2.ÇOCUĞUNA HAMİLE KALANLAR DOĞUMA KADAR SOHBET EDELİM Mİ?

semraanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
2.660
1.160
168
meraba hanımlar yeni hamileyim ve çok heycanlıyım 3 yaşında bi oğlum var doğuma kadar burda yazışalım mı

Bende yedi haftaligim canim bende ikinciye hamileyim oglum iki yasinda

Bende gordum canim cok sukur seninki ultrasonda kac haftalik canim hayiirli olsun gozun aydin tatlm
ultrasonda 5 haftalık adet tarihinden hesaplayınca 9 haftalık oluyo ama geç döllenmiş zannedersem geriden gidiyo 10 gün sonra tekrar gidecem umarım bebeği görürüz ama ondan çok oğlum beni endişelendiriyo kıskanç bi çocuk nasıl olcak hiç bilmiyorum

ultrasonda 5 haftalık adet tarihinden hesaplayınca 9 haftalık oluyo ama geç döllenmiş zannedersem geriden gidiyo 10 gün sonra tekrar gidecem umarım bebeği görürüz ama ondan çok oğlum beni endişelendiriyo kıskanç bi çocuk nasıl olcak hiç bilmiyorum
Alisir canm zamanla tek yapacagimiz sey cocuklarimiza ilgiyi yine ikinci olduktan sonra ayni ilgiyi devam ettirebilmek olacak ilginin azaldigini anlayinca kiskanclik yapabilirler son adet tarihin kac canim nenim yirmi sekiz temmuz sen calismalara ayin kacinda basladin canim

Topiğin hayırlı olsun canım :D Bende ikinciye hamileyim galiba sanırsam ama emin değilim:KK48: hele pazartesi bi kan veriyim kesinleşsin gelirim bu topice :KK45:

slmlar bende 2. bebeğimi bekliyorum ama sohbet edecek pek vaktim kalmadı galiba:KK16:
doktorumuz 19unda ameliyat dedi pazartesi kontrolde sorun yoksa 26sına bekleyelim dicem yoksa bi haftamız kaldı diyebilirim

slmlar bende 2. bebeğimi bekliyorum ama sohbet edecek pek vaktim kalmadı galiba:KK16:
doktorumuz 19unda ameliyat dedi pazartesi kontrolde sorun yoksa 26sına bekleyelim dicem yoksa bi haftamız kaldı diyebilirim
rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ilk çocuğun kaç yaşında canm

Back
X