2 buçuk yıl sonraki burnum nasıl?

Yıllardır bu arkadas cok linc yedi bu sitede evet eski burnu asiri kemerli lakin eski burun xl ise yeni burun m olmuş, sadece kuculmus.Kemer duruyor!

Yorum yaparken dr basarisiz demek arkadasa hakaret olmaz evet dr u basariiz bir rino yapmistir...Deviasyon olsaydi evet basarili diye kendisi soylerdi ama bu estetik degil malesef.Kendiside cok guzel biri ayrica tam foto paylastiginda da kendini gostermek icin koymussun diye de epey yazan olmustu.Mutsuzsun bu aşikar,bir an once uygun fiyatli kucuk bir revizyon arastirmasi yapmalisin.O dr u da burda paylas ki kimse ona gitmesin!
Doktoru burda paylassam doktor büyük ihtimalle sildirecek ismini soranlara mümkün olduğunca özelden yazmaya calıstım revizyon icin durumum müsait değil daha öğrenciyim en iyi ihtimalle 3-4 yıl sonra :(

Çok kırıcı değil mi bu cümleniz. Sonuçta yorum yaptığınız kişinin ameliyat sonrası hali bu. İki dakkada değişecek ya da dur gidip marketten yenisini alayım diyecek hali yok konuyu açan arkadaşın.
Onun dışında kemer kötü durmuyor. Eskisine göre çok çok iyi. İstemezseniz törpületirsiniz..
Arkadaşın burnu için değil doktorun tavrı için yazıldı bu şimdi okuyunca öyle anlaşılabilir sonra fakettim .niyetim tamamen farklıydı ..tamamen bende ama senin burnundan ancak bu kadar olur diyip ağlatan birine küfür etmek istedim 🤬 aksine ben kendi burnumu hiiç beğenmem keza asla dalga geçemem eleştirmem. estetik düşünüyorum ve hakikaten drun ifşa edilmesi gerektiğini düşünüyorum

Arkadaşın burnu için değil doktorun tavrı için yazıldı bu şimdi okuyunca öyle anlaşılabilir sonra fakettim .niyetim tamamen farklıydı ..tamamen bende ama senin burnundan ancak bu kadar olur diyip ağlatan birine küfür etmek istedim 🤬 aksine ben kendi burnumu hiiç beğenmem keza asla dalga geçemem eleştirmem. estetik düşünüyorum ve hakikaten drun ifşa edilmesi gerektiğini düşünüyorum
İfşa etsem de doktor sildirir bi sekilde o yüzden ismini soranlara özelden yazıyorum elimden geldiğince olan oldu diyorum artık :(

İfşa etsem de doktor sildirir bi sekilde o yüzden ismini soranlara özelden yazıyorum elimden geldiğince olan oldu diyorum artık :KK43:
Üzülmeyin burnunuz ve siz kesinlikle çirkin değilsiniz şartlar uygun olduğunda daha iyi bir dr da istediğiniz gibi yaptırırsınız .banada atarmısımız dr um ismini

bence burnunuz gerçekten güzel o ufacık şeye kemer demek doğru mu bilmiyorum
eski halinin bu kadar büyük olmasına cok şaşırdım bir de öyle burunlar yapılsa da hafif büyük kalıyor benim gördüklerim o da olumlu
evet estetikli olduğu belli değil ancak bas bas bagirmasini mi istiyorsunuz orayı anlamadım burda kötü yorum yapanlara ayyyyy o ne diyenlere aldırmayın bence bildiğiniz kötü burunlara sırf aşırı kalkık diye harika yorumları yapanlar var burada: (

bence burnunuz gerçekten güzel o ufacık şeye kemer demek doğru mu bilmiyorum
eski halinin bu kadar büyük olmasına cok şaşırdım bir de öyle burunlar yapılsa da hafif büyük kalıyor benim gördüklerim o da olumlu
evet estetikli olduğu belli değil ancak bas bas bagirmasini mi istiyorsunuz orayı anlamadım burda kötü yorum yapanlara ayyyyy o ne diyenlere aldırmayın bence bildiğiniz kötü burunlara sırf aşırı kalkık diye harika yorumları yapanlar var burada: (
Yani en azından kemerin olmamasını düz olmasını isterdim bana göre düz kemeri olmayan ne düşük ne kalkık burun ideal burun

Back
X