2.çocuğum olmuyor :((

eymenalan

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2013
45
1
6
35
Denizli
Merhaba herkese bir oğlum var çok şükür.kardeş istiyor bir yıldır korunmuyoruz ama olmuyor.bana yardım ederseniz sevinirim...

Teşekkürler cevabınız için allah isteyen herkese versin.bu konuyu çok araştırdım bilgilendim denedim olmadı belki bilgi alıiverişi yapar birbirimize yardımcı oluruz inşallah.ben böğürtlen kökünü deniycem bilgisi olan varmı...herkese güzel günler :-D

merhabalaarrr :) Allah bağışlasın bir evladın varmış ne güzel bende o da olmuyor bizde 1 yıldır korunmuyoruz doktorada gittim testler rahim filmlerine kadar çektirdim fakat hiçbir sorun yok herşey normal doktor aşılama önerdi fakat yaşım küçük olduğu için ben beklemek istiyorum bakalım herşey Allah'a kalmış bununda bir zamanı vardır

Merhabalar, doktora gittinizmi hiç, muhtemelen yumurtalıklarında tembellik başlamış olabilir. İlaç veya iğne ile bu sorunu çözebilirsin. Bunun yanında incir veya soğan kürlerinide deneyebilirsin. Tabi yumurtlama günlerini dikkate almayı ihmal etme. Bir kere hamile kalındıysa, sonrakilerde fazla sorun olacağını sanmam, mutlaka hamile kalırsın bence.
Benim hiç siftahım yok, 1 tane olsun yeter diyoruz. Tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Merhabalar, doktora gittinizmi hiç, muhtemelen yumurtalıklarında tembellik başlamış olabilir. İlaç veya iğne ile bu sorunu çözebilirsin. Bunun yanında incir veya soğan kürlerinide deneyebilirsin. Tabi yumurtlama günlerini dikkate almayı ihmal etme. Bir kere hamile kalındıysa, sonrakilerde fazla sorun olacağını sanmam, mutlaka hamile kalırsın bence.
Benim hiç siftahım yok, 1 tane olsun yeter diyoruz. Tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.doktora gitmedim ama artık gitmeliyim sanırım.çok zor bi doğum yaşadım doktordan korkuyorum açıkçası.adetlerim düzenli günü gününe geliyor.yumurtladığımı biliyorum akıntıdan gün aşırı değerlendiriyoruz o günleri ama olmuyor.senin ne sorunun var canım yada sebepsizmi herkesin duacısıyım.allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.

merhabalaarrr :) Allah bağışlasın bir evladın varmış ne güzel bende o da olmuyor bizde 1 yıldır korunmuyoruz doktorada gittim testler rahim filmlerine kadar çektirdim fakat hiçbir sorun yok herşey normal doktor aşılama önerdi fakat yaşım küçük olduğu için ben beklemek istiyorum bakalım herşey Allah'a kalmış bununda bir zamanı vardır

Umarım en yakın zamanda kavuşursun bebişine.çörek otu bal tarçın karışımı denedinmi yada başka bitkisel kür

amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.doktora gitmedim ama artık gitmeliyim sanırım.çok zor bi doğum yaşadım doktordan korkuyorum açıkçası.adetlerim düzenli günü gününe geliyor.yumurtladığımı biliyorum akıntıdan gün aşırı değerlendiriyoruz o günleri ama olmuyor.senin ne sorunun var canım yada sebepsizmi herkesin duacısıyım.allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.

Amin canım, sağolasın. İnşallah bende, benim gibi olan kaderdaşlarımda bir gün anne olur, evlat özlemimiz sona erer. Bizimkisi sebepsiz aslında, eşimin bazı testlerinde ileri hareketi biraz istenilenden az çıktı, fakat her zaman bize normal yolla olunur denildi.
2 yıl oldu bizede, 2 negatif aşılamam var, tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Raporum çıkacağı belli değil.
Bence sen bir doktora git, bir tanıdığım ikinci çocuğun olması için 2 yıl uğraştım demişti. Herşey normal iken olmadığını söylemişti. Bazen tıp bile yetersiz kalıyor. Rabbim ol deyince olacak inşallah..

Allahım daha fazla aratmasın canım.eşine keçiboynuzu kürü yaptınmı.ben yapmıştım.benim eşim çok takmıyor rahat oğlum anne karnında nezaman bebek olcak karseşim niye gelmiyor diyor ondan üzülüyorum bende.ama çok şükür sağlıklı 5 yaşında bi oğkum var.inan herzaman dua ediyorum allah herkese yaşatsın evlat sevgisini.doğum sancısı çok çektim bana çekerken hep dua et dediler ve bende olmayanlara dua ettim.allah iyisini bilir ne diyim.

