ben tam 2 buçuk yıldır biriyle beraberdim ilk çıktıgımız zaman bundan hep eski sevgilisini dinledim kötüleyip dururdu hep onun konusu açılırdı kız aleviydi ve biz devam ederken nişanlandığını sonrada evlendiğini duyduk rahatlamıştım artık açıkcası ama face den hala erkek arkadaşıma ara ara mesajlar atıyordu okuyordum hep defol lar la sonlanan mesajlardı erkek arkadaşım aslında ona hep öfkeyliymiş içten içe sevmiş beklemiş ....bundan 15 gün kadar önce yine kızın yazdığını bununda onu aradığını ögrendim açıklama yaptı kız kanser son kez konuşmak istedi dedi kızdım bagırdım ayrıldım sonra yalvar yakar barıştık beni anla vicdanen raht olamam dedi peki dedim ararsa bana bilgi ver 3 gün önce fatura dökümünde yine arama gördüm aldım numarayı kızı aradım açmadı mesaj yazdım artık yeter derdin ne dedim kız arsız edepsiz birşey çıktı ben suçlu o haklı gibi bana yazmadığı kalmadı 2 gün önce de sabah 8 de mesaj attı ben geldim (kendisi sivasta biz başka şehirde bayagı uzaktayız ) ne diyorsun saçmalama felan dedim yok dedi seni kandırdım kalktım erkek arkadaşımın evine gittim 1 saat kapıda bekledim açmadı eve geldim aradı saatler sonra bitti defol lar felan havada ucuyor ne oluyor dedim kaderim ne istiyorsa o olacak dedi sonra ne mesajlara cevap geldi ne aramalara. dün artık onunla oldugunu onu sevdiğini itiraf etti . bugün se kız evli değilmiş dedi bana çok agır hasta oldugu için beni bırakmış (yani yaklaşık 3 buçuk yıl önce hastalanmış ölmemiş şimdi de dönesi gelmiş kanserim diyerek de damardan girmiş ) ben araştırdım herşey yalanmış bende seviyordum zaten hep dedi artık onunlayım mutlu olmak hakkım dedi ve herşey bitti
NOT: kızla şimdiye kadar net dışında hiç görüşmemişlerdi
kimseye ama kimseye güvenmemek gerekiyor bu zamanda ben annem babam beni bırakır erkek arkadaşım bırakmaz derdim......
Kız aleviydi ayrıntısında okumayı bıraktım. Gereksiz ayrıntı. Gereksiz taraflılık. Neyse..
Tatlım onu neden belirttiğini yazmış ama arkadaş:) Bi'çok kişi malesef yapıyor bu ayrımı. Aleviden kız alınır, sünniden bilmem ne vs vs. uzayıp gidiyor ki büyüklerimiz yapıyor bunu ve o ailede yaşayan çocuklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?