Canımtest bozuk bence c çizgisi bile doğru düzgün çıkmamışAdetime dokuz gun var daha aslinda...henuz test yapmayi düsünmüyordum ama 2 gün önce rüyamda evin icine tavani delip tavandan bir serce girdi gagasinda up uzun beyaz bir kağitla.etkilenince yapmak istedim iste.biliyorum henuz cok erken ama teste bakinca ben mi oyle görüyorum anlayamadim cok istiyorum çünkü
Test hatalı bence testi tekrarlayınAdetime dokuz gun var daha aslinda...henuz test yapmayi düsünmüyordum ama 2 gün önce rüyamda evin icine tavani delip tavandan bir serce girdi gagasinda up uzun beyaz bir kağitla.etkilenince yapmak istedim iste.biliyorum henuz cok erken ama teste bakinca ben mi oyle görüyorum anlayamadim cok istiyorum çünkü
Bana da öyle gibi geldi c cizgisi kesik kesik tereddüt etmistim testin saglamligi konusundaCanımtest bozuk bence c çizgisi bile doğru düzgün çıkmamış
Yarin tekrar yaparim o zaman saol cnmTestte sorun var bence ama isterseniz yenileyin c cizgiside net degil evet silik cizgi var ama c cizgisisinin net olması lazim
Esim ögleyin test getirmis yaptim bu sefer de boyle ciktiCanımtest bozuk bence c çizgisi bile doğru düzgün çıkmamış
Alttaki teste var gibi ama idrar çokmu damlattın? Üsteki çizgide hiç yokEsim ögleyin test getirmis yaptim bu sefer de boyle cikti
Yok cok damlatmadim kuruyunca cok damlatmis gibi göründü.ama kafam cok karisti ben hic guvenemez oldum bu gebelik testlerine ya her marka farkli sonuc veriyoAlttaki teste var gibi ama idrar çokmu damlattın? Üsteki çizgide hiç yok
Bencede sen yinede kan testi ver canım yaYok cok damlatmadim kuruyunca cok damlatmis gibi göründü.ama kafam cok karisti ben hic guvenemez oldum bu gebelik testlerine ya her marka farkli sonuc veriyo
Bencede sen yinede kan testi ver canım ya
Bakalim yarin sabah ilk idrarla test yapiim o da silik milik 2 cizgi cikarsa saglik ocagina gidip kan vericemBencede sen yinede kan testi ver canım ya
En garanti kan verBakalim yarin sabah ilk idrarla test yapiim o da silik milik 2 cizgi cikarsa saglik ocagina gidip kan vericem
Yaniii sizi üzmek istemem ama bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı adete 2 gün kala kan testi verdim negatifti bu testler yaniltabiliyo canım çok umut bağlama bu erken gebelik testlerineAdetime dokuz gun var daha aslinda...henuz test yapmayi düsünmüyordum ama 2 gün önce rüyamda evin icine tavani delip tavandan bir serce girdi gagasinda up uzun beyaz bir kağitla.etkilenince yapmak istedim iste.biliyorum henuz cok erken ama teste bakinca ben mi oyle görüyorum anlayamadim cok istiyorum çünkü
Dogru soyluyorsun canim 2 tane pozitife inanip 2 tane daha test yaptim 2 sindede negatif cikti birdaha adetim gecmeden test yapmamaya karar verdimYaniii sizi üzmek istemem ama bende adete 5 gün kala yapmıştım silik çizgi çıkmıştı adete 2 gün kala kan testi verdim negatifti bu testler yaniltabiliyo canım çok umut bağlama bu erken gebelik testlerinezor biliyorum ama bence adetinin geçmesini bekle
Adetim gecince vericem canim.insaallah rabbim isteyen herkese nasip etsinEn garanti kan verinşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?