2. Çocuk ve doktora

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar var mı 2 çocuklu doktora yapan becerikli hanımlar?
ben ikisini aynı anda istiyorum ama hangisini daha çok istiyorum bilmiyorum .

İkisinin aynı anda altından kalkabilir miyim emin değilim

Yürek yemek lazım. Yüksek lisans yaptım. YDS Ales var ama 1 çocukla yüreğim yok

Şu an sadece eşim doktora için başka şehire gitmem lazım

Şu an sadece eşim doktora için başka şehire gitmem lazım
E o zaman nasıl yapacaksın ki çocukları götürmeden olmaz. Benimkilerin arasında üç yaş var. Küçük olan 4 aylık eşim yokken temizlik bile yapamıyorum. Şu an akşama kadar hiç oturmasam bile ancak günlük işlerimi yapabiliyorum resmen canım çıkıyor. Birini ertelemen lazım bence. Çocukla nasıl ders çalışacaksın doktora yapmak kolay mı

Doğurup hemen iyi bi bakıcı arayacaksanız hiç doğurmayın..
Ne alaka ya ?! Sıradan bi memur da dogurur dogurmaz iki ay sonra bakıcıya vermek zorunda. Bu durumda çalışan hiçbir kadın doğurmasın mı?
Kaliteli vakit geçirmek önemlidir muhabbetine hiç girmiyorum bile... Ay sanki ev hanımları 24 saat çocuğu ile ilgileniyor. Tüm gün kadın programları izlerken kucağında cocugunu pişpişlemenin adı ilgi ise asıl lütfen siz dogurmayin. Kimsenin kimseye dogurma deme hakkı yok hanimefendi

Biraz bekleyin derim,işlerinizi hallettikten sonra 2.çocuğu rahat rahat yapın,hem siz çocuğuma vakit ayıramıyorum diye üzülmemiş olursunuz,hem de çocuğunuz ilginizden mahrum kalmamış olur. Çalışan anne olmak gerçekten zor,hele ki yanında bakabilecek bir akraba yoksa daha da zor. Allah bütün çalışan kadınlara güç ve sabır versin,herşey evlatların geleceği için.

ben çocuğunu ev hanımı olupta kreşe verenleri biliyorum
bende sıfır çocuk doktora yapıyorum
gerçekten zor heleki başka şehire gidip
baslayın denemiş olursunuz
belki umdugunuzdan güzel ve kolay gider

Ben varim ama iki cocukla degil tek cocukla. Ders doneminde hamile kaldim.yaz tatilinde oglum dogdu. 6 aylik emzirme izni aldim. Sonra doktora yaparken oglumu buyuttum. Pek kolay dolmadi. Ev cocuk doktora... zordu. Bitti ama ben de cok zorlandim.

Cevabınız için çokkk teşekkür ederim . banada mantıklı olan kesinlikle bu fikir gibi geliyor ama bazen acaba mı diyorum .
Haklısınız bu arada bebeğimle ilgilenememek beni üzer

Niye herşeyi aynı anda yapmaya calisiyorsunuz? hayat zaten inanılmaz yoğun geçiyor bu kadar kendinize yüklenmeye değmez bence . yaş sıkıntınız yoksa doktorayi bitirip öyle çocuk yaparsınız . Yani profesyonel bir tembel olarak bu kadar çok şeye koşanlara üzülüyorum :)) hakkınızda hayırlısı

ben çocuğunu ev hanımı olupta kreşe verenleri biliyorum
bende sıfır çocuk doktora yapıyorum
gerçekten zor heleki başka şehire gidip
baslayın denemiş olursunuz
belki umdugunuzdan güzel ve kolay gider
İster başka sehirde ister kocanin bulundugu sehirde olsun sonucta gündüz iş akşam ev oluyor. Yanılıyor muyum ? Kocanın çocuk bakımı konusunda sadece sevgi göstermek gibi manevi bir destegi olduguna inanıyorum. Ha diyorsanız ki akşamları bebekle kocam ilgilenecek ben de öbür odada tez yazicam o zaman anlarim.
Yani elbette zordur ama demem o ki imkansız değil. Normalde nasıl yapılacak idiyse başka şehirde bile olsa yine yapılır.

Çok fazla etken var
Ben tek çocukla şu an tez donemindeyim. Açıkçası biz hevesim kaçtığı için agirdan alıyorum ama yapsam yaparım.
Sorular şunlar,
Doktoraya neden ihtiyacınız var?
Elinizde Hali hazırda kabul alacağınız belgeler var mı?
İlk çocuğunuz kac yaşında?
Çalışıyor musunuz?
Size kimler yardimci olacak?
Ayrı şehir demişsiniz o iş bastan yaş, esiniz gelemeyecekse :)
Şartları zorlarım diyorsanız ayrı şehirde de olur. zorlamaya gerek var mı? doktora hayatınıza ne katacak? sizi ne kadar ilerletecek önce onu olcup tartmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…