Kizlar merhaba buralari surekli okuyodum kendim icin ilk defa paylasim yapacagim biraz endiselerim var deneyim ve tecrübeli yorumlara ihtiyacım var. İlk ameliyatım Eylül 2022 yılında daha once bi kaç arkadaşımın ameliyat oldugu ve sorun yaşamadığı doktorda aemliyatımı oldum ilk izlenimim olumlu idi morarmam çok az oldu açık ameliyat oldum ilk başta doğallıktan yana oldugum için doğal bir burun istediğimi burun ucunu çok kalkık istemediğimi söyledim ve yaptı. Fena değildi burnum beğenmiştim tabi ödemlerin inmesi bi 6 ayı buldu diye hatırlıyorum. Ödemler gittikçe sağ tarafımda bi çıkıklık oldugunu gördüm ve doktorumla görüştüm kortizon iğnesi yapalım dedi kortizon yaptık yine aynı şekilde şişti kemik olduğundan ikimizde emin olduk ve ben yıkıldım. Biraz daha bekledim anca oturur burnum vs masajlar yaptırdı ama yok nafile 2 yılı geçti bende iyi sabırlı idim başka işlerimde vardı o yıllarda umursamadım ama 2 yılın sonunda doktorla tekrar görüştüm ve törpüleme yapalım istersen dedi benden ücret talep etmedi sadece ameliyathane parası verdim 29Nisan2025 geçen hafta aynı doktora 2. Ameliyatımı oldum o çıkık yeri törpüledi ve olmuşkende biraz burnumu kaldırmasını istedim ilerleyen yaşlarda burun ucu düşer diye bir şey duymuştum doğru mu bilmiyorum bilen varsa bu konu içinde yorum yazabilirse sevinirim . Ben işimi sağlama alayım dedim hafif kaldırın lütfen dedim . Ve doktorum yine dediklerimin aynısını yaptı Allah var ameliyathane fotoğrafıma bayıldım çok iyi duruyor ama ödemler indikçe yine aqğ tarafımdaki kemik kayar mı endişeliyim ya da yamuk burnum olur mu endişeliyim. Şu an çok yeni daha 2. Haftayım halen bantlarlayım ama korkuyorum deneyimlerinizi anlatabilir miisniz? Bandaj çıktıktan sonra masaj yapmak faydalı mı yoksa gereksiz midir?
3. Ameliyatımı olmak istemiyorum çünkü hem maddi hem manevi çok zor bir süreç 2. Ameliyatımda 1 gece hastanede yatmadım kıkırdak vs alınmadı var olan burna girişti. Ama yine de süreci biraz zor geçirdim sarılıklarım oldu yanaklarımdan ilkinde olmamıştı. Yazarsanız sevinirim kızlar (ilk foto1. Ameliyat 2.foto 2. Ameliyata girmeden 3. Foto 2. Ameliyat sonrası foto 4.foto şu an bantlı hali fotosu) (GÜNCELLEME) Ameliyat olalı 1,5 hafta oldu bu ödem midir yoksa ameliyat işe yaramadı mı burun sırtındaki kemiğim hala olacak mı mavi ile işaretlediğim yer fotoğraf sonda