Yorumun birazda olsa içimi rahatlaattı umarım bende iyi ki olmuşumdur revizyonu senin kıkırdak aldı mı kıkırdaksız mı oldun 2. Ameliyatı?Geçmiş olsun,aynısını ben de oldu
hemen hemen aynı şikayetler oldu ılk ameliyatımdan sonra
Bende 3 ay önce revizyon ameliyatı oldum
Şuana kadar sorun yok yani iyiki olmuşum diye biliyorum.
Sizinde burnunuz güzel görünüyor,bantlar çıktıktan sonra bıraz şişme oluyor ben masaj yapmadım doktorum tavsiye etti ama sadece ılk haftalarda yavaş yavaş masaj yaptım ama korktum ters tepki verır diye .
Ödemler içinde bromailin kulaniyorum
Bende de yanaklarım da sarkma oldu
Ilkınde olmamıştı
Sabırla beklememiz gerekiyor çok bakma ilgilenme burnunla çünkü her hafta değişiyor,zaman geçtikçe oturacak burun
Bende kıkırdak alınmadı yeterli varmışYorumun birazda olsa içimi rahatlaattı umarım bende iyi ki olmuşumdur revizyonu senin kıkırdak aldı mı kıkırdaksız mı oldun 2. Ameliyatı?
Komplikasyonları sormadım bile direkt doktorum güven verme odaklı tekrar törpüleyip halledeceğim dedi bende güvenmekten başka bir şey yapamadım. Her ameliyatta komplikasyon riski vardır malesef. Ne kadar kötü olabilir ki bilemedim bende bantlarımın çıkmasını bekliyorumIkinci ameliyatin komplikasyonlarini doktorunuz anlatti mi? Bizimle paylasir misiniz? Ben de olmak istiyorum ama cok korkuyorum daha kotu bir hal alir diye
Benden de kıkırdak alınmadı hemen hemen benzer durumlarımız inşallah ikimizde mutlu oluruzBende kıkırdak alınmadı yeterli varmış
İyileşme sürem de daha kolay geçti
İnşallah seninkide istediğin gibi olur çok beğenirsin mutlu olursun
Benim de rinomun 1. Ayındayım çok beğendim burnumu masaj önermedi benim doktorum, şuanlık herşey güzel ama korkuyorum uyurken falan yamulur ne biliyim çocuklarım var koruyorum burnumu ama eşim de diyor hamurdanmı bu sanki bu kadar korkma diye ama baya korkuyorum bişey olur diye bazen ağrıyo hala, şiştiğini hissediyorum ara ara ödemleniyo durduk yere, uyurken artık hafif sağa sola yatıyorum sanki o da böyle kenara düşüyo gibi bi his değişik ya psikolojik mi acaba hepsi
Benim de rinomun 1. Ayındayım çok beğendim burnumu masaj önermedi benim doktorum, şuanlık herşey güzel ama korkuyorum uyurken falan yamulur ne biliyim çocuklarım var koruyorum burnumu ama eşim de diyor hamurdanmı bu sanki bu kadar korkma diye ama baya korkuyorum bişey olur diye bazen ağrıyo hala, şiştiğini hissediyorum ara ara ödemleniyo durduk yere, uyurken artık hafif sağa sola yatıyorum sanki o da böyle kenara düşüyo gibi bi his değişik ya psikolojik mi acaba hepsi
Evet canim psikolojik. Ben operasyondan hemen sonra baya yana yatmaya basladim. Daha hastanedeyken doktorum yan yat ya oyle dumduz yatilir mi diyip guldu valla. Ben de duyduklarimla dumduz yatmam gerek saniyordum. Hicbir sey de olmadi gercekten. Masaj falan da onermiyor. Oyle dogal akisina biraktim ben. Sadece darbelere dikkat et falan demisti.Benim de rinomun 1. Ayındayım çok beğendim burnumu masaj önermedi benim doktorum, şuanlık herşey güzel ama korkuyorum uyurken falan yamulur ne biliyim çocuklarım var koruyorum burnumu ama eşim de diyor hamurdanmı bu sanki bu kadar korkma diye ama baya korkuyorum bişey olur diye bazen ağrıyo hala, şiştiğini hissediyorum ara ara ödemleniyo durduk yere, uyurken artık hafif sağa sola yatıyorum sanki o da böyle kenara düşüyo gibi bi his değişik ya psikolojik mi acaba hepsi
Ne güzel umarım benimde güzel olur.Sağa sola yatmak yasak diye biliyorum. Bende geceleri uyurken sağa sola kayıyorum malesef ama burnum değmiyor yanaklarım havada tutuyor yine de riskli mi emin değilimBenim de rinomun 1. Ayındayım çok beğendim burnumu masaj önermedi benim doktorum, şuanlık herşey güzel ama korkuyorum uyurken falan yamulur ne biliyim çocuklarım var koruyorum burnumu ama eşim de diyor hamurdanmı bu sanki bu kadar korkma diye ama baya korkuyorum bişey olur diye bazen ağrıyo hala, şiştiğini hissediyorum ara ara ödemleniyo durduk yere, uyurken artık hafif sağa sola yatıyorum sanki o da böyle kenara düşüyo gibi bi his değişik ya psikolojik mi acaba hepsi
Herkes 3 ay sağa sola yatmayın diyor ama çok tuhaf . Emin olamadımEvet canim psikolojik. Ben operasyondan hemen sonra baya yana yatmaya basladim. Daha hastanedeyken doktorum yan yat ya oyle dumduz yatilir mi diyip guldu valla. Ben de duyduklarimla dumduz yatmam gerek saniyordum. Hicbir sey de olmadi gercekten. Masaj falan da onermiyor. Oyle dogal akisina biraktim ben. Sadece darbelere dikkat et falan demisti.
