2. Çocuk olmuyor

gulleo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
2
0
1
30
Merhaba.4 yaşında bi kızım var. Sağ yumurtalıkta 3cm çikolata kistim var.Kızıma denemenin 5.ayında gebe kendiliğimden( yumurtlama testleri ile) kaldım.Hsg felan da çekilmiştim.2 senedir 2.bebeği istiyoruz olmuyor.Tahliller iyi.1 sene önce hsg yaptırdım o da iyiydi.Eşimde de sorun yok.
Bu ay femara kullandım, çatlatma iğnesi felan.2 yumurtam yetişti fakat regl oldum((
Kızım o kadar çook kardeş istiyorki.
Sorum şu, ben 3 ay yapacağımızı düşünerken, doktorum 1 ay ara verelim, öbür ay başlayalım dedi.Neden acaba?

Merhaba.4 yaşında bi kızım var. Sağ yumurtalıkta 3cm çikolata kistim var.Kızıma denemenin 5.ayında gebe kendiliğimden( yumurtlama testleri ile) kaldım.Hsg felan da çekilmiştim.2 senedir 2.bebeği istiyoruz olmuyor.Tahliller iyi.1 sene önce hsg yaptırdım o da iyiydi.Eşimde de sorun yok.
Bu ay femara kullandım, çatlatma iğnesi felan.2 yumurtam yetişti fakat regl oldum((
Sorum şu, ben 3 ay yapacağımızı düşünerken, doktorum 1 ay ara verelim, öbür ay başlayalım dedi.Neden acaba?
Aşkım İnşallah en kısa zamanda 2. Çocuk sahibi olursun ama bu işler kısmet aşkım hakkınızda hayırlısı olsun demek ki daha zamani var Yasin kaç peki yaş faktörü de çok etkili oluyor çünki

Allah evdekine uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Yanlış anlamayın ama çok şey karıştırıyorsunuz , birileri o bahsettiğiniz macunla hamile kaldı diye size iyi gelecek değil. Ayrıca stres anında vucut kendini korumaya alır. Akışına bırakın olursa olun rahatlığına erdiğiniz ay hamile kalırsınız inşallah.

Stres yapmayın bence yaşınız genç

Back
X