2 cc lik dolgu ne kadar etki eder?

Ben de morarama çok oldu. 1 hafta dışarı çıkmadım.Dr adı vermiyeceğim çünkü doktoru sevmedim .Önce 1 cc yapıldı bir hafta sonra çok azldı sonra gşttşm 1 cc daha yaptı .2 hafta oldu güzel görünüyor.Ben de üst dudakta kalıcı aquamid var ondan bulamadığım için bu dolguyu yaptırdım .Ama kalıcılığı gerçekten 5 yıl kalıyorsa çok güzel duruyor tavsiye ederim.Bu dolguyu Lamia34 isimli arkdaş ve tyzeside yaptırdı ona da sor istersen.Teyzesinin üst dudağına yapıldı 6 ay olmuş erime yok diyor gayet memnunlar.

bu msjı görebilir misin bilmiyorum:( şey sorucaktım...mesela yapıldı o gün çok memnunsun çünküçok şişme olmadı bende...erir mi yada bi kaç hafta içinde azalıyo mu :(

bu msjı görebilir misin bilmiyorum:( şey sorucaktım...mesela yapıldı o gün çok memnunsun çünküçok şişme olmadı bende...erir mi yada bi kaç hafta içinde azalıyo mu :(
Canım , resmini gördüm gayet güzel olmuş. Ben yaptıralı 2 ay oldu.Alt dudağa yaptırmıştım.Bu dolgunun hacmi çok az.Sadece alt dudağa 2cc yapıldı.Bir hafta ara ile yapıldı.ilk haftada hacim kaybı çok oluyor.Sonrasında erime olmadı .Şu ana çok güzel ve yumuşak duruyor.İnşallah hiç erimez .Doktor 5 yıl dedi ama başka doktor hiç erimeyeceğini söyledi bilemiyorum....Erise bile sanırım orada doku oluştuğu için yarı kalıcı oluyor eski haline gelmiyor.Sana doktorun yarı kalıcılığı konusunda ne söyledi .Ama şuna emin olabilirsin hemen eriyen bir dolgu değil.Gayet güzel.

Canım , resmini gördüm gayet güzel olmuş. Ben yaptıralı 2 ay oldu.Alt dudağa yaptırmıştım.Bu dolgunun hacmi çok az.Sadece alt dudağa 2cc yapıldı.Bir hafta ara ile yapıldı.ilk haftada hacim kaybı çok oluyor.Sonrasında erime olmadı .Şu ana çok güzel ve yumuşak duruyor.İnşallah hiç erimez .Doktor 5 yıl dedi ama başka doktor hiç erimeyeceğini söyledi bilemiyorum....Erise bile sanırım orada doku oluştuğu için yarı kalıcı oluyor eski haline gelmiyor.Sana doktorun yarı kalıcılığı konusunda ne söyledi .Ama şuna emin olabilirsin hemen eriyen bir dolgu değil.Gayet güzel.

benm daha 1 haftam dolmadı ericek yani :( erimesin istiyorum:( kalıcılığı için ben 3 sene weriyorum dedi....bende beğendim bu dolguyu yani sadece o gün bi şişme oldu ertesi gün öle çok bariz bi belirginlik yok...ama şunuda fark ettim yaptırırken biraz rahat durmak gerekiyo oynatmamak birde doktorun elide çok oynamıcak o zmn şişlik daha az gibi oluyor...ben öle hissettim yani..benmde ilk 1 cc 4 gün sonra 0,6 cc daha eklettim ama keşke geri kalanıda ekletseydim:(

kamelyacım arkadaşlık isteği gönderdim..

kbl ettim canm..

Bende üsküdar da oturuyorum doktorum Pendik deydi...benmde msj hakkım yok maalesef:( ark lık yolla istersen resim eklicem birazdan ordan yazışalım

Tşk ederimm:) 11 cclik yaptırdım üste 1 kat hacim kazandı eski dudağıma nzaran bende çok bişi istemiyodum ztn..diğer kalan cc yi doktorum saklıyor 1 hafta içinde dönüş yapıcam ya tekrar dudağıma yada herhangi istediğim bi yere eklettiricem...

Yalnız bu dolguyu yapanlar yazarsan sewinirim..Kaç günde şişkinlik gidiyor? bende bana kalırsa şuan şişkinlik yok ertesi günde kalabalık arkadaş ortamına girdim we kimse anlamadı ama ben anlıyorum aradaki farkı... acaba şuan hala şiş mi deil mi bilemedim...

Sevgili, Kamelya resmi gördüm. Çok başarılı olmuş, çok beğendim....güle güle kullanın. Maliyeti konusunda bilgilendirirmisin? taksitlendirme yapılıyor mu?

