Normal. 3 ve 5 yaşındaki kızlarım biraz yorulunca kucak isterler. O yüzden bebek arabasını hala kullanırım. İkisini oturturum ben rahat onlar rahat.
Nasıl yaniNormalde nasıl ilişkileriniz var insanlarla soğuk mesafeli misiniz bu derece yakınlıktan nasıl biri rahatsız olur merak ettim açıkçası?
Normal olduğunu ilişkilerinizi sordum nasılsınız diye samimi yakın ilişkiler kurar mısınız yoksa soğuk mesafeli misiniz?Nasıl yani
Evet.5 yasında kı bıraz buyuk degıl mı bebek arabası ıcın ..
3 yas hanı bı nebze.
her kucak ıstedıgınde alıyor musunuz gercekten kucaga peki konu sahıbı .
SamimiyimNormal olduğunu ilişkilerinizi sordum nasılsınız diye samimi yakın ilişkiler kurar mısınız yoksa soğuk mesafeli misiniz?
Ona kardes yapinYürümeyi sevmiyor hemen kucak istiyor. Geçen gün yakınının düğünü vardı orda okadar uğraştırdı ki beni ve eşimi. Sürekli kucakta gezdi yorgunluktan gittik herkes laf ediyo siz bunu çok kötü alistirmissiniz diye. Evde aşırı inatçı bir kıyafetini değiştirirken akla karayı seciyorum sürekli miz miz. Gerçekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Geçen gün düğünden sonra o kadar yoruldum ki sinirden kendi saçımı yolcaktim. Yavruma kıyamam tabi şikayet amaçlı demiyorum ama artık ne yapacağımı şaştım
O derece yaniSamimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?