Yaaa sahiden mi doktorum bana ufak tefek değişir çok değişmez şekli bu diyince biraz moralim bozulmuştuIkinci ay daha ne ki burnun 3. ay‘dan sonra cok degisecek :) Benim 10. ayim nerdeyse ve burnum cok degisti, daha kibar ve ince duruyor
Kalın derili mi burnunuz?Ikinci ay daha ne ki burnun 3. ay‘dan sonra cok degisecek :) Benim 10. ayim nerdeyse ve burnum cok degisti, daha kibar ve ince duruyor
Yaaa sahiden mi doktorum bana ufak tefek değişir çok değişmez şekli bu diyince biraz moralim bozulmuştu
Kalın derili mi burnunuz?
Peki ameliyat sırasında doktor fotoğrafınızı çektimi ? Çektiyse şuanki burnunuzla aynı mı yoksa değiştimi biraz saçma oldu ama hep merak etmişimdir
Wuhuuu :):) ne güzelll darısı başıma:)Hayir malesef, ameliyattan önce doktoruma söyleyecektim aslinda ama heyecandan unuttumdoktorum ameliyattan önce 3D maske tasarlamisti, aynisi oldu diyebilirim :)
O kanattaki dikişi ilk defa görüyorum çok şaşırdım, onun dışında şişliğiniz gayet iyi ilk haftaya göre bence iyice toparlanır benim iki aylık şimdi dünyalar kadar fark var ilk haftayla üstelik sizden çok fazla şişti benim, yani düğünüm olsa gayet Mutlu şekilde yapabilirdim ikinci ayda rahat olunKavisim yok ilk haftam önden kocaman 45 güne geçer mi hemen hemen 2 aylık burun olacak yardım edin düğünüm var((((
Önden inanılmaz sis çok korkuyorum bir de şekli nasıl olmuş sizce ? Yapay istemedim ama.O kanattaki dikişi ilk defa görüyorum çok şaşırdım, onun dışında şişliğiniz gayet iyi ilk haftaya göre bence iyice toparlanır benim iki aylık şimdi dünyalar kadar fark var ilk haftayla üstelik sizden çok fazla şişti benim, yani düğünüm olsa gayet Mutlu şekilde yapabilirdim ikinci ayda rahat olun
Gerçekten çookk güzel olmuş burnunuz içiniz rahat olsun :) size özelden ilk hafta ve iki aylık fotoyu atacam rahat uyuyun :)Önden inanılmaz sis çok korkuyorum bir de şekli nasıl olmuş sizce ? Yapay istemedim ama.Eki Görüntüle 2146223
İnanılmaz bir şişlik yok gayet normal şişliğiniz hızla inmeye başlayacak ikinci haftadan sonraÖnden inanılmaz sis çok korkuyorum bir de şekli nasıl olmuş sizce ? Yapay istemedim ama.Eki Görüntüle 2146223
Çok teşekkür ederim canım ya içimi rahatlattin bekliyorum fotoyuGerçekten çookk güzel olmuş burnunuz içiniz rahat olsun :) size özelden ilk hafta ve iki aylık fotoyu atacam rahat uyuyun :)
Gönderdim :) rica ederim baya iyi gelecektirİnanılmaz bir şişlik yok gayet normal şişliğiniz hızla inmeye başlayacak ikinci haftadan sonra
Bende ilk defa ordan gördümKavisim yok ilk haftam önden kocaman 45 güne geçer mi hemen hemen 2 aylık burun olacak yardım edin düğünüm var((((
Bende istiyorummmm banada atarmısınızGerçekten çookk güzel olmuş burnunuz içiniz rahat olsun :) size özelden ilk hafta ve iki aylık fotoyu atacam rahat uyuyun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?