• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 cm daha

sumoshh

İstanbul
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.689
1.231
78
Merhaba KK çiçekleri :))
Geçen ay 18 oldum boyum 1.73 nedense 1.75 boyu hep istedim daha ne istiyon demeyin ama hayal işte sizce ugrassam 2 cm daha uzar miyim

Bu sene 1cm daha uzadım
O zaman uzaman tam durmamış gibi..
Basketbol oynayabilirsin birde evde aklına geldikçe kapılara zıpla en üstüne dokunmaya çalış fln:KK48:
Normalde kadının uzaması 21-22 yaşa kadar devam ediyor deniliyor ama bazıları 17-18 yaşına kadar nekadar uzadıysa okadar kalıyor malesef..yapı meselesi ve birazda genetik tabi..
Ha birde aklıma gelmişken duyduğum kadarıyla zaten plates yapmak dik duruş sağladığı için 2cm kazandırıyomuş boydan..
atlamak zıplamak zor gelirse platese başlayabilirsin

Geçmiş konulara bakmanı isterdim boyu 1.50 olup 1.45 olup keşke 5 cm daha uzun olsaydım diye üzülen bir sürü insan var. Sen gelmiş 1.73ken 2 cm uzayayım diyorsun kusura bakma da 1.75 olduğunda başın göğe ermicek daha farklı şeyler isteyeceksin, biraz daha çevrendeki insanları düşünmeni dilerim yaşın da 18miş nasıl yetişirsen ömür boyu öyle devam eder, tamahkar ol biraz şükret ;)

aa deli. o zamanda istediğin topuklu ayakkabıları giyemezsin. Düşünsene zaten uzunsun bir de onları giyince.. aman Allahım! Şükret şükreeet...:KK48:

en büyük derdiniz bu olsun. pilates yapmak postürü düzelttiği için 2-3 santime kadar uzun gösteriyormuş, kamburluğunuz filan varsa işe yarar.

Ben 25 e gireceğim hala her yıl uzuyorum. Bu gidişle 2 metreyi göreceğim. Bence denemeye İnan.

Merhaba KK çiçekleri :))
Geçen ay 18 oldum boyum 1.73 nedense 1.75 boyu hep istedim daha ne istiyon demeyin ama hayal işte sizce ugrassam 2 cm daha uzar miyim
bence emek verirsen uzarsın.bunun için düzenli spor yapıp beslenmene dikkat etmelisin.boyunun uzamasında etkili bazı hareketler var youtube da araştırabilirsin.ayrıca hızlı tempoda yapılan sporlar vücutta büyüme hormonu salgılatıyor. kadınlarda ergenlik bittikten sonra uzama duru diyorlar ama uzayan oluyor ben 3 cm falan uzamıştım hiçbirşey yapmadan. boyun zaten gayet iyi demekki genlerinde uzun boy var bence kesin uzarsın. pilates gibi sporlar duruş bozukluğunu düzeltir bu sayede gerçek boyun ortaya çıkar uzamazsın ama mesela hergün belli bir süre bir yere asılırsan bu uzatabilir. protein ağırlıklı beslen hergün et ye yumurta ye.spor yap . kolay gelsin

Back
X