vallahi gelsin artık çocuk deliriyo kardeş diye sokaktaki bebekleri görünce bizde alalım diye tepiniyo herşeyi alıyoruz bi kardeş alamadık çocuğa(
kronik iltihap var eşimde buda sayıyı azaltıyor 1 yıl öncede eşim varikosal ameliyatı oldu doğal yolla olmazsa tekrar tüp bebek yapıcam kardeşsiz bırakmak istemiyorum... sizinde yanlış hatırlamıyorsam tüplerinizle tıkanıklık vardı arkadaşımında 2. çocuğunda aynı problemi yaşadı doğal yolla olması için o 5 yıl bekledi ardından tüp bebek yaptırdı 3 çocuklu oldu
benim kızımda kardeş istiyor ama başka annesi olacakmış kardeşinin annesiz kardeş istemiyorum diyor ikinizinde annesi ben olacağım diyor küsüyor istemiyorum kardeş ozaman diyor... oysaki ben en çok onun için istiyorum kardeşsiz kalsın istemiyorum
evet canım bende kardeşsiz kalmasın diye, çabam oğlum için ben oluruna bırakırdm ama onun için uğraşıyorum bugün kreşleri arıcam orda vakti geçer evde oyun arkadaşı yok belki biraz avunur diyorum . ben hala adet olmadım ama klomen kullanmştm ondan mı gecikti acaba bilen varmıdır bana bi cevap yazsn lütfennnn
veeee adet oldum, ilk defa gecikti hamile değlmişm çalışmalara devam nası olucaksa benim moral sıfır
veeee adet oldum, ilk defa gecikti hamile değlmişm çalışmalara devam nası olucaksa benim moral sıfır
eşim dün siperm testi yaptırdı bugün sonuç aldı sayı dahada düşmüş sadece canlılık artmış varikosal ameliyatından önce sayı daha iyidi yine tüp bebek yolu göründü kızlar
doktora gittinizmi herhangibir sorun varmı peki... hiç morelinizi bozmayın bu ay olmadıysa diğer aylar var inşallah birdahaki ay hamile haberini alırız
bende geçen hafta aynı senin durumundaydım iki günde zor kendime geldim ama bir daha hamilemiyim değilimiyim diye düşünmeyeceğim sende toparlarsın kendini ve en yakın zamandada RABBİM tüm isteyenlere evlatlarını veriri inşallah
eşim dün siperm testi yaptırdı bugün sonuç aldı sayı dahada düşmüş sadece canlılık artmış varikosal ameliyatından önce sayı daha iyidi yine tüp bebek yolu göründü kızlar
canlılığın artmasıda iyi bir şey birde selenyum vitamini çinko ve e vitamini sperm sayısını arttırıyormuş
canım eşine tedavi yokmu ilaç falan hemen tüp bebeğe mi yönlendiriyorlar..? allah kolaylık versin
8 yildir olmuyor ikincisi.Artik bunu takinti haline getirdim.sinirden agliyorum bazen.Ama ümidimi kestim artik.yasom 40 oldu.
slm arkadaşlar bende 2. çocuk çalışmasındayım kasımdan beri ama olmadı adetim bitti yeni yıkandım hayırlısı bakalım kızımın 3 yaşı bitti aralıkta inş bu ay hamiş olruz
8 yildir olmuyor ikincisi.Artik bunu takinti haline getirdim.sinirden agliyorum bazen.Ama ümidimi kestim artik.yasom 40 oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?