Sevgilimle sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde böyle bir sevgilim olmuştu instagramdan uçan kuşa yazmış, bende takip ettiklerinden birine dayanamayıp yazdım içime doğmuş şok olmuştum kız yazismalari atınca, sonra ayrılmadım devam ettim ama tam bir psikopata bağladım her takibi beğeniyi sorgular oldum. Şimdi bakınca ne büyük hata yaptığımı anladım bir kere yapan mutlaka bir daha yapıyor sasmiyor niye kendinize kiyasiniz bir kere geliyoruz dünyaya

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Emin ol başka sebeplerden bende aynı durumdayım. İnsan unutması gerektiğini biliyor ama gözüde hep telefonda bi caba bekliyor. Seni yargılamıcam asla, ama evlenmeden bu yüzünü gördüğün içim şükret. Allah korusun sana hastalık bulaştırabilirdi, beniöde elim mesaj atmaya gidiyor ama atamıyorım sindiremiyorum olanları yaptıklarını düşünüyorum.
Kurtulduguna şükret, geçecek, böyle düşün. Maalesef acıyı yaşamadan geçmiyor acıcak, alışacaksın ve geçicek.
sen ne zaman ayrıldın ben daha bu sabah :(

Benimde böyle bir sevgilim olmuştu instagramdan uçan kuşa yazmış, bende takip ettiklerinden birine dayanamayıp yazdım içime doğmuş şok olmuştum kız yazismalari atınca, sonra ayrılmadım devam ettim ama tam bir psikopata bağladım her takibi beğeniyi sorgular oldum. Şimdi bakınca ne büyük hata yaptığımı anladım bir kere yapan mutlaka bir daha yapıyor sasmiyor niye kendinize kiyasiniz bir kere geliyoruz dünyaya
yorumun bana çok iyi geldi. ne zaman tam anlamıyla unuttun bi de ilişkim ciddi olduğu için bütün planlarım, dünyam değişti. Sanki paralel evrende gibiyim. Ne zaman iyileştin canım

yorumun bana çok iyi geldi. ne zaman tam anlamıyla unuttun bi de ilişkim ciddi olduğu için bütün planlarım, dünyam değişti. Sanki paralel evrende gibiyim. Ne zaman iyileştin canım
Bı 10 kilo verdim aylarca ağladım sonra yavaş yavaş geçti hemen geçmesini bekleme ama yanlız kalmamaya çalış hazır yaz kendine arkadaşlarınla planlar yap

Bı 10 kilo verdim aylarca ağladım sonra yavaş yavaş geçti hemen geçmesini bekleme ama yanlız kalmamaya çalış hazır yaz kendine arkadaşlarınla planlar yap
aylarca mı :( çok gözüm korktu cidden canım cok yanıyor umarım bu kadar uzun sürmez. tek basıma kalınca sürekli bunları düşünüyorum yalnız olmazken baskalarının sesini kafam kaldırmıyor ne yerdeyim ne gökte çok çok kötüyüm…

aynı zamanda ilgisizlik de vardı, benim için harcamadığı 2k 5k gibi meblağları… yazmaya elim gitmiyor

Benimki de ilişkimize maddi yatırım yapmıyordu ve ilgisizdi dediğim gibi. Bu sevgisizliğin en büyük göstergesiymiş. 3-4 sene boyunca kendimi kandırdım :(

Uzun yıllardır burayı dışardan okuyordum ve şimdi gerçekten derdimi buraya dökmek istedim bunun için üyelik aldım. Lütfen kıymetli vaktinizi ayırıp ayrıntılı cevaplar verebilir misiniz ?
2 yıllık ilişkim vardı 6 ay sonra nişanımız olucaktı ailelerle tanısmıstık. 10 ay sonra da nikah.
2 yıllık ilişkimde ilk defa sevgilimin telefonuna baktım ve beni eskortlarla aldattığını başka influcer olan kadın fotoğraflarını +18 yorumlarla baska erkek arkadaslarına gönderdiğini, karşısına herhangi bir yerde cıkan gördüğü herhangi kadınları mesajlarda arkadaslarına iğrenç bir sekilde betimleyerek ve yorumlarını katarak mesajlar attığını yakaladım. Bunu öğrenir öğrenmez ayrıldım. Ama canım çok yanıyor. Alışkanlıktan da olsa gerek onunla tekrar iletişime geçmek istiyorum mesaj atmak istiyorum. Hangi ara eskorta gittiğini çözemiyorum bile biz hiç küsmemiştik. Bu gördüğüm adam benim tanıdığım adam değil. Sanki baska birinden bahsediyormuşum gibi geliyor bana kendini çok farklı tanıtmış. Sanki benim tanıdığım o adam ölmüş gibi geliyor bir yas sürecindeyim.
Bir daha bana ulaşmayı durumları düzeltmeyi yalvarmayı yakarmayı hiç yapmadı çabalamadı bile.
İstediğim çabalaması değil bir daha hiç barışmayı düşünmüyorum zaten.
Ama ben bu kadar üzülürken hiç mi üzülmüyor sizce, yorumlarınızı merak ediyorum.
Kendimi nasıl toparlarım başına bu tarz seyler gelen oldu mu ?
Telefonunuzdan silin, sosyal medyada engelleyin. Görmezseniz unutursunuz..Onun yaptıkları sizin değerinizi değil, onun karakterini yansıtır.O bu değeri hak etmiyor.Siz değerlisiniz..🌸

