Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Su an 27 aylik olan oglum hic paylasmasini bilmiyor 2 ay kadar krese verdik biraz ogrenebilirmi diye fakat ne fayda ben evdeyim ama ykinda ise basliycam yeniden kres egitimi.sordaniz hic arkadas gormuyormu diye gidiyoruz gezmeye ama ben agliyarak eve dönüyorum benim oglum niye bole diye vurmuyo isirmiyo ama arkadasinin elindekini alamayinca ortaliklar yikiliyo nasil davranma m gerekiyo kizlar yardim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
Iki yasindaki bebek bu aglar elbet.sabirli olun uzulmeyin.yakinda duzelir
Biraz çocukla iletişime geçin bence yani şöyle demeliyim ki paylaşmayı gösterin ilk önce kendiniz deneyin eşinizle birşey paylaşın ve onu çağırın o da görsün konuşmaya çalışın onla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bin zulme uğrasan da bir zulüm yapma...
Kayıtlı Üye
Su an 27 aylik olan oglum hic paylasmasini bilmiyor 2 ay kadar krese verdik biraz ogrenebilirmi diye fakat ne fayda ben evdeyim ama ykinda ise basliycam yeniden kres egitimi.sordaniz hic arkadas gormuyormu diye gidiyoruz gezmeye ama ben agliyarak eve dönüyorum benim oglum niye bole diye vurmuyo isirmiyo ama arkadasinin elindekini alamayinca ortaliklar yikiliyo nasil davranma m gerekiyo kizlar yardim.
Canım benim kızım da paylaşmayı kabullenmiyordu evimize gelen arkadaşları oyuncaklarını aldı mı kıyametler kopuyordu, ama biz ısrarla paylaşmayı öğrenmesi gerektiği konusun da kendisiyle hep konuştuk zamanla düzeldi, senin oğlun da biraz büyüdükçe düzelecektir inşallah merak etme. Ben de bazen böyle giderse napıcam derdim ama çok şükür şimdi gayet güzel paylaşıyor.Biraz sabır...Allah kolaylık versin.
Inanin hepsini deniyorum bakalim 2 yas sendromu nu bitsin diye dort gozle bekliyorum cevaplariniz icin tesekkurler