2.cocugu olmayanlar

Yorum yapma hakkımı siz mi alacaksınız bana haddimi bildirerek :)) Bu platformun iyi kötü eleştiriye tavsiyeye açık olduğunu bilmeniz gerek. Bilmediğiniz belli!!! öğrenin.

ne kadar da ben konu sahibi :)
Çocuğuma 1.5 sene sonunda aşılama ya da tüp bebek yapılacakken spontan gebe kaldım.
çocuğum 8 yaşında, 1 senedir de düşünüyoruz ama olmuyor.
sadece ilk ay kimyasal gebelik oldu, 1 sene oldu sonrası yok.
çok stresli bir dönemdeyim, doktorum ondandır diyor, bence de stresten diye düşünüyorum çünkü muayenem vs normal.

Ah keşke sizde üşenip yorumumu okuyup atıp tutmuyor olsaydınız :)
Ben size beni eleştirecek bir soru bir yorum yapmadan beni eleştirme haddini nerden buluyorsunuz
İstersem 5 tane doğururum istersem 1 tane de kalırım Rabbim nasip ettiği sürece.
Bırakın yetip yetemeyeceğimi bakıp bakamayacağımı ben düşüneyim siz kafanızı böyle şeylere yormayın

Öff ama yaaa:)) Tamam en hepsi sizsiniz. İyi günler.

Bende aynı durumdayım 3.çocuğu istiyoruz. İki kızım var. Hiç zorlanmadan ilk denemede kaldım ikisinide. Şimdi bu dokuzuncu ay olacak kalamıyorum.
Benmde öyle. Ekimde oldu çatlatma iğnesiyle ama kimyasal oldu. Bakalım şimdi yine iğne oldum bekliyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda inşallah

Her şey normaldi eşim ve ben de 29 yaşında düşünmeye başlamıştım bende de bir problem yoktu 3 yıl olmadı sonra havuç İncir kürü yaptım tesadüf mü bilemem ama o ay hamile kaldım
Merhabalar kürü nasıl ve ne kadar yaptınız acaba rica etsem bilgi verir misiniz

15 ay oldu olmuyor ve ikinci evliliğim şuan çok istiyorum eşimin baba olmasını ama olmuyor herşeyi deniyorum her ay bu ay çok umutluydum dün regl günümdü yumurtlamaya göre afedersin ilişki oldu ilişkiden sonra peçeteye hafif kan gibi birşey bulaşmış büyük ihtimal regl olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…