Ya ben sogan kuru yaptim ama olmadi bu ay corek otu bal tarcin kurunu denemek istiyorum insallah olur 3 ay klomen tedavisi gordum yine olmadi bende kendi haline biraktim :) sen denedin mi bu tur kurleri

Kürler denedim soğan incir çörekotu bal taçın eşime keçiboynuzu bi burda yeni gördüm böğürtlen kökü c.tesi alıcam onu deniycem de nasıl yapılıyor sen yapmışmıydın.benim adetlerimde düzenli ama bilmiyorumki bi sorun varmı allah emeklerinizi boşa çıkarmasın kızlar dua da edin....

yok denemedim onu ama bilen biri çıkar heralde evet dualarımızı eksik etmeyelim bize evladı vericek olan rabbim ona dua edelim ondan isteyelim inşallah dualarımızı kabul eder

mrb cnm benimde 4bucuk yasinda oglum var 1yil once 4aylik gebeligim sonlandirildi kalbi durmus sebepsiz yere ve ondan sonra hic korunmadigimiz halde hamile kalamadim dr gittim yumurtaligimda 1tane kist varmış o yuzden olmuyomus oglum her zaman anne kardesimi ne zaman alicaz diyo Herkese benim kiz kardesim olacak diyo yerli yersiz karnimi öpüyo cok zor sınavdan geciyoruz rabbim inş isteyen evlat ozlemi ceken herkesin yüzünü güldürsun kucağıni bos birakmasin ben bu ay sogan kuru denedim yeni bitti adetimi bekliyorum...

mrb cnm benimde 4bucuk yasinda oglum var 1yil once 4aylik gebeligim sonlandirildi kalbi durmus sebepsiz yere ve ondan sonra hic korunmadigimiz halde hamile kalamadim dr gittim yumurtaligimda 1tane kist varmış o yuzden olmuyomus oglum her zaman anne kardesimi ne zaman alicaz diyo Herkese benim kiz kardesim olacak diyo yerli yersiz karnimi öpüyo cok zor sınavdan geciyoruz rabbim inş isteyen evlat ozlemi ceken herkesin yüzünü güldürsun kucağıni bos birakmasin ben bu ay sogan kuru denedim yeni bitti adetimi bekliyorum...

Semracığım merhaba önce umarım adetin gelmez hamilesindir.durumumuz tamda aynı aslında çok üzülmem belki ama aynen oğlumun çok istemesi kardeşim olcak ona bakcam oynatıcam falan gibi hayalleri beni yıkıyor.allah evlatlarımıza sağlık versin ve hakkımızda hayırlısını versin.kist için ilaç falan kullandınmı ve adetin düzenlimi.benim adetim düzenli ama yinede bi doktora görünsemmiki çok oldu öpüyorum...

Mrb canim evet adetlerim günü gününe oluyor hiçbir ağrı vs yok farklı dr lara gittim ikisi d.kontrol hapi verdi 1er ay kullandim ama bebek istedigim için bi daha kullanmadim şimdi baska dr gidiyorum divina diye bi ilac verdi kisti eritmek icin ama d.kntrl hapi degil 2aydir onu kullaniyorum rabbim yardimcimiz olsun inş.

Slm canim benimde 6 yasinda oglum var 2yildir 2.icin ugrasiyoruz ama olmadi 1de asilama denedik tutmadi rabbim hayirlisiyla en yakin zamanda bize de nasip etsin

Selamun aleykum kizlar
Bizde ikinci icin calismalardayiz
Benim iki tane yumurtaligimda kist vardi 1seneden fazladir tekrarliyodu,ve 3 ay sogan kuruyle cok sukur kurtuldum,tam ameliyat olcakken...bu ayda incir havuc kurunu uyguluyorum bu gun 11. Gunum,yumurtlama gunumude takip ediyorum ovulasyon testiyle,InsaAllah bu ay Rabbim cabalarimizi bosa cikarmaz

Selamun aleykum kizlar
Bizde ikinci icin calismalardayiz
Benim iki tane yumurtaligimda kist vardi 1seneden fazladir tekrarliyodu,ve 3 ay sogan kuruyle cok sukur kurtuldum,tam ameliyat olcakken...bu ayda incir havuc kurunu uyguluyorum bu gun 11. Gunum,yumurtlama gunumude takip ediyorum ovulasyon testiyle,InsaAllah bu ay Rabbim cabalarimizi bosa cikarmaz

Merhaba canım hoşgeldin allah yüzünü güldürsün mübarek akşam hepimize dua ettim allah isteyen herkese versin. ..amin..

Merhaba canım hoşgeldin allah yüzünü güldürsün mübarek akşam hepimize dua ettim allah isteyen herkese versin. ..amin..

Hos bulduk canm

Aminn InsaAllah canm cumlemizin yuzu guler...Rabbim dualarini ve dualarimizi kabul etsin...Rabbimin izni kurler sayesinde bu ay baya umutluyum,bakalim ay sonu belli olur..sen yapmismiydin kur falan,yapmadiysan kesinlikle dene derim

Bende aynı dertten muzdaribim.5 yaşında bir oğlum var 2.si olmuyor korunmuyoruz ama olmuyor işte.Adet te olmuyorum iki aydır.gidiyorum doktora sorun yok.biraz kilom var acaba ondan mı ki diye diyete girdim ama ne gelen var ne giden.Siz en azından adet oluyomuşunuz.bende oda yok offoffff.inşallah bi evlat daha nasip eder rabbim.isteyen herkese versin yokluğuda zor varlığı da.

Back
X