Aldatan insan zaten sizi gözden çıkarmıştır. Oldu geçti, yapacak bir şey yok. Yasınızı yaşamanız normal, geçecek bu dönem. İyi insan değilmiş, sizi söylediği gibi sevmiyormuş. Daha iyisi çıkar karşınıza. Yazmayın aramayın. Şansınız getirmiş şimdiden anlamışsınız.
beni sevmemiş olması beni kat kat üzüyor bu gercek kalbime sızı veriyor

aylarca mı :( çok gözüm korktu cidden canım cok yanıyor umarım bu kadar uzun sürmez. tek basıma kalınca sürekli bunları düşünüyorum yalnız olmazken baskalarının sesini kafam kaldırmıyor ne yerdeyim ne gökte çok çok kötüyüm…
Çok iyi anlıyorum ama çok çabuk unutmaya kalkarsan orada daha büyük sıkıntı oluyor saçma şeyler yapabiliyor insan pişman olacağı, zaman ve kalabalık dışında keşke çaresi olsa ama yok ne yazikki

Ben bu sabah telefondan, WhatsApptan, Instagram ve telegramdan her yerden engelleyip numarasını sildim. Size de öneririm. Göz görmeyince gönül de katlanır

yorumunla gözlerimden yaşlar süzülmesi bir oldu allahım yuvanı neşeli ve bereketli kılsın amin
Amin tesskur ederim imkanın varsa tatile çık hobiler edin evde tek kalma basacikamiyorsan psikolojik destek al geçiyor yeminle ama ilişki edinme sağlıklı dusunmeyip yanliskar yaparsın

Uzun yıllardır burayı dışardan okuyordum ve şimdi gerçekten derdimi buraya dökmek istedim bunun için üyelik aldım. Lütfen kıymetli vaktinizi ayırıp ayrıntılı cevaplar verebilir misiniz ?
2 yıllık ilişkim vardı 6 ay sonra nişanımız olucaktı ailelerle tanısmıstık. 10 ay sonra da nikah.
2 yıllık ilişkimde ilk defa sevgilimin telefonuna baktım ve beni eskortlarla aldattığını başka influcer olan kadın fotoğraflarını +18 yorumlarla baska erkek arkadaslarına gönderdiğini, karşısına herhangi bir yerde cıkan gördüğü herhangi kadınları mesajlarda arkadaslarına iğrenç bir sekilde betimleyerek ve yorumlarını katarak mesajlar attığını yakaladım. Bunu öğrenir öğrenmez ayrıldım. Ama canım çok yanıyor. Alışkanlıktan da olsa gerek onunla tekrar iletişime geçmek istiyorum mesaj atmak istiyorum. Hangi ara eskorta gittiğini çözemiyorum bile biz hiç küsmemiştik. Bu gördüğüm adam benim tanıdığım adam değil. Sanki baska birinden bahsediyormuşum gibi geliyor bana kendini çok farklı tanıtmış. Sanki benim tanıdığım o adam ölmüş gibi geliyor bir yas sürecindeyim.
Bir daha bana ulaşmayı durumları düzeltmeyi yalvarmayı yakarmayı hiç yapmadı çabalamadı bile.
İstediğim çabalaması değil bir daha hiç barışmayı düşünmüyorum zaten.
Ama ben bu kadar üzülürken hiç mi üzülmüyor sizce, yorumlarınızı merak ediyorum.
Kendimi nasıl toparlarım başına bu tarz seyler gelen oldu mu ?
zamanla toparlayacaksın
çok geçmiş olsun

Eskorta giden bir adamdan hiç bir şey olmaz. Ve bu adam senden sonrada böyle vukaatlarına devam edecektir. Evlenemdiğiniz için sevinin.
zaten evlendikten sonra bunları yaşamamak için bu acıyı çekmeyi şuan göze aldım peki böyle olmayan erkekler de var mı bu dünyada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X