Sevgili, Kamelya resmi gördüm. Çok başarılı olmuş, çok beğendim....güle güle kullanın. Maliyeti konusunda bilgilendirirmisin? taksitlendirme yapılıyor mu?

maliyeti resmin altına yazim istersen...ama taksitlendirme war ewt kredi kartına ama o zmn daha ğahalı oluyo

ya arkadaşlar kısacası ben memnun kaldım walla...Doktorunuz iyiyse öle abartlı şişme morarma asla olmuyor...ben ertesi gün 5 kişilik bi kalabalığa girdim ama anlayan olmadı...işlemden 2-3 saat içerisinde abartılı şiş war ewt ama iniyor...Hiç belli olmayan doğal duran bi dolgu...Size tawsiyem doktorunuza ne istediğinizi anlatmanız...dudağınızın neresine ne kadar nerde çok enjekte etsin ws..fikir alışwerişinde bulunun.Kutusuna bakın,merak eder gibi yapıp elinize alıp inceleyin mümkünse...Güwensizlik imajı deilde merak eder gibi dawranın.Sahte olma durumları oluyormuş..Bi kaç kat hacim isteniliyorsa bu dolgu için 2 cc yeter sadece alt yada üst dudak için...ikisi için 4 cc öneririm...Allah utandırmasın kimseyi...we bizi affetsin... :)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar kısacası ben memnun kaldım walla...Doktorunuz iyiyse öle abartlı şişme morarma asla olmuyor...ben ertesi gün 5 kişilik bi kalabalığa girdim ama anlayan olmadı...işlemden 2-3 saat içerisinde abartılı şiş war ewt ama iniyor...Hiç belli olmayan doğal duran bi dolgu...Size tawsiyem doktorunuza ne istediğinizi anlatmanız...dudağınızın neresine ne kadar nerde çok enjekte etsin ws..fikir alışwerişinde bulunun.Kutusuna bakın,merak eder gibi yapıp elinize alıp inceleyin mümkünse...Güwensizlik imajı deilde merak eder gibi dawranın.Sahte olma durumları oluyormuş..Bi kaç kat hacim isteniliyorsa bu dolgu için 2 cc yeter sadece alt yada üst dudak için...ikisi için 4 cc öneririm...Allah utandırmasın kimseyi...we bizi affetsin... :)

Aynen katılıyorum canım .Aqualift dolgu alt ve üst için kesinlikle 4 cc ancak yeter.Dolduruculuğu az olan bir dolgu ama kalıcı ve süper doğal duruyor.
:nazar:

Aqualift artık yok arkadaşlar , yasaklanmış.Aynı firma aquafilling diye başka bir dolgu üretmiş.Güzel bir dolgu gibi kalıcılığı 9 yıl deniliyor.

Aqualift artık yok arkadaşlar , yasaklanmış.Aynı firma aquafilling diye başka bir dolgu üretmiş.Güzel bir dolgu gibi kalıcılığı 9 yıl deniliyor.

aaaaa niye yasaklanmış, bende aqualift dolgu var bir sorunmu varmış dolguda, nerden öğrendin.
Bende ilave yaptırmayı düşünüyordum, dediğin aquafilling dolguyu kim yapıyor

4 cc biraz abartılı durur bence .:53:

aaaaa niye yasaklanmış, bende aqualift dolgu var bir sorunmu varmış dolguda, nerden öğrendin.
Bende ilave yaptırmayı düşünüyordum, dediğin aquafilling dolguyu kim yapıyor

dr un bana dediğine göre aqualift firması aqualift ismine patent alamamış o nedenle aynı dolguyu farklı isimle çıkarmış yani değişen birşey yok

KAMELYACIM yardımına ihtiyacım var yazdıklarınızı okudumda.msj atamıyorum rica etsem iletişime geçermisin .sana ulaşacağım bi şekilde:(

KAMELYA BENI DOLGU HAKKINDA BILGILENDIRIMISIN ACABA ?
arkadaslıgımı da kabul edersen cok sevınırım.
edepsiz.kiz@hotmail.com a maıl atarsan daha rahat konusuruz. bende dudak dolgusu yaptım ust dudagım yoktu ama suanda ordek gıbı oldum :(

Kızlar duadak dolgusu yaptırdım ama bana neredeyse yok gıbı geldı. Orde dudaklı oldum acıkcası. Oyuzden lutfen doktor ısmını yazarmısınz ?

doktorun ismi yazarsan diğerler yazanlar var cnm ya pendikte diyorsun ozan balık mıydı

Öncelikle cevap bekleyenlere yetişemediğim için özür dilerim,açıkcası konuyu takip etmiyordum. Ozan Balık doktorun ismi ewt.

Benim dudaklarım ince değildi ancak ince dudaklıysan ördek dudaklı olur demiş bir arkadaşım,doğruluk payı olabilir... Ben dolgu yaptırmadan önce yaptığı hastaların resmini gördüm,kızın birinin dudağı çok inceydi we resimde gördüğüm kadarıyla ördek dudaklı görüntüsü yoktu dolgu sonrası.Dudağın dolgu enjekte edildikten sonra ki hali bence yapıyla değil doktorun marifetiyle alakalıdır.Ben dolgumdan memnunum.10 ay kadar oldu bir azalma hissetmedim,olduysada çok azdır kestiremiyorum.

Back
X