7 aydır 2. çocuğumuzun olması için uğraşıyoruz ama olmuyor.
benimde 6 yıldır olmuyo
bende 1 yıldır 2.çocuk istiyom bendede olmuyo ama bu ay ümitliyim
nasıl yani öyle bi ihtimal varmı neden peki senin sebep ,ilaç kullandınmı7 aydır 2. çocuğumuzun olması için uğraşıyoruz ama olmuyor.
benimde 6 yıldır olmuyo
nasıl yani öyle bi ihtimal varmı neden peki senin sebep ,ilaç kullandınmı
ilk önceleri sorun yok dediler beklememizi söylediler 1 yıl sonra tekrar gittik hsg ve ardından iki kere aşılama yapıldı ve ben tedaviyi bıraktım 2 yılsonra tekrar tedaviye başladık bana tüp bebek önerdiler sonra laparoskopi ve histereskopi yapıldı.tek tüpümde daralma haricinde hiç bir sorunun olmadığını söylediler ve sonrası vs vs bu günlere geldik.
nasıl yani öyle bi ihtimal varmı neden peki senin sebep ,ilaç kullandınmı
ilk önceleri sorun yok dediler beklememizi söylediler 1 yıl sonra tekrar gittik hsg ve ardından iki kere aşılama yapıldı ve ben tedaviyi bıraktım 2 yılsonra tekrar tedaviye başladık bana tüp bebek önerdiler sonra laparoskopi ve histereskopi yapıldı.tek tüpümde daralma haricinde hiç bir sorunun olmadığını söylediler ve sonrası vs vs bu günlere geldik.
allah şifa versin canım üzüldüm .inşallah olur ben en çok çocuklar için üzülüyorum kardeş istiyorlar tek olmuyor vazgeçmeyin çaresini arayın .ben uğraşıcam bakalım ne olucak
allah şifa versin canım üzüldüm .inşallah olur ben en çok çocuklar için üzülüyorum kardeş istiyorlar tek olmuyor vazgeçmeyin çaresini arayın .ben uğraşıcam bakalım ne olucak[/QUama geld
teşekkür ederim ama şuda varki her şeyde bir hayır vardır dilerim beklediğimize üzüldüğümüze değecek sonuçlar ortaya çıkar:
gün sayıyorum merakla bekliyorum bakalım ne olucak adetime 2 gün kaldı.allahım bu ay hayırlısıyla sağlıklı, ya bebek ya bebek , EVLİ, MUTLU 2 ÇOCUKLU.....
merhaba arkadasım bızde bu ay basladık 2 cocuk calısmalarına.benımde adetıme 3 gün var bende beklemedeyım.senın son adet tarıhın ne.yaa ben anlamadım sankı ılk cocukta adet gunumu beklemek daha uzun sürmüstü.bu hemen gectı beklememe ragmen anlıyamadım dogrusu.ee belırtıler varmı sende.bende hem var hem yok gıbı bazen düşünmekten psikolojık gıbı gelıo.gögüslerimde asırı hassasıyet yok ama arada batmalar oluyo bırazda dolgunluk var gıbı.karnımın alt bölgesınede kramp gırıyo tabı kasıklarımada ama cok sık degıl.ilk hamılelıgımde cok barızdı belırtıler.öyle düsününce yok dıyorum bu ay bekleme kendı kendıme.bakalım Allah hayırlısını nasip etsın hepımıze...
4 yaşında canımmm bu ay gittim klomene başladıkilk çocuğun kaç yaşında ben çok mu ara verdim acaba diye düşünüyorumda . Peki doktora gittinmi?
gün sayıyorum merakla bekliyorum bakalım ne olucak adetime 2 gün kaldı.allahım bu ay hayırlısıyla sağlıklı, ya bebek ya bebek , EVLİ, MUTLU 2 ÇOCUKLU.....
benide aranıza alın bende 2. çocuğu çok istiyorum özellikle bir kaç aydır istek arttı kızım 3,5 yaşında tüp bebekle oldu ama doktorlar doğal yolla olabileceğini zaman alabileceğini söylediler ama biz daha fazla beklemek istemedik şimdi 2. çocuğumuz inşallah doğal yolla olur eşim 1 yıl oöce varikosal ameliyatı oldu perşembe günüde sperm testine tekrar gidecek inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız
güzel haberlerini bekliyoruz
Benim reglime 3 gün kaldı bakalım hadi hayırlısı inş ufaklıklarımıza kardeş gelirr
tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi çünkü benim doktorumda bana tüp bebek önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?