2.cizgi gören var mi bakar misiniz

Ecey340

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2022
56
17
3
37
Adetime dokuz gun var daha aslinda...henuz test yapmayi düsünmüyordum ama 2 gün önce rüyamda evin icine tavani delip tavandan bir serce girdi gagasinda up uzun beyaz bir kağitla.etkilenince yapmak istedim iste.biliyorum henuz cok erken ama teste bakinca ben mi oyle görüyorum anlayamadim cok istiyorum çünkü

Eklentiler

• 20220118_113101.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 20220118_110329.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 112
Canımtest bozuk bence c çizgisi bile doğru düzgün çıkmamış

Testte sorun var bence ama isterseniz yenileyin c cizgiside net degil evet silik cizgi var ama c cizgisisinin net olması lazim

Test hatalı bence testi tekrarlayın

Alttaki teste var gibi ama idrar çokmu damlattın? Üsteki çizgide hiç yok
Yok cok damlatmadim kuruyunca cok damlatmis gibi göründü.ama kafam cok karisti ben hic guvenemez oldum bu gebelik testlerine ya her marka farkli sonuc veriyo

Bak bende hafta sonu yapmıştım böyle çıktı

Eklentiler

• 990359EF-18B1-49A3-B214-6F2D33E99F7F.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 78
Yaniii sizi üzmek istemem ama bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı adete 2 gün kala kan testi verdim negatifti bu testler yaniltabiliyo canım çok umut bağlama bu erken gebelik testlerine zor biliyorum ama bence adetinin geçmesini bekle

Dogru soyluyorsun canim 2 tane pozitife inanip 2 tane daha test yaptim 2 sindede negatif cikti birdaha adetim gecmeden test yapmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…