Bazi doktorlar kendilerine guvenmedikleri icin her yerden bi sey cikariyorlar aslinda. Yok saga sola yatma yamulur falan gibi seyler bundan ortaya cikiyor. Emin olamayacak bir sey yok ama sizin doktorlarinizin neyi nasil yaptigini bilmedigimden kimse uygulamasin doktoru soylemeden :)Herkes 3 ay sağa sola yatmayın diyor ama çok tuhaf . Emin olamadım
Burun deliği eşitleyici kullanıyomusunuz peki ben3 hafta devamlı şimdi ise dadece geceleri takıyorumEvet canim psikolojik. Ben operasyondan hemen sonra baya yana yatmaya basladim. Daha hastanedeyken doktorum yan yat ya oyle dumduz yatilir mi diyip guldu valla. Ben de duyduklarimla dumduz yatmam gerek saniyordum. Hicbir sey de olmadi gercekten. Masaj falan da onermiyor. Oyle dogal akisina biraktim ben. Sadece darbelere dikkat et falan demisti.
Birde bazen şiştiğini hissediyorum normalmikiNe güzel umarım benimde güzel olur.Sağa sola yatmak yasak diye biliyorum. Bende geceleri uyurken sağa sola kayıyorum malesef ama burnum değmiyor yanaklarım havada tutuyor yine de riskli mi emin değilim
Yok canim takmadim. Ilk haftalar cok sekilsiz ve farkliydi ikisi. Ama doktor ona da karsi :))) gerek yok duzelecek zaten dedi. Duzeldi birkac haftaya veya aya hatirlamiyorum ama su an esitler.Burun deliği eşitleyici kullanıyomusunuz peki ben3 hafta devamlı şimdi ise dadece geceleri takıyorum
Kendi doğal anatominizde simetrikmiydi acaba, benim eşitsizlik vardı bariz ve vücut doğalını tekrar eder diye bildiğimden takıyorum ama beni güvende hissettiriyo alıştım baya, ama bazen şişliklerimin artması bazen azalması kafamı karıştııryo şuan yanaklarım göz altlarımda şişlil hissediyorum ara ara oluyo bu nedenseYok canim takmadim. Ilk haftalar cok sekilsiz ve farkliydi ikisi. Ama doktor ona da karsi :))) gerek yok duzelecek zaten dedi. Duzeldi birkac haftaya veya aya hatirlamiyorum ama su an esitler.
Hayir canim ne simetrigi, hatta cok egri bir kemigim vardi. Tekrar edip etmemesi doktorun basarisi. Oyle hafiza mafiza yokmus. Ben de oyle biliyordum. Onu kendisine soylemistim. Hatta ne kadar eski haline donus yapar demistim. Yok oyle bi sey demisti. Ben de guvendim. Cok sukur bir sorun yok su an.Kendi doğal anatominizde simetrikmiydi acaba, benim eşitsizlik vardı bariz ve vücut doğalını tekrar eder diye bildiğimden takıyorum ama beni güvende hissettiriyo alıştım baya, ama bazen şişliklerimin artması bazen azalması kafamı karıştııryo şuan yanaklarım göz altlarımda şişlil hissediyorum ara ara oluyo bu nedense
Merhaba doktorunuz kimdiYok canim takmadim. Ilk haftalar cok sekilsiz ve farkliydi ikisi. Ama doktor ona da karsi :))) gerek yok duzelecek zaten dedi. Duzeldi birkac haftaya veya aya hatirlamiyorum ama su an esitler.
Hadi inşallah bende psikolojik olarak rahatlıyorum sanırım takıp belki işe yarar bellimi olurHayir canim ne simetrigi, hatta cok egri bir kemigim vardi. Tekrar edip etmemesi doktorun basarisi. Oyle hafiza mafiza yokmus. Ben de oyle biliyordum. Onu kendisine soylemistim. Hatta ne kadar eski haline donus yapar demistim. Yok oyle bi sey demisti. Ben de guvendim. Cok sukur bir sorun yok su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?