• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. çıkma yıldönümü için ne yapabilirim, yardım lütfen!

riri07

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
4
0
16
İstanbul
Arkadaşlar ikinci yılımız için bir şeyler yapmak istiyorum. Ama öyle sıradan, klasik bir şey değil. Günlerdir düşünüyorum ama hala doğru düzgün bir fikrim yok. İlk yıldönümümüzü doğru düzgün kutlayamadık, şehirdışındaydı. Bu ilk gibi olacak. Yıl içinde pek çok sorunlar yaşadık, çokça kırdım O'nu. Fakat O her şeye rağmen yanımda oldu, bırakmadı. Üçüncü yılımıza tertemiz girelim istiyorum.
Fikirlerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

ben eşimin doğumgününde tşört yaptırmıştım daha doğrusu düz tşörte yazılar yazdırmıştım,çok hoşuna gitti.birde adidastan bir ona bir bana aynı ayakkabı modelinden aldım aynı renk.babalar gününde ramseyden takım aldık onuda çok beğendi.fikir olsun diye yazdım canım geliştirilebilir

internette hediye sitelerinde rastlarsın,böyle sevgiliye özel kkitaplar var sen bazı bilgiler giriyosun resimler falan ekliyosun onlar 100-200 sayfa arası kitap yazıyolar senin adına bi bak derim :)

Bir de ben 14 şubat için şöyle bi hediye yapmıştım kendim içine 365 tane kalp kesip yazdım hepsini teker teker :) $DSC_0075.webp

Teşekkürler fikirleriniz için ama ben biraz daha farklı bir şey olsun diyorum. Böyle baya baya şaşırsın.. Hiç bir şey gelmiyo aklıma ://

O gün 1 günlüğüne şehir dışına kaçamak yapabilirsiniz
Güzel bir piknik yaparsınız,birlikte gezersiniz
Bütün gün baş başa eğlenceli ve unutulmaz bi gün geçirmiş olursunuz
Tabii nerden yaşadığınızı bilmiyorum,buna göre değişebilir de yani ben böyle yapmayı düşünüyorum yıl dönümümüzde:16:

Back
X