evet olumsuz olarak görüyorum bu durumu..bebekken belliydi böyle olacağı..şuan onun asi,inatçı olması lazımken..sakin,ne dersem yapar,kardeşini kıskanmaz,dövmez,çabuk ikna olur,kavgadan nefret eder,kardeşi 1 yaşında o bile onu dövdüğünde bir fiske vurmaz ama ağlar,paylaşımcı herkesle,tuvaletini bile 3 günde öğrendi abartmıyorum,herşeyi tek başına yapar sanki 10 yaşında,yemeğini kendi yer,tuvaletine gider bana söylemeden,çok duygusal,ben kapıdan çıkınca ayakkabımı diziyor oderece yani..bir misafir geldimi neredeyse genç kız oldu çay getirmeye kalkar,onlar peçete istemeden hemen tutar,bu ne yaa..diyeceksiniz ki aman ne güzel özellikler..benim kızı kolay ezerler..parka gideriz sallanmak istediğinde benim söylememe gerek kalmadan (çocuk insin sonra ben binicem der)inatlaşmaz başka çocuklarla..yabancılarla ilk başta konuşamaz ürkek eğer onlar tatlı tatlı konuşurlarsa herşeyi onlara ve çocuklarına feda gibi davranır..neden üzülüyorum benim kız doğuştan saff çok ezilecek ...zeka olayına gelince normal olduğunu düşünüyorum..yaşının üzerinde resim yeteneği var..resimlerini kompozisyon şeklinde bile yapıyor..mesela ev araba park çocuklar bir arada çiziyor,insan resimlerini çöp adam olarak değil vücüdun bölümlerinin her ayrıntısına kadar çiziyor..düğmesi gözlüğüne kadar..15 e kadar sayabiliyor falan filan yani normal bir zekada..nsıl davranıp onu kendinden emin yapıcam bilmiyorum..gerçi bende pek girişken değilimdir kızıma üzülüyorum kısacası