2.bucuk aylik oglum var basini hep arkaya atip dik tutuyor

Evlatsevgisidegisilmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
64
64
3
39
Oglum 2.bucuk aylik kafasini hep dik tutup geri atiyor ben bu durumdan rahatsiz oluyorum bir sorunmu var acaba diye boyle olan arkadaslar varsa yardimci olabilermi simdiden tesekkur ederim

Bebeğin daha çok küçük zaten başını mutlaka desteklemeniz lazım. İllaki zamanı gelince o da dik tutacaktır kemikleri yumuşak kasları daha tam gelişmemiş olduğu için normal olduğunu düşünüyorum. Doktorunuza danışınız mı o ne söylüyor?

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim doktur randevusunu yarin aldim ama tedirginim herkes birsey soyluyor o yuzden sormak istedim
Herkes doktor kesilmiş başımıza hiççç kulak asmayın kalbinizi ferah tutun. Doktor zaten olumsuz birşey görse gerekli yerlere gönderecektir. Herkes konuşur zaten moral bozmaya yer arıyorlar :/

Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim doktur randevusunu yarin aldim ama tedirginim herkes birsey soyluyor o yuzden sormak istedim
Bence o aylıktaki bebek kafasını dik tutsa sorun mu var dıye şüphelenmeli insan =) İçiniz rahat edecek ise götürün doktora tabi .
Bebeginizi saglıcak ile büyütün inşallah ..

Tesekkurederim azeri kizi ben dusunmuyordum bi sorun olarak ama cevrem akrabam hep cocucgun kafasi neden geri attini soruyorlar benide tedirgin ettiler
O etrafınızdakiler hiç susmaz =)
İlk cocugunu z belli ki saglıcakla büyü tün inşallah =) Doktor amcasını yahut teyzesini sürekli ziyaret artık çok normal olacak =) Hiç unutmuyorum ilk oğlumun kafasında ufacık bi kanama oldu diye acilin yolunu tutmuştuk =) ben pansuman yapar yollarlar diye düşünürken tomografi istemişlerdi =) 2.Oğlumun agzı kan içindeydi düşmüştü doktor aklımın ucundan bile gecmemişti düşünün =)
Böyle tatlı bi anımıda paylaşmak istedim =)

yok benim ikinci cocucgum bir kizim var 10 yasinda onu nasil buyuttugumu oglum kadar farketmedim o cok sakindi ama oglumda hala gaz sancisi var ve hala duzene girmedi ozel anini benimle paylastigina sevindim

Oglum 2.bucuk aylik kafasini hep dik tutup geri atiyor ben bu durumdan rahatsiz oluyorum bir sorunmu var acaba diye boyle olan arkadaslar varsa yardimci olabilermi simdiden tesekkur ederim
Genelde bebekler öyle bakabilir. Tavandaki ışık dikkatlerini çeker. Yeğenim de bebekken başını geri atıp tavanı incelerdi devamlı.

Iyigeceler arkadaslar bugun doktura gittim bir şey yok dedi bana üç ay daha sonra başında ara tutmaya çalışır dedi Şu anda da sağa sola çevirdi için dedi sorun gözükmüyor dedi En azından içim rahatlamış oldu yardım ve destek için Hepinize çok teşekkür ediyorum

Back
X