Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kafam çok karışık kızlar.bu konuda aylardır karar veremediğim için size danışmak istiyorum kızlar.lütfen okuduktan sonra fikirlerinizi esigemeyin benden. Konuyu anlatıyorum izninizle.ben evli ve 2 yaşlarında bir kız annesiyim,aöf edebiyat okuyorum bu arada.sorun şu ki;eşimin düzenli bir işi yok.karıntokluğuna yaşıyoruz.tabi buna şükrediyorum yanlış anlaşılmasın ama bugün yaşadığım küçük olay ki evlendiğimden beri kuruş yoktur kenarda.kızımla markete gittim zaten 5 liramız vardı dönüşte kermes kurulmuş,bi bakayım dedim.içine de oyun parkı kurulmuş.ben ücretsiz sandım ,kızımı oynaması için bırak ama görevli geldi 2 lira dedi.ben de yok tabi.kızım da çok mutlu eğleniyor,onu zorla çıkarttım çok ağladı,ben çok üzgünüm.bugün hep düşündüm çalışmalı mıyım? Diye.bu aralar ikinci çocuğu düşünüyordum ama bu olay beni sarstı.o yüzden 2. Çocuğumu yapsam karın tokluğuna yaşayarak? yoksa kızımı kreşe verip, eşim evi çevirirken ,ben para mı biriktirsem?.gerçi asgari ücretle zor ama.ne yapmalıyım?2.çocuk mu? Çalışmak mı?...
durumunuz bu kadar sıkıntılıyken 2. çocuk hayatınızı daha zorlaştırabilir.bence 2. çocuğu biraz erteleyip çalışmalısınız![]()
Eğitim durumunuz nedir?
Lise veya üniversite mezunuysanız kpss ye hazırlanabilirsiniz 1 yıl.bu arada kızınızda büyüyüp kreş yaşına gelmiş olur.
düz lise mezunuyum,aöf edebiyat okuyorum ama kpss işi zor artık.yerleşmek zor...
Kızlar sizce kuaförlük iyi bir seçim mi? Farklı önerisi olan var mı?
İlginizi çekerse bankaları düşünün.bankaların kendi sınavları oluyo,başvuru koşullarını falan da ilan ediyolar internette.Hem çalışma şartları,maaşları falan iyi.Diplomanızı bir an önce alabilseniz işinize yarardı.
pedagoglar çocukların 3 yaşına kadar annenin yanında olmasını,bi mecburiyet yoksa kreşe verilmemesini söylüyor,çocuğun özgüveninin ve ruhsal yapısının olumlu yönde gelişmesi için..anneanne veya babaanne yanında kalmasını da önermiyolar..çalışmak zorundaysan artık çok zor geçiniyoruz vs. diyorsan tabiki çalış,hem kendin için hem eşin için hem de yavrun için ama ben en azından 1 sene daha dişini sıkıp çocuğunla ilgilenmeni tavsiye ederim...bebeğin henüz çok küçük,senin paraya ihtiyacın var onun sana ihtiyacı var sence hangisi önemli?ama şunu da atlamak istemiyorum,en az 1 sene sonra bi işe gir çalış bence,insanın cebinde 2 tl bile olmamasının,heleki o minicik yavrunun oyun için ağlamasının ne kadar zor olduğunu az çok tahmin edebiliyorum..Allah kolaylık verisn inşallah..
ilgilendiğiniz banka için 'x bankası personel alımı' diye google'da aratın,başvuru şartları,sınav tarihleri çıkıyo o şekilde.Her bankanın şartları farklı,birinde olmuyosa diğerlerine bakabilirsiniz.önerin için teşekkürler. şu anda okuyorum, üniversite bitmeden çalışan olamam bankada dimi?