Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.doktora gitmedim ama artık gitmeliyim sanırım.çok zor bi doğum yaşadım doktordan korkuyorum açıkçası.adetlerim düzenli günü gününe geliyor.yumurtladığımı biliyorum akıntıdan gün aşırı değerlendiriyoruz o günleri ama olmuyor.senin ne sorunun var canım yada sebepsizmi herkesin duacısıyım.allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.Merhabalar, doktora gittinizmi hiç, muhtemelen yumurtalıklarında tembellik başlamış olabilir. İlaç veya iğne ile bu sorunu çözebilirsin. Bunun yanında incir veya soğan kürlerinide deneyebilirsin. Tabi yumurtlama günlerini dikkate almayı ihmal etme. Bir kere hamile kalındıysa, sonrakilerde fazla sorun olacağını sanmam, mutlaka hamile kalırsın bence.
Benim hiç siftahım yok, 1 tane olsun yeter diyoruz. Tüp bebek raporumun çıkmasını bekliyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
merhabalaarrr :) Allah bağışlasın bir evladın varmış ne güzel bende o da olmuyor bizde 1 yıldır korunmuyoruz doktorada gittim testler rahim filmlerine kadar çektirdim fakat hiçbir sorun yok herşey normal doktor aşılama önerdi fakat yaşım küçük olduğu için ben beklemek istiyorum bakalım herşey Allah'a kalmış bununda bir zamanı vardır
amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.doktora gitmedim ama artık gitmeliyim sanırım.çok zor bi doğum yaşadım doktordan korkuyorum açıkçası.adetlerim düzenli günü gününe geliyor.yumurtladığımı biliyorum akıntıdan gün aşırı değerlendiriyoruz o günleri ama olmuyor.senin ne sorunun var canım yada sebepsizmi herkesin duacısıyım.allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.
Ya ben sogan kuru yaptim ama olmadi bu ay corek otu bal tarcin kurunu denemek istiyorum insallah olur 3 ay klomen tedavisi gordum yine olmadi bende kendi haline biraktim :) sen denedin mi bu tur kurleri
mrb cnm benimde 4bucuk yasinda oglum var 1yil once 4aylik gebeligim sonlandirildi kalbi durmus sebepsiz yere ve ondan sonra hic korunmadigimiz halde hamile kalamadim dr gittim yumurtaligimda 1tane kist varmış o yuzden olmuyomus oglum her zaman anne kardesimi ne zaman alicaz diyo Herkese benim kiz kardesim olacak diyo yerli yersiz karnimi öpüyo cok zor sınavdan geciyoruz rabbim inş isteyen evlat ozlemi ceken herkesin yüzünü güldürsun kucağıni bos birakmasin ben bu ay sogan kuru denedim yeni bitti adetimi bekliyorum...
Selamun aleykum kizlar
Bizde ikinci icin calismalardayiz
Benim iki tane yumurtaligimda kist vardi 1seneden fazladir tekrarliyodu,ve 3 ay sogan kuruyle cok sukur kurtuldum,tam ameliyat olcakken...bu ayda incir havuc kurunu uyguluyorum bu gun 11. Gunum,yumurtlama gunumude takip ediyorum ovulasyon testiyle,InsaAllah bu ay Rabbim cabalarimizi bosa cikarmaz
Merhaba canım hoşgeldin allah yüzünü güldürsün mübarek akşam hepimize dua ettim allah isteyen herkese versin. ..amin..