- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
merhabalar hanımlar. oğlumla geçtiğimiz pazartesi başladık tuvalet eğitimine ilk 3 gün boyunca lazımlığa oturttum fakat hiç lazımlığa yapmadı sabrettim halıya yerlere yaptı hep. perşembe günü 2 kez çişini lazımlığa yaptı ödül verdim alkış yaptık beraber döktük çişini klozete. bi kezde kaka yaptı biraz onuda aynı şekilde yaptık sifonu kendi bastı. sonra ise tutmaya başladı ve bi daha yapmadı lazımlığa. son vakte gelene kadar tutuyor şimdilerde. kakası çişi çok var gösteriyo gidiyoruz lazımlığa yapmadan kalkıyor. ve yapamadığı için kakanın verdiği sıkıntıdan banada sürekli eziyet ediyor. artık tuta tuta son anda salımaya başlıyor yere. bugün 6. günümüz durum hala aynı. sıkıldı evde diye dün lunaparka götürdük yemeğe gittik kakasını alıştırma kiloduna yaptı tutamadı 2 gündür yapmamıştı çünkü. gece ve gündüz uykusunda bezliyorum ama bez kupkuru oluyor yapmıyor geceleride tutuyor. bizde durum bu hanımlar napmalıyım? kakasıni çişini tutması korkutuyor beni nasıl bir yol çizmeliyim? yoksa bezemi donmeliyim çok yorgunum yorumlarınızı bekliyorum