2.ci aydan sonra

Egzotick

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
37
7
36
29
Hanımlar 2.ci aydan sonra burnunda değişiklik yaşayan oldumu pek begenmiyorum şeklini ne bileyim kavis ortaya çıkarmı incelir mi ?

Ikinci ay daha ne ki burnun 3. ay‘dan sonra cok degisecek :) Benim 10. ayim nerdeyse ve burnum cok degisti, daha kibar ve ince duruyor

Ikinci ay daha ne ki burnun 3. ay‘dan sonra cok degisecek :) Benim 10. ayim nerdeyse ve burnum cok degisti, daha kibar ve ince duruyor
Yaaa sahiden mi doktorum bana ufak tefek değişir çok değişmez şekli bu diyince biraz moralim bozulmuştu

Yaaa sahiden mi doktorum bana ufak tefek değişir çok değişmez şekli bu diyince biraz moralim bozulmuştu

Benim burnum gercekten cok degisti, ben fazla kavis istemiyordum mesela ve burun ucum sis oldugu icin cok kötü gözüküyordu ama simdi daha dogal ve yüzüme uygun oldu. Benim bildigim kadariyla zaten 3. aydan sonra degisimler basliyor :)

Peki ameliyat sırasında doktor fotoğrafınızı çektimi ? Çektiyse şuanki burnunuzla aynı mı yoksa değiştimi biraz saçma oldu ama hep merak etmişimdir

Peki ameliyat sırasında doktor fotoğrafınızı çektimi ? Çektiyse şuanki burnunuzla aynı mı yoksa değiştimi biraz saçma oldu ama hep merak etmişimdir

Hayir malesef, ameliyattan önce doktoruma söyleyecektim aslinda ama heyecandan unuttum doktorum ameliyattan önce 3D maske tasarlamisti, aynisi oldu diyebilirim :)

Hayir malesef, ameliyattan önce doktoruma söyleyecektim aslinda ama heyecandan unuttum doktorum ameliyattan önce 3D maske tasarlamisti, aynisi oldu diyebilirim :)
Wuhuuu :):) ne güzelll darısı başıma:)

Kavisim yok ilk haftam önden kocaman 45 güne geçer mi hemen hemen 2 aylık burun olacak yardım edin düğünüm var ((((

Eklentiler

• 20180513_232909.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 215
  • 20180513_232854.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 226
Kavisim yok ilk haftam önden kocaman 45 güne geçer mi hemen hemen 2 aylık burun olacak yardım edin düğünüm var ((((
O kanattaki dikişi ilk defa görüyorum çok şaşırdım, onun dışında şişliğiniz gayet iyi ilk haftaya göre bence iyice toparlanır benim iki aylık şimdi dünyalar kadar fark var ilk haftayla üstelik sizden çok fazla şişti benim, yani düğünüm olsa gayet Mutlu şekilde yapabilirdim ikinci ayda rahat olun

Önden inanılmaz sis çok korkuyorum bir de şekli nasıl olmuş sizce ? Yapay istemedim ama.

Burnunuz çok güzel olmuş. 2 aya baya inecektir özellikle kaş arasi ve burun sırtı. Burun ucu daha sonraki aylarda inmeye başlar. Benin 1. Yilim rahat olun yani çok kafamaya takmayın gayet iyi olur her şey.

Bende ilk defa ordan gördüm kesi izlerini doktorunuz izlerin tamamen geçeceğini söyledimi bu arada ilk haft olmasına ragmen gayet güzel gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…