2.ci bahar

'' resmindeki sensen iyisin giderin var ''
''siz tohuma kaçmışmısınız''

Bu adam sizinle evlenmeyi değil daha çok Allah islah etsin gönül eğlendirme tarzında bakmış.
Yazıklar olsun.,
İyi yapmışsınız ,bir kaybınız yok kısa sürede kurtulduğunuz için kazancınız var.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
VAROLUN AMİN HEPİMİZİ İNŞ

Şuna kabülüm sizi tanımak adına kaç yıl önce boşandığınızı, çok özel değilse neden ayrıldığınızı sorabilir de..
Bana bu adam sapıkgillerden gibi geldi...
böyle tipler çoğaldı. Çok duyar oldum Dışardan bişeye benzeyip böyle ağzı ayrık gevşek adam çok

selamlar bundan sanırım 2 ay evvel yazmıştım yalnızlık çok zor diye:)yardıma ihtiyacım var bir yakın dostum sayesinde bir beyle tanıştım ben yapı olarak çok utangaç çekingen biriyim bey efendi doçentliğini almış jinekolog eşinden ayrılmış yıllar önce ilk başta hani kızmayın bana bende nasıl olur o bir dr bende lisans mezunuyum ama ne bilim gülmeyin bana gözümde cok büyüttüm sanırım işte nasıl olur yok olmaz gibi kuruntulara kapıldım... 69 dogumlu aramızda 7 yaş fark var sorum şu bu beyefendi whatsapta bana ahiretlik sorular sordu yok neden ayrıldın yok aa sana inanmıyorum hiç erkek arkadaşın olmadımı ayrıldıktan sonra bende dedimki bakın olmadı ayrıca sorguyamı cekiliyorum yani bunlar sorgu şeklinde olurmu işte ben dedi ikizler burcuyum yok severim hemen tanımayı dedim beyefendi burclara inanmam sizi hiç tanımıyorum ve eşimle ayrıldıktan sonra ben bir anneydim evladım sara rahatsızlıgı gecirdi atlattı çok şükür yıllarca onunla ugraştım okuttum büyüttüm ve olmadı bana döndü siz tohuma kaçmışmısınız dedi dedim uslübunuz bana ters dedi sizinde kafa yapınız bana ters dedi dedim allaha emanet olun kapattım engelledim bu kişiyi şunu soracagım ayrıldıgım eşimden hariç 20 sene oldu kimseyle görüşmedim açıkçası öyle bir ortamımda olmadı kısmette olmadı peşinenede düşmedim ve kızım ve rahatsızlıgı benim için herşeyin cok üzerindeydi ...yani tanışmalar sorgu halinde yazışmalarlamı oluyor hani sorarsında ee niye boşandın eee neden hayatına kimseyi almadın ee whatsap resmindeki sensen iyisin giderin var bu nasıl usluptur ben mi çok çağ dışıyım şaştım kaldım insan ilişkilerine derdim huzurlu bir yuva kurma
Doktor olmus ama beyefendi olamamis. Uslubu gercekten cirkin daha agirbasli olmaliydi.

Adamın üslubu gerçekten cirkin ama affınıza sığınarak hakkaten 20 sene hiç mi kimse çıkmadı karşınıza,ciktida siz mi istemediniz?
kızıma uzun yıllar epilepsi teşhisi konulamadı beyninde tümor var dendi dolayısyla benim için bazım kızım ve sağlıgıydı çok şükür epilepsiye veda edeli 4 sene oldu ee bu defada üniverste sınavı araya girdi olmadı ve emin olun olsaydı bunu yazardım çünki rabbimin bildiğini kulundan asla saklamazdım. kızımın rahatsızlıgı olmasaydı sanırım olurdu

'' resmindeki sensen iyisin giderin var ''
''siz tohuma kaçmışmısınız''

Bu adam sizinle evlenmeyi değil daha çok Allah islah etsin gönül eğlendirme tarzında bakmış.
Yazıklar olsun.,
İyi yapmışsınız ,bir kaybınız yok kısa sürede kurtulduğunuz için kazancınız var.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

+++

Tohuma mi kaçmissin ne demek? Damızlık dana deseydiniz:KK57:

Şuna kabülüm sizi tanımak adına kaç yıl önce boşandığınızı, çok özel değilse neden ayrıldığınızı sorabilir de..
Bana bu adam sapıkgillerden gibi geldi...
böyle tipler çoğaldı. Çok duyar oldum Dışardan bişeye benzeyip böyle ağzı ayrık gevşek adam çok
kesinlikle ilk kez başıma geldi ve dedim uslup buysa ben yokum...

Demekki doçent olmaz öküz olmayı engellemiyor.adamın genlerinde var çünkü.

adamın uslubu felaket itici, iğrenç...
ama bundan sonra tanışacaklarınız için nacizane bir önerim olacak, eski ilişkileriniz hakkında fazla konuşma taraftarı olmayın, geçmişinizi deşmelerine izin vermeyin.
sizin kaç kişiyle birlikte olduğunuz/olmadığınız kimseyi ilgilendirmez.
maalesef insanların da tuhaf önyargıları var... bu yargılara sahip olmaynlar çok kurcalamaz zaten, diğerlerine de yol verin gitsinler.

Back
X