Gebeliğe Hazırlık 2.çocuğa hamile kalmak?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bacım sağlıklı ne kaldıki yediğimiz içtiğimiz herşey hormonlu etinden tut sebzeye kadar .yinede ümitvar olalım allah ol derse olur. Vakti gelince inşallah .🤲
AYnen öyle bende artık öyle tahmin ediyorum..doktora sordum 36 yaşındayım bununla alakası varmı dedim..hayır yok dedi 20-25-30 yaş arası o kadar sık rastliyoruzki böyle durumlara dedi..inşallah arkadaşım isteyen herkese versin rabbim

Gercekten öyle.ben 10 yildir çocuk çocuk diye kendimi paraladim.esim aman çocuğumuz var iste çocuk büyük sorumluluk der durur.
Ee bizimde vücudumuz belli.10 sene sonra istesek de zor yapicaz belki olmayacak.
Eee çocuklarımıza kardeş de lazım.benim kızımın sinifinda herkesin kardeşi var kızım da arada neden kardeşim yok diyo.
Erkeklerin keyfini beklersek biraz zor bizim işim

Çok haklısın..onlar malesef egoist bu konuda.. çözüm odaklı düşünemiyor anlık yaşıyorlar ekonomik gelir başka düşündükleri bşrley Yok ama kardeş şart bence..yazık o çocuğa en azından sonuna kadar denicem..onun hakkı bir kardeşi olsun..yapayalnız kalmasın.ayrıca tek çocuk sayısı giderek artıyor doğurganlık çok azalmaya başladı bu iyi değil.2 tane normal..arayı çok açtık seneler çok hızlı geçiyor.off of stres yaptım gene

Telefondaki uygulamalar yumurtlama günunu yanlış veriyor canım.ovulasyon testi ile dene mutlaka.
İkisinide denemedim ama ben çabuk stres oluyorum yaa bekleme si çok sıkıntılı . tam gününde giren bile hamile kalamayabiliyor diye okuyorum ..şu test eczanede var değilmi hiç denemedim ama belki sonra denerim

Çok haklısın..onlar malesef egoist bu konuda.. çözüm odaklı düşünemiyor anlık yaşıyorlar ekonomik gelir başka düşündükleri bşrley Yok ama kardeş şart bence..yazık o çocuğa en azından sonuna kadar denicem..onun hakkı bir kardeşi olsun..yapayalnız kalmasın.ayrıca tek çocuk sayısı giderek artıyor doğurganlık çok azalmaya başladı bu iyi değil.2 tane normal..arayı çok açtık seneler çok hızlı geçiyor.off of stres yaptım gene
Aynen öyle canım.suan hamile kalsam kızım lise öğrencisi olacak kardeşi olduğunda.aradaki fark çok fazla.keske önceden ikna edebilseydim gerçi hala tam ikna olmadı eşim ama.bixk. de hakkimiz tekrar çocuk istemek ama bu bencillik neden anlamış değilim.
İleride el ele verecekleri kardeşleri olmasını çok isterim ben.destek olurlar birbirlerine.
Her doğan buyuyo bı şekilde bu kadar ekonomi dusuneceksek çocuk konusunda evlenmeden de olurdu bence.
Bende kızdım şuan 😂

Ya birde gözden kaçtı galiba geçmeyen sistitim var benim idrar yolu enf.akıntı yapıyor acaba ondan olabilir mi ya belim çok ağrıyor ilişkiden sonra falan

İkisinide denemedim ama ben çabuk stres oluyorum yaa bekleme si çok sıkıntılı . tam gününde giren bile hamile kalamayabiliyor diye okuyorum ..şu test eczanede var değilmi hiç denemedim ama belki sonra denerim
Eczanede tanesi 25 TL falan canım.internette 20 tanesi 50-60 TL civarı.internetten almak daha mantıklı.cunku adetten sonra başlıyoruz yapmaya 15-20 gün sürüyor.toplu almak lazım.

Aynen öyle canım.suan hamile kalsam kızım lise öğrencisi olacak kardeşi olduğunda.aradaki fark çok fazla.keske önceden ikna edebilseydim gerçi hala tam ikna olmadı eşim ama.bixk. de hakkimiz tekrar çocuk istemek ama bu bencillik neden anlamış değilim.
İleride el ele verecekleri kardeşleri olmasını çok isterim ben.destek olurlar birbirlerine.
Her doğan buyuyo bı şekilde bu kadar ekonomi dusuneceksek çocuk konusunda evlenmeden de olurdu bence.
Bende kızdım şuan 😂
Erkekler basit varlıklar aslında ama inatçılık hat safhada neyse ..tam adamı ikna ettim derken bide bu çıktı 😂biz kadınların nedir bu çektiği yaa😭

AYnen öyle bende artık öyle tahmin ediyorum..doktora sordum 36 yaşındayım bununla alakası varmı dedim..hayır yok dedi 20-25-30 yaş arası o kadar sık rastliyoruzki böyle durumlara dedi..inşallah arkadaşım isteyen herkese versin rabbim
Amin canım vardır Allah'ın bir bildiği 🤲

Eşimi de bir kontrol ettircem bakalım eğer onda bişey çıkmazsa akışa bırakmak gerek.. birde beslenmeyi düzelticem folikasit alıyodum zaten ama aburcubur ,katkılı şeyleri tamamen bırakıcam no stres ve doğal beslenme.sigaram zaten yok şu sistit içinde ilaç kullanıp birde öyle denerim..pöff..:işsiz:

Maşallah size.👏Sizin yaş kaç..
27 yasindayim bugun rahmimin ters oldugunu da ogrendim doktor keseyi normal ultrasonda goremedi vajinal ultrasonda gordu sanirim sonradan bu durum ortaya cikti cunku oglumda hemen kalmistim ve boyle bi durumdan bahsetmemisti hic bi doktor.sizde bi doktora gidin vajinal muayene olun bence bu ters rahim gebelige engel olabiliyormus

27 yasindayim bugun rahmimin ters oldugunu da ogrendim doktor keseyi normal ultrasonda goremedi vajinal ultrasonda gordu sanirim sonradan bu durum ortaya cikti cunku oglumda hemen kalmistim ve boyle bi durumdan bahsetmemisti hic bi doktor.sizde bi doktora gidin vajinal muayene olun bence bu ters rahim gebelige engel olabiliyormus
benimde tersti zaten canım ilk hamileliğimde biliyordum doğumdan sonra ne durumda bilmiyorum artık
😁

1 gün sonra gelir canım sen şuan reglisin tam yetişir.regliden 2 gün sonra başla.hergun aynı saatte yap.resmini çek.
Anladım . bide çok ilginç ben bu ay erken regli oldum ya normalde 25 günde birolurum bu ay 20 günde oldum ve çok kısa az sürdü baya kafam karışık çok nadiren oluyor boyle

Anladım . bide çok ilginç ben bu ay erken regli oldum ya normalde 25 günde birolurum bu ay 20 günde oldum ve çok kısa az sürdü baya kafam karışık çok nadiren oluyor boyle
Psikolojik canım.
Ben geçen ay göğüs hassasiyetinden duramadim.nasil umutlandim sevindim bı baktım erkenden regli oldum.

Back
X