- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Doğurup hemen iyi bi bakıcı arayacaksanız hiç doğurmayın..Arkadaşlar var mı 2 çocuklu doktora yapan becerikli hanımlar?
ben ikisini aynı anda istiyorum ama hangisini daha çok istiyorum bilmiyorum .
İkisinin aynı anda altından kalkabilir miyim emin değilim
Yapmadım yapmadım :)Cocugu daha yapmadiysaniz en azindan ders dönemi bitene kadar erteleyin. yoksa ikisini bir arada götürmek zor.
Bakıcı fikrine soğuğum. ilk kızımda da annem ben kardeşlerimleydimDoğurup hemen iyi bi bakıcı arayacaksanız hiç doğurmayın..
tabi diger faktorler de onemli. mesela çalışıyor musunuz? yasadiginiz sehirde mi baska şehirde mi doktora yapacaksiniz? ilk cocuk kac yasinda? esiniz ne diyor ve ne kadar yükünüzu hafiflettiyor? baska bir sosyal desteginiz var mi yakininizda?Yapmadım yapmadım :)
İşte bende tam senim :)))Yürek yemek lazım. Yüksek lisans yaptım. YDS Ales var ama 1 çocukla yüreğim yok
Şu an sadece eşim doktora için başka şehire gitmem lazımtabi diger faktorler de onemli. mesela çalışıyor musunuz? yasadiginiz sehirde mi baska şehirde mi doktora yapacaksiniz? ilk cocuk kac yasinda? esiniz ne diyor ve ne kadar yükünüzu hafiflettiyor? baska bir sosyal desteginiz var mi yakininizda?
E o zaman nasıl yapacaksın ki çocukları götürmeden olmaz. Benimkilerin arasında üç yaş var. Küçük olan 4 aylık eşim yokken temizlik bile yapamıyorum. Şu an akşama kadar hiç oturmasam bile ancak günlük işlerimi yapabiliyorum resmen canım çıkıyor. Birini ertelemen lazım bence. Çocukla nasıl ders çalışacaksın doktora yapmak kolay mıŞu an sadece eşim doktora için başka şehire gitmem lazım
Ne alaka ya ?! Sıradan bi memur da dogurur dogurmaz iki ay sonra bakıcıya vermek zorunda. Bu durumda çalışan hiçbir kadın doğurmasın mı?Doğurup hemen iyi bi bakıcı arayacaksanız hiç doğurmayın..
ben çocuğunu ev hanımı olupta kreşe verenleri biliyorumNe alaka ya ?! Sıradan bi memur da dogurur dogurmaz iki ay sonra bakıcıya vermek zorunda. Bu durumda çalışan hiçbir kadın doğurmasın mı?
Kaliteli vakit geçirmek önemlidir muhabbetine hiç girmiyorum bile... Ay sanki ev hanımları 24 saat çocuğu ile ilgileniyor. Tüm gün kadın programları izlerken kucağında cocugunu pişpişlemenin adı ilgi ise asıl lütfen siz dogurmayin. Kimsenin kimseye dogurma deme hakkı yok hanimefendi
Cevabınız için çokkk teşekkür ederim . banada mantıklı olan kesinlikle bu fikir gibi geliyor ama bazen acaba mı diyorum .Biraz bekleyin derim,işlerinizi hallettikten sonra 2.çocuğu rahat rahat yapın,hem siz çocuğuma vakit ayıramıyorum diye üzülmemiş olursunuz,hem de çocuğunuz ilginizden mahrum kalmamış olur. Çalışan anne olmak gerçekten zor,hele ki yanında bakabilecek bir akraba yoksa daha da zor. Allah bütün çalışan kadınlara güç ve sabır versin,herşey evlatların geleceği için.
İster başka sehirde ister kocanin bulundugu sehirde olsun sonucta gündüz iş akşam ev oluyor. Yanılıyor muyum ? Kocanın çocuk bakımı konusunda sadece sevgi göstermek gibi manevi bir destegi olduguna inanıyorum. Ha diyorsanız ki akşamları bebekle kocam ilgilenecek ben de öbür odada tez yazicam o zaman anlarim.ben çocuğunu ev hanımı olupta kreşe verenleri biliyorum
bende sıfır çocuk doktora yapıyorum
gerçekten zor heleki başka şehire gidip
baslayın denemiş olursunuz
belki umdugunuzdan güzel ve kolay gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?