Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı dertten muzdaribim.5 yaşında bir oğlum var 2.si olmuyor korunmuyoruz ama olmuyor işte.Adet te olmuyorum iki aydır.gidiyorum doktora sorun yok.biraz kilom var acaba ondan mı ki diye diyete girdim ama ne gelen var ne giden.Siz en azından adet oluyomuşunuz.bende oda yok offoffff.inşallah bi evlat daha nasip eder rabbim.isteyen herkese versin yokluğuda zor varlığı da.
Canim sogan kurunu denesen bide,eminim hem adet olursun hem kilo verirsin..ben 3 ay kullandim,6 kilo verdim vede adetlerim tam duzene girdi,tabi bide kistlerden kurtuldum...kesinlikle cok faydasini gorursun..ben 3ay yaptim simdide incir kuru yapiyorum...faydasini gorcegimdende eminim..ama tabi iki gun yapip bir gun birakmak yok,gunde 2bardak taze yapilcak ve ac karnina icilcek,adetlerin duzene girene kadar en fazla 3 yada 4 ay surebiliyo,tabi daha kisada surebilir,vucuda bagli...kesinlikle deneyin arkadaslar
Kizlar 2 ,3 gun var adetime veeeee HAMILEYIMMMMMMMM
İnanmıyorum çooooook sevindim inan tebrikler canımneler yaptın nasıl hamile kaldın kür falan gün takibi bilgilendirirsen sevinirim. Tebrikler tekrar
Saolasin canim benim darisi bekleyen arkadaslarima
Bak canim bu sayfada hepsini anlattim
ayrintisiyla. http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...veeeeeeee-hamileyimmmmmmm-2.html#post32390638
Meryem otu ile hamile kalan?
Meryem otunu kullanipta hamile kalan??
Arkadaslar konu basligi meryem otu olan konusmaya girdim ve siteden bir arkadasimiz MERYEM ANA OTU kullandigini ve hamile kaldigindan bahsetmis.Cok heyecanlandim sizi de bilgilendireyim istedim. Aramizda bu konuda bilgisi olan var mi acaba? Ben meryem otunun UN halini buldum misir carsisinda ama almadim.bazi arkadaslar almis ucuz diye(20TL) ama TV de Cevat Hoca odunsu halini kullanin dedi. Onuda GITTIGIDIYOR SITESINDE satiliyor , orada buldum sadece, ve 2 paket aldim.hamile kalan arkadasim paylasimini kopyaliyorum assagi..
(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )
Merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar