- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Garip bi sekilde bi daha olsa onuda fena seviosun yaw:) yani annelerin 5 parmagin 5 ide 1 demesi bundan demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim prezervatif cok iyi korunma yontemi degilki :) yani yirtilma riski ve delik olma olasiligini dusunursen hic degil...prezervatif canim
emziren anne icin baska yontem.yok . Neyse konuyu isgal.etmeyelim.benimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. SipaninTatlim prezervatif cok iyi korunma yontemi degilki :) yani yirtilma riski ve delik olma olasiligini dusunursen hic degil...
Hayirli olsun ama baska cok korunma yontemi var tatlim.. mesela spiral:) hormonsuz olanlardanemziren anne icin baska yontem.yok . Neyse komuyu isgal.etmeyelim.bemimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. Sipanin
oda bana uygun degil burda anlatmiyim :) yillarca prz ile korunup hamile kalmayan var ne diyelim kismet.tesekkur ederizHayirli olsun ama baska cok korunma yontemi var tatlim.. mesela spiral:) hormonsuz olanlardan
Emziren anne icin baska yontem yok dedigin icin spirali ornek verdim tatlim.. tabiiki kisisel durumunu bilemem. Tekrar hayirli olsunoda bana uygun degil burda anlatmiyim :) yillarca prz ile korunup hamile kalmayan var ne diyelim kismet.tesekkur ederiz![]()
Benim de kızım ile oğlum arasında 6 yaş var oğlum şimdi 2,5 yaşında ablasına neler yapıyor vuruyor abla demiyor ismi ile hitap ediyor ama ablası bi o kadar da seviyor okuldan gelmesini cam da bekliyor sarılıyorlar birinine. 10 yaş abimle benim aramda var çok kavga ederdik hep bana takılırdı pata küte girerdik birbirimize. On yaş mis değil diyeyim dedimBuyukoglum 6yasindayken ikinci oglumun dunyaya getirdim
Ahhhahhh ne kadardz zamanlama hastasi bu.
Simdi evde tam gurultu dovus bagris
Buyugune yetisti saymiyod tabj abi olarak
Eger akran sdlardi nir iki uc yas neyse ama 6 yasta buyugh saygi istiyor o olmuyor
Eger aralarında on ustu olsaymis miss
Yani yasinizda musaitse birimci sinifi bitirsi.ama diger sorun deprepresyon filan diyorsunuz bence gerek yok
Allah cocuklarimiza saglikli uzun omur versin.genede siz bilirsiniz
evet hala bunalimdayimbirde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi
ve daha 2 yil olmadi evleneli
prezervatif canim
emziren anne icin baska yontem.yok . Neyse konuyu isgal.etmeyelim.benimle ilk.kizimda hep.oyle korundumama olacagi varmis 2. Sipanin
Buyukoglum 6yasindayken ikinci oglumun dunyaya getirdim
Ahhhahhh ne kadardz zamanlama hastasi bu.
Simdi evde tam gurultu dovus bagris
Buyugune yetisti saymiyod tabj abi olarak
Eger akran sdlardi nir iki uc yas neyse ama 6 yasta buyugh saygi istiyor o olmuyor
Eger aralarında on ustu olsaymis miss
Yani yasinizda musaitse birimci sinifi bitirsi.ama diger sorun deprepresyon filan diyorsunuz bence gerek yok
Allah cocuklarimiza saglikli uzun omur versin.genede siz bilirsiniz
Benim de kızım ile oğlum arasında 6 yaş var oğlum şimdi 2,5 yaşında ablasına neler yapıyor vuruyor abla demiyor ismi ile hitap ediyor ama ablası bi o kadar da seviyor okuldan gelmesini cam da bekliyor sarılıyorlar birinine. 10 yaş abimle benim aramda var çok kavga ederdik hep bana takılırdı pata küte girerdik birbirimize. On yaş mis değil diyeyim dedim![]()
ikiz gibi buyurler. Sizi kardes yapsak mi dusuncelerinden kurtarmis minik =) kiskanclik rekabet olmaz aralarinda bence ara verenlere gore daha rahat edersinevet hala bunalimdayimbirde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi
İstemsizce güldümevet hala bunalimdayimbirde cok dikkatli korundum emin olun .. Ay cidden ben ne yapim desenize bi