Sevgilimle sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin harcadığın zaman da cok uzunmuş canım peki acın geçti mi onu unuttun mu

Ben de sizin gibi veda konuşmasını bugün yaptım. O yüzden tamamen unuttum diyemeyeceğim. Ama ben acımın çoğunu süreç içinde çektim. Ağlayacak kadar kötü değilim. Geçecek bu günler de

Uzun yıllardır burayı dışardan okuyordum ve şimdi gerçekten derdimi buraya dökmek istedim bunun için üyelik aldım. Lütfen kıymetli vaktinizi ayırıp ayrıntılı cevaplar verebilir misiniz ?
2 yıllık ilişkim vardı 6 ay sonra nişanımız olucaktı ailelerle tanısmıstık. 10 ay sonra da nikah.
2 yıllık ilişkimde ilk defa sevgilimin telefonuna baktım ve beni eskortlarla aldattığını başka influcer olan kadın fotoğraflarını +18 yorumlarla baska erkek arkadaslarına gönderdiğini, karşısına herhangi bir yerde cıkan gördüğü herhangi kadınları mesajlarda arkadaslarına iğrenç bir sekilde betimleyerek ve yorumlarını katarak mesajlar attığını yakaladım. Bunu öğrenir öğrenmez ayrıldım. Ama canım çok yanıyor. Alışkanlıktan da olsa gerek onunla tekrar iletişime geçmek istiyorum mesaj atmak istiyorum. Hangi ara eskorta gittiğini çözemiyorum bile biz hiç küsmemiştik. Bu gördüğüm adam benim tanıdığım adam değil. Sanki baska birinden bahsediyormuşum gibi geliyor bana kendini çok farklı tanıtmış. Sanki benim tanıdığım o adam ölmüş gibi geliyor bir yas sürecindeyim.
Bir daha bana ulaşmayı durumları düzeltmeyi yalvarmayı yakarmayı hiç yapmadı çabalamadı bile.
İstediğim çabalaması değil bir daha hiç barışmayı düşünmüyorum zaten.
Ama ben bu kadar üzülürken hiç mi üzülmüyor sizce, yorumlarınızı merak ediyorum.
Kendimi nasıl toparlarım başına bu tarz seyler gelen oldu mu ?
Biraz acı çekersiniz biliyorum zor ama zamanla acı çeke çeke bir bakmışsınız bir daha eskisi gibi hissetmiyorsunuz iyileşmişsiniz 🤲🏼
Maalesef insanız şaşar beşeriz herşeyi yapabiliyoruz. Ya utancından yazmıyor ya da umrunda olmadı pek.

zamanla toparlayacaksın
çok geçmiş

Ben de sizin gibi veda konuşmasını bugün yaptım. O yüzden tamamen unuttum diyemeyeceğim. Ama ben acımın çoğunu süreç içinde çektim. Ağlayacak kadar kötü değilim. Geçecek bu günler de
ah canım benim ne güzel az çok kendi yolunu çizmişsin ben 2 gündür ağlıyorum, ilerleyen karmaşık bi süreçti benimki de. ilaçlarla duruyorum hiç beklemezdim cünkü yıkıldım

Biraz acı çekersiniz biliyorum zor ama zamanla acı çeke çeke bir bakmışsınız bir daha eskisi gibi hissetmiyorsunuz iyileşmişsiniz 🤲🏼
Maalesef insanız şaşar beşeriz herşeyi yapabiliyoruz. Ya utancından yazmıyor ya da umrunda olmadı pek.
onun yaptıklarını kesinlikle kınamıyorum her insan hata yapabilir ama beni aldatmasını sindiremiyorum. böyle bir insan utanır mı gerçekten merak ediyorum. utancından yazamıyor olabilir mi gerçekten

evet kurtulduğum için şükrediyorum ama asıl amacım benim gibi bu tarz şeyler yaşayan insanlardan destek almaktı
Sizinki gibi bir nişan süreci falan yoktu ama ben de ilişkinin ilk ayında tinderda yakaladım adamı. Bir de o esnada bana "mesaideyim" derken tinderdaki matchlerine "erken çıktım evdeyim, kahve içelim mi" falan diyordu.

Yüzleşince de bana "ilişkinin daha ilk ayında böyle yapıyorsan..." falan demişti.

Bu tipler böyle, iflah olmazlar. Ayrılma kararınız çok isabetli. Lütfen kısa sürecek bir acı yüzünden teslim olup çok daha uzun süreli acılara kendinizi mahkum etmeyin.

onun yaptıklarını kesinlikle kınamıyorum her insan hata yapabilir ama beni aldatmasını sindiremiyorum. böyle bir insan utanır mı gerçekten merak ediyorum. utancından yazamıyor olabilir mi gerçekten
Ne utancı yahu? Eskorta giden adam utanır mı?
Bu adamı bir şekilde geride bırakmanız lazım. Yerinizde durup onu düşünür hayatıniza devam etmezseniz siz kaybedersiniz.

Yani bazen eşim bazı konularda pot kırdığında mesela şunu neden böyle yaptın gibi beni üzen şeyleri gösterdiğimde kendisi hep sessiz kalır,mahçup olur sonra özür diler. Ama bazen de gurur yapar sessiz kalır haksız olduğunu bile bile. Kısmen de utanıyor mimiklerinden anlıyorum Ama biz hep yanyanayız konuşmasak da. Elbet görüşeceğiz en kötü ihtimalle akşama ne lazım diye eve gelmeden arar :) 3-5 güne sinirim geçer ama siz ayrılık istemişsiniz ve sesi çıkmamış. İllaki geri dönüşü olurdu size diye düşünüyorum. Sizi önemseseydi. Bazen aşk gurur tanımaz.

Sizinki gibi bir nişan süreci falan yoktu ama ben de ilişkinin ilk ayında tinderda yakaladım adamı. Bir de o esnada bana "mesaideyim" derken tinderdaki matchlerine "erken çıktım evdeyim, kahve içelim mi" falan diyordu.

Yüzleşince de bana "ilişkinin daha ilk ayında böyle yapıyorsan..." falan demişti.

Bu tipler böyle, iflah olmazlar. Ayrılma kararınız çok isabetli. Lütfen kısa sürecek bir acı yüzünden teslim olup çok daha uzun süreli acılara kendinizi mahkum etmeyin.
yakaladığımda benzer manipülasyonlara ben de maruz kaldım beni telefona bakmamla suçladı ve inkarlar…

yakaladığımda benzer manipülasyonlara ben de maruz kaldım beni telefona bakmamla suçladı ve inkarlar…
İnanın affetseniz aynen devam edecek.

Bu bahsettiğim vatandaş benden sonra evlendi barklandı. Benim yaşadığım şehre gelirken "lya ben oraya geliyorum, özledim seni, kahve içelim mi" diye mesaj attı bana mesela. Benden yüz bulsa karısını da benimle aldatacak.

İnanın affetseniz aynen devam edecek.

Bu bahsettiğim vatandaş benden sonra evlendi barklandı. Benim yaşadığım şehre gelirken "lya ben oraya geliyorum, özledim seni, kahve içelim mi" diye mesaj attı bana mesela. Benden yüz bulsa karısını da benimle aldatacak.
evet devam edeceğini ben de öngörüyorum benim için en acı şeylerden biri de bu. Cok teşekkür ediyorum senin acı tecrübelerin de bak burada birilerine destek oluyor canım. Ben bir ders almış oldum ve çok pahalı bir dersti 2 senemi bu ders karşılığında vermiş oldum. Umarım karşımıza bizler gibi güvenir insanlar cıkar bundan sonra. Sizin gibi tatlı kadınların yorumları bana çok iyi geldi. Allah hepinizden razı olsun.

Bazı insanlar çok güzel rol yapar kendi bile inanır. Bu da öyle bir karaktersizmiş işte. Seni kaybettiği için o beter olsun. Şuan acı cekmen çok normal çok taze ama emin ol azalarak bitecek. Dısarı cık gez arkadaslarınla takıl :KK200:

burda sizlerin yazdıklarını okumak baska benzer konuları okumak bana çok iyi geldi iyi ki varsınız 💗
Bazı insanlar çok güzel rol yapar kendi bile inanır. Bu da öyle bir karaktersizmiş işte. Seni kaybettiği için o beter olsun. Şuan acı cekmen çok normal çok taze ama emin ol azalarak bitecek. Dısarı cık gez arkadaslarınla takıl :KK200:

çok teşekkür ediyorum değerli yorumunuz için umarım bu durumu yaşamış evli ya da bekar arkadaşlar konuya yorum yapar bu durumdan sonra neler oluyor bu acı nasıl geçiyor merak ediyorum
10 yıllık ilişkim bittiğinde elim kolum gitmiş gibi hissetmiştim yok dedim bir daha iyileşemem, bu acının daha büyüğü yoktur....
Daha büyük acılar da gördüm, daha büyük mutluluklar da gördüm, şimdi 14 yıllık evliyim, bu olayın üzerinden 20 yıl geçti, 50 yaşıma merdiven dayadım. Hayatta ölüm hariç hiç bir şey çaresiz değil, geçip gidiyor, aklına bile gelmiyor. Ağladığın bir güne bile yazık, bugün ki aklım olsa tek damla göz yaşı dökmezdim

10 yıllık ilişkim bittiğinde elim kolum gitmiş gibi hissetmiştim yok dedim bir daha iyileşemem, bu acının daha büyüğü yoktur....
Daha büyük acılar da gördüm, daha büyük mutluluklar da gördüm, şimdi 14 yıllık evliyim, bu olayın üzerinden 20 yıl geçti, 50 yaşıma merdiven dayadım. Hayatta ölüm hariç hiç bir şey çaresiz değil, geçip gidiyor, aklına bile gelmiyor. Ağladığın bir güne bile yazık, bugün ki aklım olsa tek damla göz yaşı dökmezdim
ne güzel bir cevap vermişsiniz empati yaparak emek vererek öncelikle teşekkür ederim. üzerinden cok zaman geçmiş absürt olacak belki ama unutma süreciniz ne kadar sürdü ne kadar süre üzüldünüz

ne güzel bir cevap vermişsiniz empati yaparak emek vererek öncelikle teşekkür ederim. üzerinden cok zaman geçmiş absürt olacak belki ama unutma süreciniz ne kadar sürdü ne kadar süre üzüldünüz
Ortalama dört yıl sürdü, kendimi tüm ilişkilere kapattım, artık yapamam dedim. Sonra beşinci yılda eşim girdi hayatıma, tüm yaralarımı tek tek sardı, 36 yaşımda onunla evlendim. Ben hastane köşelerinde annemin ölümünü beklerken aldatıldım, ardından annem öldü, ayrılık oldu, sonra kedim öldü sonra babam öldü, sıfırın binlerce kilometre altına gömüldüm sanki ama geçti. Onun için ağladığım zamanlara çok pişmanım şimdi. Yaş aldıkça insan daha farklı bakıyor olaylara, yaşayarak gördüm ki aşk acısı dünyada ki en küçük acı, gençliğinin, zamanının kıymetini bil kimse için kendini hırpalama, sen onunla var olmadın, onsuz da yok olmayacaksın su akacak yolunu bulacak aşk acısı kalıcı bir şey değil 🌸

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X