2 bucuk yas anneleri hadi sohbet eselim

ezgi23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
90
9
1
Balıkesir
Bebim oglum haziranda tam iki bucuk yasinda olucak uykusu guzel yemeside oyle fakat evimize veye bi gezmeye gittigimizde agliyo ve baska cocuklar ne isterse onu ellerinden almak istiyo ve bunu hep agliyarak istiyo ben cok uzuluyorum boyle oldugunda ve benzeri sorublariniz varsa konusalim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yokmu hic iii bicuk yaşında çocuğu olanlar yardım

mrb benim kızımda 33.aylık evde normalde sorunumuz yok ama biri geldiğinde veya gittiğimizde çocuklarla oynarken mutluluğundada mutsuzluğundada çığlık atar bağırır bizde ne yapacağımızı bilemez olduk yapma diyoruz anlamıyor ...... bana da yardım

mrb canım.benim oğlumda haziranda tam 2,5 yaşında olacak.aynen benim oğlumda paylsşmayı bilmiyo bi yere gittiğimde kim ne alırsa onu istiyo bizimle çok inatlaşıyo.inan ben de ne yapacağımı bilemiyorum.gerekirse bi uzman yardımı slmayı bile düşünüyorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bide biz hala bez kullanıyoruz.bi türlü çişe alıştıramıyorm.ve de biz hala ayakta sallanarak uyuyoruz.sizinki nasıl acaba

mrb benim kızımda 33.aylık evde normalde sorunumuz yok ama biri geldiğinde veya gittiğimizde çocuklarla oynarken mutluluğundada mutsuzluğundada çığlık atar bağırır bizde ne yapacağımızı bilemez olduk yapma diyoruz anlamıyor ...... bana da yardım

Bnmkide aynisi canim degisik ruh halleri var kişilik karmasasi yaşıyorlar heralde.

mrb canım.benim oğlumda haziranda tam 2,5 yaşında olacak.aynen benim oğlumda paylsşmayı bilmiyo bi yere gittiğimde kim ne alırsa onu istiyo bizimle çok inatlaşıyo.inan ben de ne yapacağımı bilemiyorum.gerekirse bi uzman yardımı slmayı bile düşünüyorun

Inanirmisin kac tabe konu actim ayni sorundan ama evde surekli konusuyorum paylasmayi mesela paylastiginda odul veriyorum bize cok faydasi oldu

canım bide biz hala bez kullanıyoruz.bi türlü çişe alıştıramıyorm.ve de biz hala ayakta sallanarak uyuyoruz.sizinki nasıl acaba

Beninkide yalnis ama tv izliyerek uyuyo ama hala uyumadiysa gece gec saatte elektrikler kesilicek yatyoruz artik diyorum yatagi haala bzim odada yatoryorum uyuyo

Back
X