Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sene 1cm daha uzadımKaç yaşından itibaren 1.73sun canım?
O zaman uzaman tam durmamış gibi..Bu sene 1cm daha uzadım
Allah doyursun seni...Merhaba KK çiçekleri :))
Geçen ay 18 oldum boyum 1.73 nedense 1.75 boyu hep istedim daha ne istiyon demeyin ama hayal işte sizce ugrassam 2 cm daha uzar miyim
pufffff allah baska dert vermesın..Merhaba KK çiçekleri :))
Geçen ay 18 oldum boyum 1.73 nedense 1.75 boyu hep istedim daha ne istiyon demeyin ama hayal işte sizce ugrassam 2 cm daha uzar miyim
2 cm uzayınca başınız göğe mi erecek?
Yok onun icin 12 cm gerekiyor.![]()
bence emek verirsen uzarsın.bunun için düzenli spor yapıp beslenmene dikkat etmelisin.boyunun uzamasında etkili bazı hareketler var youtube da araştırabilirsin.ayrıca hızlı tempoda yapılan sporlar vücutta büyüme hormonu salgılatıyor. kadınlarda ergenlik bittikten sonra uzama duru diyorlar ama uzayan oluyor ben 3 cm falan uzamıştım hiçbirşey yapmadan. boyun zaten gayet iyi demekki genlerinde uzun boy var bence kesin uzarsın. pilates gibi sporlar duruş bozukluğunu düzeltir bu sayede gerçek boyun ortaya çıkar uzamazsın ama mesela hergün belli bir süre bir yere asılırsan bu uzatabilir. protein ağırlıklı beslen hergün et ye yumurta ye.spor yap . kolay gelsinMerhaba KK çiçekleri :))