2.çocuğu düşünüyorum kararsızımm..

beren30

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
9
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma 1 kızım var 30 martda 3 yaşına gircek.2.çocuğu düşünüyoruz eşimle fakat ben kararsızım bazen diyorum tek çocuk kalsın kardeşi olmasın diye ama bazende ilerisini düşünüyorum.yalnızlık zor sonuçta.ama bilemiyorumm fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

merhaba bende ikinci çocuğu isteyenlerdenim,öncelikle kendizi hazır hissettiğinizden emin olun,sonra çocuğunuzun bir kardeşi olmalı bence,teklik allaha mahsuz,benim kızımda 4,5 yaşında.bide kaç yaşındasınız acaba.

kardeş gibisi var mı bu hayatta :) Eşim tek çocuk ve benim kardeşim var. Özellikle kızımın kardeşi olsun çok istedik. Kızım 33 aylık ve şu anda 12 haftalık gebeyim. Umarım sağlıklı doğurup kucağıma almak nasip olur da canım kızım kardeşine kavuşur :) Bence bir kardeş yapın :)

oncelikle insallah cocugunuz bir kardes sahibi olur....benim 5yadinda ve 6aylik iki kizim var....cok guzel bir duygu....hele de 2,ciler gercekten cok farkli...valla oyle bir seviliyorki...bide ablasi onu guldurmek icin elinden geleni yapiyor...ablasi okuldan gelsin acayip seviniyorr...hic dusunme yap derim...benim kucuk kizim az buyusun insallah 3cuyu istiyorum...

Back
X