2. Çocuk

Bana 250 geliyo valla 5 peteğin hepsi çalışıyor alt katım boş evde tişörtle geziyoruz

Ahh böyle diyenlere nasıl imrenerek bakıyorum bizim bu kombide veya evde kesin bi sorun var 3 petek için 477 tl ödemek normal değil☹️ binanın yalıtımı yok o da etkiliyodur bide bizim kombi birkaç dakikada bir devreye giriyor tasarruflu kombilerden değilmidir anlamadım
Böyle az az yakıpda bu faturayı ödemek koyuyor insana evde ben hiç tişörtle gezdiğimi hatırlamam üstümde daima polar ve hırka vardır

Sizin adınıza sevindim.
Bizim size göre daha eski bina. Yalıtım yok.

Sanırım o yüzden..

Bizimkinde de yalıtım yok bu en büyük problem sanırım☹ zaten rutubet derdimde var oturma odamın duvarının bi kısmı ıslanıyor yaş içinde kalıyor her kış bu çile

Ahh böyle diyenlere nasıl imrenerek bakıyorum bizim bu kombide veya evde kesin bi sorun var 3 petek için 477 tl ödemek normal değil☹ binanın yalıtımı yok o da etkiliyodur bide bizim kombi birkaç dakikada bir devreye giriyor tasarruflu kombilerden değilmidir anlamadım
Böyle az az yakıpda bu faturayı ödemek koyuyor insana evde ben hiç tişörtle gezdiğimi hatırlamam üstümde daima polar ve hırka vardır
Evet canım ama o kadar az yakıp o rakam geliyorsa bir de kombiyi baktırtın istersen, gerçi sizin ki yine iyi bi tanıdığın evi de eski ve 750 tl gelmiş :oha:

Evet canım ama o kadar az yakıp o rakam geliyorsa bir de kombiyi baktırtın istersen, gerçi sizin ki yine iyi bi tanıdığın evi de eski ve 750 tl gelmiş :oha:

O ne öyle aman Yârabbi😳 bu kombide geçen sene arıza olmuştu adamlar geldi baktılar bi parçasını değiştirdiler o günden sonra daha fazla gelmeye başladı faturalar
Eğer yanlış bişey yaptılarsa aldıkları o 300 lira haram olsun 😤 o zaman söylemiştim kombide sıkıntı yok şuan yaptık sorun yok bilmemne dediler ama tabiki inanmıyorum kombiden kombiye de fark ediyodur mutlaka
Eca marka bu

E şimdi 2. Cocuk olursa o da okula gidene kadar çalışmayacaksınız yaş oldu 40.Bundan sonra da çalışacağınızı sanmıyorum.erkek çocuk için de çocuk yapmazdım.

Back
X