2. çocuk ( gebelik) denemeleri

gün sayıyorum merakla bekliyorum bakalım ne olucak adetime 2 gün kaldı.allahım bu ay hayırlısıyla sağlıklı, ya bebek ya bebek , EVLİ, MUTLU 2 ÇOCUKLU.....

gün sayıyorum merakla bekliyorum bakalım ne olucak adetime 2 gün kaldı.allahım bu ay hayırlısıyla sağlıklı, ya bebek ya bebek , EVLİ, MUTLU 2 ÇOCUKLU.....

merhaba arkadasım bızde bu ay basladık 2 cocuk calısmalarına.benımde adetıme 3 gün var bende beklemedeyım.senın son adet tarıhın ne.yaa ben anlamadım sankı ılk cocukta adet gunumu beklemek daha uzun sürmüstü.bu hemen gectı beklememe ragmen anlıyamadım dogrusu.ee belırtıler varmı sende.bende hem var hem yok gıbı bazen düşünmekten psikolojık gıbı gelıo.gögüslerimde asırı hassasıyet yok ama arada batmalar oluyo bırazda dolgunluk var gıbı.karnımın alt bölgesınede kramp gırıyo tabı kasıklarımada ama cok sık degıl.ilk hamılelıgımde cok barızdı belırtıler.öyle düsününce yok dıyorum bu ay bekleme kendı kendıme.bakalım Allah hayırlısını nasip etsın hepımıze...

Amin . benim adetim 27 gündede oluyor 28 gündede yaniyarın günüm bakalım ne olucak benim gecikme olmaz. bende adetimde yani hiç belirti olmaz yani kasık ağrım olmaz göğüs acısı olmaz biraz dolgunluk var, ben gün sayarak anlarım genelde, bide sinirli olurun .ilk çocuğumda hiç balirtim yoktu günüm geçince test yapmıştım.sen in ilk doğumun ne zamandı çocuğun kaç yaşında? yani çok ara verdiğin zaman zor oluyor herhalde ama benim oğlum daha 3 yaşında çok fazlada ara vermedm 2. çocuk çok uğraştırdı

benide aranıza alın bende 2. çocuğu çok istiyorum özellikle bir kaç aydır istek arttı kızım 3,5 yaşında tüp bebekle oldu ama doktorlar doğal yolla olabileceğini zaman alabileceğini söylediler ama biz daha fazla beklemek istemedik şimdi 2. çocuğumuz inşallah doğal yolla olur eşim 1 yıl oöce varikosal ameliyatı oldu perşembe günüde sperm testine tekrar gidecek inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız

tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi çünkü benim doktorumda bana tüp bebek önerdi

çok şaşkınım adet olmadım bakalım bu gece ne olucak belirti önden geldi başağrısı benim çok garip herkesin kasık ağrısı olur gögüs ağrısı olu benim başım ağrır ama ne ağrı migren gibi arkadan adet olurum ama bu sefer gelen bişey yok ben hala bekliyorum adet olmadım bakalım hadi hayırlısı allahım doktorlara gitmekten kurtar. 2012 nn ilk ayı hepimize uğurlu gelsin arkadaşlar....

tüp bebek yaptırmanızın sebebi neydi çünkü benim doktorumda bana tüp bebek önerdi

kronik iltihap var eşimde buda sayıyı azaltıyor 1 yıl öncede eşim varikosal ameliyatı oldu doğal yolla olmazsa tekrar tüp bebek yapıcam kardeşsiz bırakmak istemiyorum... sizinde yanlış hatırlamıyorsam tüplerinizle tıkanıklık vardı arkadaşımında 2. çocuğunda aynı problemi yaşadı doğal yolla olması için o 5 yıl bekledi ardından tüp bebek yaptırdı 3 çocuklu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…