Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynı fikirdeydim artık düşünüyorum :)Merhaba arkadaşlar daha düne kadar 2. çocuk mu Allah olmayana versin diyenlerdendim. Sonra ne mi oldu fikrim değişti kendimi hazır hissettim. Şimdi nasip diyorum.
İnşallah bende istiyorum 2. Çocuğu. Bu ay ilk denememiz hayırlısı bakalım. Bat 5 şubat bekliyoruz şimdilik. Allah hayırlısını versin. Benim kızım 9 yaşında. Sizin ilk çocuğunuz kaç yaşındaMerhaba arkadaşlar daha düne kadar 2. çocuk mu Allah olmayana versin diyenlerdendim. Sonra ne mi oldu fikrim değişti kendimi hazır hissettim. Şimdi nasip diyorum.
Merhaba canim Allah hayirli zamanda gonlumuze gore versin insallah saglikla.Merhaba hanimlar bende sizler gibi 2. Cocuk icin baya ara verenlerdebim oglum yakinda 8 yasina girecek.ben bir suredir vu dusuncedeydim oglumda cok istiyor karsesi olmasini ancak birturlu tam olarak niyetine girememisrik henuz 2aydir deniyoruz.ogluma 2. Ayda hamile kalmistim sizler nekadar suredir deniyorsunuz ve sizce arayi cokmu actik?bazen cok gec kaldim diye uzuluyorum.bide kontrole gittigimde troit hormonumda dengesizlik oldugunu farkedildi tsh degerim biraz yuksek cikti simdi ilac kullaniyorum insaallah kisa surede duser tsh yuksekligide gebeligi engelleyebiliyormus cok yuksek olmasada beni baya endiselendirdi sizlerin bilgisi varmi bu konuda paylasirsaniz cok sevinirim.
Merhaba canim Allah hayirli zamanda gonlumuze gore versin insallah saglikla.
Tsh hormonu gebe kalmayi zorlastirabiliyormus sanirim evet, gebelikte de riskli sanirim,
Bi arkadasim 1bucuk senedir Tsh yuksekligi nedeniyle hamile kalamiyor, buyuk kizi 9 yasinda.
Ama tiroid rahatsizligi olup gebe kalan ve saglikli dogum yapan da var.
Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Ne güzel hayırlısıyla hamile kalalim ozamanSizinle aynı fikirdeydim artık düşünüyorum :)
Benimki 21 aylik ben de 25 şubati bekleyeceğim. Güzel haberler alırsın insallahİnşallah bende istiyorum 2. Çocuğu. Bu ay ilk denememiz hayırlısı bakalım. Bat 5 şubat bekliyoruz şimdilik. Allah hayırlısını versin. Benim kızım 9 yaşında. Sizin ilk çocuğunuz kaç yaşında
İnşallah testlerin temiz çıkar zaman geçtikçe bebeğe ayrı bir özlem bir okadar korku oluyor. oğlunuz da direkt mi kardeş istiyorum diye görümcem de aynısı oldu artık minibüsteki teyzelere şikayet ediyordu. Teyzeler kardeşin var mı diye sorduklarında ben istiyorum ama yapmıyorlar ki diye en son annesi peş etti şimdi hamile oğlu 8 yasindaBen de 2.ci cocuga siddetle karsi cikiyordum oglusum kucukkengazıydı dişiydi derken 2nciye sicak bakabilecek hal hiic yoktu..ama oglum 8 yasina yaklasti ve ben 2nci bebisi cook istiyorum hayirlisiyla..
Olmazsa da Allah ogluma omur versin
Yarin sabah hormon, kan testleri icin dr randevum var![]()
Ara verenlerde o sıkıntı oluyormuş ama bence içini rahat tut bir arkadaşım 9 yıl sonra hamile kaldı 6 ayın sonundaMerhaba hanimlar bende sizler gibi 2. Cocuk icin baya ara verenlerdebim oglum yakinda 8 yasina girecek.ben bir suredir vu dusuncedeydim oglumda cok istiyor karsesi olmasini ancak birturlu tam olarak niyetine girememisrik henuz 2aydir deniyoruz.ogluma 2. Ayda hamile kalmistim sizler nekadar suredir deniyorsunuz ve sizce arayi cokmu actik?bazen cok gec kaldim diye uzuluyorum.bide kontrole gittigimde troit hormonumda dengesizlik oldugunu farkedildi tsh degerim biraz yuksek cikti simdi ilac kullaniyorum insaallah kisa surede duser tsh yuksekligide gebeligi engelleyebiliyormus cok yuksek olmasada beni baya endiselendirdi sizlerin bilgisi varmi bu konuda paylasirsaniz cok sevinirim.
Güzel haberlerini bekliyoruz ozamanMerhaba,ben de 2. çocuk isteyenlerdenim![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk lar ben de çok açmak istemiyorum arayı birde şuan kendim bakma imkanım var hazır ilkine kendim bakmışım ikinciyi de yapayım diyorum inşallah Allah tez vakitte nasip ederMart ayında 3 yaşına girecek bir kızım var kızım 2 yaşına girince hiç bir şekilde korunmadim düşünmedim de aslında ikinci çocuğa çokta ara vermek istemedim çünkü belirli bir süre içinde insan rahatlığa alışıyor ve 2 hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık beraber büyürler ve kalp atışı için cuma günü Dr randevum var hepinize Allah nasip eder inşallah en yakın zamanda
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzucuk lar ben de çok açmak istemiyorum arayı birde şuan kendim bakma imkanım var hazır ilkine kendim bakmışım ikinciyi de yapayım diyorum inşallah Allah tez vakitte nasip eder
benim 3. Ayım daha kısmet olmadıZaman geçmiş hamile olan arkadaşlar var mı?![]()
insallah oglunuzun saglikli hayirli ve ömürlü bir kardesi olur. dua topigi var katilmak isterseniz hamile kalmak isteyenler icinÇocuklarınızı tek birakmayın ne olur. Ben oğluma bir kardeş verebilmek için uğraşiyorum yaşım 40(77liyim). 10.5 yaşında kardeş için deliren sürekli kardeşi olsun diye dua eden bir oğlum var. O 3 yaşındayken kardes istedik hamile kaldim ama 21 haftalık kaybettim bebeği eşim defnetti başka çocuk istemedi 6.5 sene istedin diye bekledim dua ettim istedi 9 ay uğraştik hamile kaldım ama 7 haftalikken kalbi durdu. Evdeki hesap çarşiya uymuyor niuetinizde 2.çocuk varsa hemen çalışmalara başlayın. Benim içim yaralı bu konuda, içim yanıyor. İnşaaAllah tekrar hamile kalabilirim ve oğlumun bir kardeşi olur