Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben ki daha 5 haftaluk bugün sadece keseyi görebildikBende yedi haftaligim canim bende ikinciye hamileyim oglum iki yasinda
Bende gordum canim cok sukur seninki ultrasonda kac haftalik canim hayiirli olsun gozun aydin tatlmhayırlı olsun allah tamamına erdirsin ben ki daha 5 haftaluk bugün sadece keseyi görebildik
ultrasonda 5 haftalık adet tarihinden hesaplayınca 9 haftalık oluyo ama geç döllenmiş zannedersem geriden gidiyo 10 gün sonra tekrar gidecem umarım bebeği görürüz ama ondan çok oğlum beni endişelendiriyo kıskanç bi çocuk nasıl olcak hiç bilmiyorumBende gordum canim cok sukur seninki ultrasonda kac haftalik canim hayiirli olsun gozun aydin tatlm
Alisir canm zamanla tek yapacagimiz sey cocuklarimiza ilgiyi yine ikinci olduktan sonra ayni ilgiyi devam ettirebilmek olacak ilginin azaldigini anlayinca kiskanclik yapabilirler son adet tarihin kac canim nenim yirmi sekiz temmuz sen calismalara ayin kacinda basladin canimultrasonda 5 haftalık adet tarihinden hesaplayınca 9 haftalık oluyo ama geç döllenmiş zannedersem geriden gidiyo 10 gün sonra tekrar gidecem umarım bebeği görürüz ama ondan çok oğlum beni endişelendiriyo kıskanç bi çocuk nasıl olcak hiç bilmiyorum
Hayirlisi cnm ins vardir kuzum beklerizzzTopiğin hayırlı olsun canımBende ikinciye hamileyim galiba sanırsam ama emin değilim
hele pazartesi bi kan veriyim kesinleşsin gelirim bu topice
![]()
gel canm beklerim hayırlısı olsun inşallahTopiğin hayırlı olsun canımBende ikinciye hamileyim galiba sanırsam ama emin değilim
hele pazartesi bi kan veriyim kesinleşsin gelirim bu topice
![]()
rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk çocuğun kaç yaşında canmslmlar bende 2. bebeğimi bekliyorum ama sohbet edecek pek vaktim kalmadı galiba
doktorumuz 19unda ameliyat dedi pazartesi kontrolde sorun yoksa 26sına bekleyelim dicem yoksa bi haftamız kaldı diyebilirim
Amin cnm hepimizin insrabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk çocuğun kaç yaşında canm
hayırlısı olsun bende iki tane düşünüyorumAmin cnm hepimizin ins
Oglum 4.5 yasinda ikinciside erkek boylece sezonu kapatmayi düşünüyorum bakalim![]()