- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Bende düşünmüyorum 2. Yi. Bence istemediğiniz bi dönemde değil de sizin de istediğiniz bi dönemde yapmalısınız 2. Çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm üstüne mi gördünNe diyecegimi bilemedim 4.5aylik bebegim var 2aylik hamileymisimaldiramadim
Masallah masallah:) dogumdan sobraki ilk 1 sene ekstra dikkat etmek gerekiyo, cunku dogurganlik hic olmadigi kadar oluyor..Ne diyecegimi bilemedim 4.5aylik bebegim var 2aylik hamileymisimaldiramadim
Canımm üstüne mi gördün
evet hala bunalimdayimMasallah masallah:) dogumdan sobraki ilk 1 sene ekstra dikkat etmek gerekiyo, cunku dogurganlik hic olmadigi kadar oluyor..
Benim arkadaşımın da başına geldi. Bende demek ki korunmadı diye dÜşünmüştüm. Ama korunurken de olabiliyor demek ki.. üzülme tabiki elinde olan bi durum yok beraber büyüyecekler işte ne güzelevet hala bunalimdayimbirde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi
ve daha 2 yil olmadi evleneli
burda bir bayan konu acmisti bebegim 11 aylik ve hamileyim esim yardim etmiyor demisti gidip ablama anlattim ..yeni dogum yapmistim ..ikimizde bir ALLAH KORUSUN cektik ..onunda 6 aylikti bebegi ... Ama geldi basima iste espiri sakayla yapilan idrar testi bizi kapak ettiBenim arkadaşımın da başına geldi. Bende demek ki korunmadı diye dÜşünmüştüm. Ama korunurken de olabiliyor demek ki.. üzülme tabiki elinde olan bi durum yok beraber büyüyecekler işte ne güzel
Hiç belli olmaZ bende korunuyorum ana geçen ay durduk yere bi mide ağrısı bulantısı oldu bende, adetim zaten hala düzensiz oğlum 1.5 yaşında ama... test aldım hemen. Hiçbi yöntem yüzde yüz korumuyor malesef. Bi noktadan sonra bizim elimizde değil öyle şeyler sakın Canını sıkmaburda bir bayan konu acmisti bebegim 11 aylik ve hamileyim esim yardim etmiyor demisti gidip ablama anlattim ..yeni dogum yapmistim ..ikimizde bir ALLAH KORUSUN cektik ..onunda 6 aylikti bebegi ... Ama geldi basima iste espiri sakayla yapilan idrar testi bizi kapak etti
Neyle korundunuz?evet hala bunalimdayimbirde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi
ve daha 2 yil olmadi evleneli
Opuyorum yanaktanHiç belli olmaZ bende korunuyorum ana geçen ay durduk yere bi mide ağrısı bulantısı oldu bende, adetim zaten hala düzensiz oğlum 1.5 yaşında ama... test aldım hemen. Hiçbi yöntem yüzde yüz korumuyor malesef. Bi noktadan sonra bizim elimizde değil öyle şeyler sakın Canını sıkma
esim korundu deyim anlayin sizNeyle korundunuz?
İlk önce ikinci bebeğin hayırlı olsun annemde senin gibi kardeşimë hamile kalmış ben ocak doğumluyum kardeşim aralık doğumlu ikimizde 1986 yılında dogduk görenler ikiz zannediyor birbirimizin kıyafetlerini giyiyor uz geziyoruz çok güzel olucak buyuduklerindeNe diyecegimi bilemedim 4.5aylik bebegim var 2aylik hamileymisimaldiramadim
Valla bazilari geri cekilmeyidekorunma yontemi goruyo.. eger oyleyse bu bi korunma yontemi degildir :)esim korundu deyim anlayin siz
prezervatifle mi geri çekilme mi? Geri çekilme ise gebelik çok normal kuzum malesef o yöntem en başarısızı. Sen dikkat et yine de hepesim korundu deyim anlayin siz
Aynı durumdayız valla birebir çok zor, esimde hiç yardım etmez pertimEsim istemedi ben israr ettim ...40 yasinda ikinci kez hem pisman olurum dogurayim diye hemde o guzel his icin.Allah saglik versin evlatlarima fakat bir tane yetermis.gecem gunduzum yok kiskancliklar kaos nereye gitsen rezillik kavga.esim kendi halinde kaldi cocuklari uyutayim derken uyuyup kaliyorum.enerjim yetmiyor belki yasim geregidir buyuk kizima hic zaman yok kucuk cok yaramaz en buyuk vicdan azabimda bu .esim yardimci olmasa yetisemezdim
cok tesekkurederim umarim sabirli guzel bi anne olabilirimİlk önce ikinci bebeğin hayırlı olsun annemde senin gibi kardeşimë hamile kalmış ben ocak doğumluyum kardeşim aralık doğumlu ikimizde 1986 yılında dogduk görenler ikiz zannediyor birbirimizin kıyafetlerini giyiyor uz geziyoruz çok güzel olucak buyuduklerinde
prezervatif canimprezervatifle mi geri çekilme mi? Geri çekilme ise gebelik çok normal kuzum malesef o yöntem en başarısızı. Sen dikkat et yine de hep