- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 34
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Sezeryan mı oldunuz4 gun once cok zor gecen 3 gunun sonunda ikinci.bebegini kucagina almis ve suan duzene alisamayip heran aglamakli gezen bende suracikta bekleyim yorumlari... tabiki saglicakla eve gelmek paha bicilemez ama duygu durumlari calkantili...
Sezeryan mı oldunuz
Valla benim de ilki çok zordu umarım bu kolay bi bebek olurBuyuk oglum su an iki yasinda. Kolik bir bebekti. Hala huysuzdur. Eger ikinci de oyle olur diye dusunseydim asla cocuk sahibi olmazdim tekrar. 26 agustosta ikinci bebegimi kucagima aldim. Bir sekilde duzen oturttuk cok sukur. Uykusuzluk, yorgunluk gerginlik cok var tabi ki ama ikisini de uyutup yan yana izlemenin keyfi bambaska. Allaha sukur ikinci bebegim kolik degil. Normal duzeydeki gaz sancilari da gecince her sey cok daha guzel olacak diye umuyorum. Su son iki gundur buyuk oglum ateslendigi icin duzenimiz biraz bozuldu. Fazlaca uykusuz kaldik ama gececek diye dusununcr her sey daha kolay. Tecrubeli olunca isler daha da kolaylasiyor. Bir de en zoruyla baslayinca bunlar cok da zor gelmiyor bana su an
Allah bağışlasın canımBir anda ikizlerimle 2 defa anne oldum kızlarim henüz 2 yaşlarına varmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim ve tabi sen gibi korktum o kadar da sorunum vardı zaten ama oldu alıştim şimdi 2 düzenim var kızlarının uyuma saatleri yeme saatleri ayrı oğlumun ayrı ayak uydurdum yıprandım yıpraniyorum ama yapacak bir şey yok bu daaa geçer diyorum sürekli
İkizlere bakmak çok mu zor?Bir anda ikizlerimle 2 defa anne oldum kızlarim henüz 2 yaşlarına varmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim ve tabi sen gibi korktum o kadar da sorunum vardı zaten ama oldu alıştim şimdi 2 düzenim var kızlarının uyuma saatleri yeme saatleri ayrı oğlumun ayrı ayak uydurdum yıprandım yıpraniyorum ama yapacak bir şey yok bu daaa geçer diyorum sürekli
Zor ama bana ilahi bir kuvvet sabır geldi sanirim,tek başima baktimİkizlere bakmak çok mu zor?
İnşaallah bana da gelir çünkü ben tek başıma bakabilmek istiyorum akşam da eşim yardımcı olur herhalde.Zor ama bana ilahi bir kuvvet sabır geldi sanirim,tek başima baktimBiri kolikti doğduğundan beri huzursuz bebek hala öyle ama diğerinden yana şanslıydim sessiz uykucu bebekti.
Açıkçası ben şuan hamileyim ama düzen denilen şeyin bir süre rafa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum siz iki çocukla nasıl bi düzen düşünüyorsunuzKızlar benim 26 aylık bi kızım var 1 ay sonrada doğum yapacağım nasipse
Şimdi sizlere sorum ilk çocuğumda çok zorlanmıştım buda öyle olur diye çok korkuyorum
2 çocukla düzeninizi nasıl otutturdunuz
Tecrübeli anneler yorum yaparsanız çok sevinirim
Bizimkilerin arası da 22 aydı ilk çocuğunlmda çok zorlandığım için çok korkuyordum sabahlara karda ağlamalar vb..Kızlar benim 26 aylık bi kızım var 1 ay sonrada doğum yapacağım nasipse
Şimdi sizlere sorum ilk çocuğumda çok zorlanmıştım buda öyle olur diye çok korkuyorum
2 çocukla düzeninizi nasıl otutturdunuz
Tecrübeli anneler yorum yaparsanız çok sevinirim
Ayyyy umarım cnmBizimkilerin arası da 22 aydı ilk çocuğunlmda çok zorlandığım için çok korkuyordum sabahlara karda ağlamalar vb..
Ikinci bebeğim doğdu bekliyorum ne zaman ağlıcak bu çocuk diye karnı tok altı temiz olsun yeterki bi gün bile yormadı beni öyle akıllı bir bebekti umarım sizinde böyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?