Merhaba ,
37. haftamdayım.31 ocak günü aşırı bel ağrısı ile doktora gittim nst'de hafif sancılarım çıktı , eve geldim magnezyum içince geçti bi süre snra.2 ocak günü kontrol için tekrar gittiğimde nst'de sancılarım çok yüksek çıktı doktor alttan muayene sonrası 2 cm açılmam oldugunu ve bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi.Aynı gün ve sonraski gün pembe akıntılarım geldi sanırım alttan muayeneden dolayıı.Tahminen doğumum ne zaman olur, tecrübeli annelerden yardım bekliyorummm
Nişan gelmis canım dogum yaptınmı yoksa benım o sekıl oldu 1 hafta sonra dogum yaptm en gec 1haftaymıs zaten allah saglıkla kucagına almayı nasip etsın
kısa zamanda doğacaktır. hiç dert etmeyin bu haftalarda doğan bebekler erken doğmuş sayılmıyor. kuvezde bile kalmayabilir. Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de
Henüz doğum yapamadımm Arada bel ağrılarım karında sertleşme oluyo ama bebeğimin hareketleri hala güçlü doğuma yakın hareketleri azalır diye duymuştum...
Henüz doğum yapamadımm Arada bel ağrılarım karında sertleşme oluyo ama bebeğimin hareketleri hala güçlü doğuma yakın hareketleri azalır diye duymuştum...
Benım kızımında hareketlerı cok artmıstı ben hergun dogummu dıye beklıyordum minnakım 40+2 de dogdu :) en streslı ama guzel bekleyıs saglıkla kucagınuza alırsınız ınsallah allah yardımcınız olsun
Bugün yine kontrole gittim,yumuşama var ama açılmada değişiklik yok dedi.yine alttan muayene etti.akşam üZerinden beri kendimi regl olmuş gibi hissesiyorum o şekilde ağrım var ve kalçalarım ağrıyo nedense