diyorum bu yorucu günler gecicek sonra da bebisinizin o minnacık hallerini ozluycrksiniz :) Ben gücümün enerjinin tükendiği yerde aallah im dayanma gücü ver deyip bu günlerin geçeceğini düşünüyordum . siz de bir an önce ferahlayin insallah

Sadece biraz sabır diyorum bu yorucu günler gecicek sonra da bebisinizin o minnacık hallerini ozluycrksiniz :) Ben gücümün enerjinin tükendiği yerde aallah im dayanma gücü ver deyip bu günlerin geçeceğini düşünüyordum . siz de bir an önce ferahlayin insallah
ay ne guzel yazmissiniz ben bunlarla boğuşurken hic bunu düşünmek aklina gelmio insanin ins dediginz gibi bian once hayirlisiyla biter cok tesekuredermm

Back
X